Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 19:39 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

najszczesliwsza pisze:Wszystkie DVD co się nie sprzedały z Heniowego bazarku wystaw u siebie, podrzucę Ci.
Liszyca co to za laptop? Może jak taniusio to pomogę sprzedać u męża w pracy?

To jest taki staruszek: viewtopic.php?f=27&t=129596, ale oprócz tego co napisałam sprawny i z legalnym systemem, dobrze mi służył.
Podana cena może być niższa, nie wiem, za ile takie sprzęty chodzą.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pt lip 15, 2011 22:17 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Se troche ochłonęłam :roll: i przybiegam tu do Was. Nie doczytałam o co chodzi do końca, ale jakies pieniążki jeszcze dla Plamka mam. Niewiele, ale zawsze coś. Jutro sie zjawię i doczytam.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 15, 2011 22:30 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:Dziękuję,dziewczyny.... :1luvu:
Wylogowałam się na chwilę,bo do szaf poleciałam kombinować.
Miałam zostawić te rzeczy na bazarek dla kotusiów moich,żeby w razie czego nie brakło na szczepienia,itd.,no ale sytuacja mnie zmusza.
Marta,jeśli pozwolisz,to wystawię te spódniczusie :1luvu: .
Jeszcze spróbuję raz z tymi płytkami dvd,a nuż teraz ktoś cos wypatrzy,co mu wcześniej umknęło.
No i wszystko pozbieram,co tylko się da.
Z właścicielką też gadałam...mogę się wprowadzić w poniedziałek,ale kaucję muszę zapłacić do końca następnego tygodnia.
Wkurza mnie to...tam nie ma co zniszczyć :!:
Wynajem jest taki niski,bo poprzedni lokatorzy zrobili ruinę z mieszkania,w zasadzie tylko kuchnia i łazienka mają meble,w jednym pokoju jest tylko stary segment i dwie kompletnie zdewastowane pufy,w drugim jakaś stara szafka nocna,a w przedpokoju duża szafa,też najlepsze lata mająca za sobą.Nawet nie ma na czym spać.No ale to już mniejszy problem,można przez pewien czas i na podłodze.
Myśmy z dziewczynami wszystko pięknie posprzątały,wyszorowałyśmy podłogi,pomyłyśmy okna.
Ech,ludzie :? .

A ja ci odstawię takie firanki, że wszystkim odwiedzającym oczy w słup staną 8O . A na poważnie- z ładnymi firankami zupełnie inaczej okna wyglądają :D (zmierz okna to może coś wymyślę)

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt lip 15, 2011 22:38 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

przypadkiem znalazłam coś takiego odnośnie pożyczek [https://kokos.pl/?ppk=4b2f459e328fc, ale już nie dam rady tego dziś przeczytać , może ktoś już to zna i wie co to warte?
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Sob lip 16, 2011 6:57 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Myślę i myślę, ale nic mądrego nie mogę wymyślić, jak by ci pomóc. Ale kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 16, 2011 8:57 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

jasdor pisze:Se troche ochłonęłam :roll: i przybiegam tu do Was. Nie doczytałam o co chodzi do końca, ale jakies pieniążki jeszcze dla Plamka mam. Niewiele, ale zawsze coś. Jutro sie zjawię i doczytam.

Miło cię znowu widzieć,Dorotko :1luvu: ...przepraszam,że tak późno napisałam kondolencje na wątku Guziczka...byłam z Wami tam cały czas,ale jego śmierć bardzo mnie podłamała...zwyczajnie nie wiedziałam,co napisać,jakimi słowami :( .
Dobrze,że znowu jesteś :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 16, 2011 9:00 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Bazyliszkowa pisze:Myślę i myślę, ale nic mądrego nie mogę wymyślić, jak by ci pomóc. Ale kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:

