Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2012 18:55 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Nie no, to tylko taka kokieteria byla :wink: Kto by tam osmielil sie gwizdac na takie artystki :P

Tez wszystkich pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob mar 10, 2012 10:52 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Witam prawie z rana :ok: -dzięki,że wpadacie. :1luvu: Miałam problem z komputerem.Nie wiem jak to się nazywa niech będzie antenka co to łączy z ruterem nie chciała działać.Mam nadzieję ,że wiecie o co chodzi bom środek kapusty i lepiej nie wytłumaczę. :oops: Z drugiej strony złapał mnie jakiś przedwiosenny smutek,tylko zasłonić zasłony i spać.oczywiście gdyby człowiek mógł. :( Może jak przyjdzie słońce to i samopoczucie się poprawi. Dobrze,że trzymacie ręce na pulsie co do chóru :mrgreen: Wiewióry nadal szaleją,reszta grzeczniejsza ( nie zawsze :lol: ),ale najważniejsze,że wszystkie zwierzaki zdrowe. :ok: Dostałam wiadomość od Dużej Zosi.Przeprasza mnie za brak odpowiedzi na moje maile,ale ma poważne problemy rodzinne.Mała czuje się dobrze.Obiecała napisać więcej i przesłać aktualne zdjęcia.Czekam więc cierpliwie.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob mar 10, 2012 13:23 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Nareszcie, jakiś pozytywny odzew, kochana! :ok: :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Nie mar 11, 2012 10:52 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

sygitka21 pisze:Nareszcie, jakiś pozytywny odzew, kochana! :ok: :1luvu:

Też się cieszę.Czekam cierpliwie na nowe wiadomości od niej.Nie będę jej ponaglać.Wiem co to poważne problemy rodzinne.Nie chce się wtedy nic.W każdym razie ja kiedyś taka byłam ,że odsuwałam się od ludzi i przeżywałam w samotności katując myślami.....

welina

Post » Nie mar 11, 2012 11:30 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Oto moja Heksiunia w dziecięcym burdeliku
Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 05614.jpg/ [/url] http://imageshack.us/photo/my-images/57 ... 05613.jpg/

Bardzo się cieszę, że jest jakikolwiek odzew. Na razie to jest światełko w tunelu (mam na myśli sprawę Zosi)

sygitka21

Post » Nie mar 11, 2012 11:44 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Sygitka dzięki za zdjęcia .Piękna dziewczynka :1luvu: Na tym zdjęciu cała Lajla.To samo szelmowskie spojrzenie. :mrgreen: :ryk:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

welina

Post » Nie mar 11, 2012 11:59 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

No nie umiem zmniejszać tych diabelskich zdjęć :/ :evil:

sygitka21

Post » Nie mar 11, 2012 12:17 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

sygitka21 pisze:No nie umiem zmniejszać tych diabelskich zdjęć :/ :evil:

No też nie potrafię ,ale wkleiłam duże . To sukces,że w ogóle się udało :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

welina

Post » Nie mar 11, 2012 18:59 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Ja Ci nie chciałam zarzucać tak wielkimi zdjęciami wątku :oops:

sygitka21

Post » Nie mar 11, 2012 23:05 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

e tam, fajne zdjęcia :ok:
ja tez muszę zapolować z aparatem
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto mar 13, 2012 10:01 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Martwię się o Lajlę,bo łzawi jej jedno oczko.Wet .internista obejrzała i stwierdziła,że nic nie widzi.Nie są napuchnięte,ani zaczerwienione.Przemywam jej solą fizjologiczną i nic nie pomaga. :( Może ktoś ma jakiś pomysł co robić ,bo na razie nie stać mnie jechać do okulisty.Nie sądzę by to była alergia (sama mam-zakraplam CromoHEXAL ) łzawiły by wtedy dwa oczka.

welina

Post » Wto mar 13, 2012 10:43 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Niektórym kotom zatyka(ją) się kanaliki lzowe. Podobno mozna je udrazniać, ale na dłuzszą metę sprawa nawraca i po prostu trzeba się przyzwyczaic. Oczywiście nie wiem, czy to o to chodzi. 2 moje podopieczne dziczki tak mają (na jedno oko każdy )
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto mar 13, 2012 11:14 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

taizu pisze:Niektórym kotom zatyka(ją) się kanaliki lzowe. Podobno mozna je udrazniać, ale na dłuzszą metę sprawa nawraca i po prostu trzeba się przyzwyczaic. Oczywiście nie wiem, czy to o to chodzi. 2 moje podopieczne dziczki tak mają (na jedno oko każdy )

Martwię się bo w badaniach wyszło dużo kwasochłonnych.Norma do 6,a ona ma 10,7.Robale wykluczone,nic mi nie doradzono co dalej ,a ja kapusta sie nie spytałam. :oops: Wiem,ze może to oznaczać alergie,ale na co. :?:

welina

Post » Wto mar 13, 2012 11:46 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Welinko, podwyższone granulocyty kwasochłonne mogą świadczyć o alergii na cokolwiek (tzn nie są charakterystyczne dla wyłącznie jednego alergenu), ale też mogą na przykład być przez pewien czas podwyższone po jakiejś (niewielkiej nawet) infekcji.
Jeśli nie podobają mi się wyniki badań, to powtarzam je za jakiś czas; myślę że gdyby było to coś bardzo niepokojącego, to weterynarz sam by zasugerował powtórzenie, a tak - jeśli się żadne objawy nie dołączą - to może po prostu powtórz badanie przy okazji kolejnej planowej wizyty u weta.

Mam prośbę (przepraszam, że tak na Twoim wątku, ale wiem, że też fanką Zająca pozostajesz)- Jola ze Zdroju idzie w czwartek do szpitala - jakby ktoś mógł zajrzeć na jej wątek i ciepłe myśli poprzesyłał, na pewno by się ucieszyła z takiego wsparcia.

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Wto mar 13, 2012 11:52 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Wiem dostałam wiadomość wczoraj na PW.Miałam napisać,ale problemy i zapomniałam :oops:
Aga innych objawów nie ma.Rozrabia jak szalona.Może to uczulenie na puder papugi,bo jak jej dokucza i wsadza łapkę to Niunia ją straszy. Fuka,stroszy piórka i udaje,że fruwa machając skrzydłami.Wtedy czarownica daje jej spokój :roll:

welina

[poprzednia][następna]