Za kciuki dziękuję bardzo :1luvu: .
Mnie od myślenia to już mózg chyba wyparował...czasu mało,możliwości jeszcze mniej...
A,już co będzie to będzie.
:1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:01 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

juana pisze:
vip0 pisze:Dziękuję,dziewczyny.... :1luvu:
Wylogowałam się na chwilę,bo do szaf poleciałam kombinować.
Miałam zostawić te rzeczy na bazarek dla kotusiów moich,żeby w razie czego nie brakło na szczepienia,itd.,no ale sytuacja mnie zmusza.
Marta,jeśli pozwolisz,to wystawię te spódniczusie :1luvu: .
Jeszcze spróbuję raz z tymi płytkami dvd,a nuż teraz ktoś cos wypatrzy,co mu wcześniej umknęło.
No i wszystko pozbieram,co tylko się da.
Z właścicielką też gadałam...mogę się wprowadzić w poniedziałek,ale kaucję muszę zapłacić do końca następnego tygodnia.
Wkurza mnie to...tam nie ma co zniszczyć :!:
Wynajem jest taki niski,bo poprzedni lokatorzy zrobili ruinę z mieszkania,w zasadzie tylko kuchnia i łazienka mają meble,w jednym pokoju jest tylko stary segment i dwie kompletnie zdewastowane pufy,w drugim jakaś stara szafka nocna,a w przedpokoju duża szafa,też najlepsze lata mająca za sobą.Nawet nie ma na czym spać.No ale to już mniejszy problem,można przez pewien czas i na podłodze.
Myśmy z dziewczynami wszystko pięknie posprzątały,wyszorowałyśmy podłogi,pomyłyśmy okna.
Ech,ludzie :? .

A ja ci odstawię takie firanki, że wszystkim odwiedzającym oczy w słup staną 8O . A na poważnie- z ładnymi firankami zupełnie inaczej okna wyglądają :D (zmierz okna to może coś wymyślę)

juana- :1luvu: :1luvu: :1luvu: !

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:02 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

jokototo pisze:przypadkiem znalazłam coś takiego odnośnie pożyczek [https://kokos.pl/?ppk=4b2f459e328fc, ale już nie dam rady tego dziś przeczytać , może ktoś już to zna i wie co to warte?

Dzieki Zosiu,zajrzę :D .

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:10 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Wybrałam wstępnie kilka książek, mam też rózne fajne ciuszki, w których nie chodzę, bo nie mam dokąd :mrgreen:
Jak juz wystawiasz bazarek, to ci wstawię w poście. Chyba, że wysłać ci zdjęcia i opisy, a ty sama wstawisz? Nie bardzo wiem, jak to najlepiej zorganizować :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 16, 2011 9:12 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Na razie tak tylko na chwilę,ale jestem :D .
Dzień dobry,cioteczki :1luvu: .
Szafę przekopałam wczoraj...hmmm...no cóż,to co znalazłam,wystawię wieczorem i zobaczymy.
Cały dzień dzisiaj i jutro upłynie mi pod znakiem przeprowadzki :evil: .
Nie zabieram dużo,ale niektóre sprzęty są niezbędne do życia :? .
Zwierzaki dopiero ostatnim transportem,żebym mogła już z nimi zostać,a ramach asymilacji. :D
Kolega Emilki dysponuje samochodem,niestety tylko osobowym,więc dobrze,że segmentów nie mam :ryk: .
Ale kilka dni temu zrobiłam jakieś zdjęcia tego mieszkania,więc wstawię i same obaczycie naocznie :? .
Już się nie czepiam,grunt,że dach nad głową jest...przynajmniej przez tydzień :ryk: .

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:18 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kamari pisze:Wybrałam wstępnie kilka książek, mam też rózne fajne ciuszki, w których nie chodzę, bo nie mam dokąd :mrgreen:
Jak juz wystawiasz bazarek, to ci wstawię w poście. Chyba, że wysłać ci zdjęcia i opisy, a ty sama wstawisz? Nie bardzo wiem, jak to najlepiej zorganizować :oops:

Kamari,dziękuję :1luvu: .
Jeśli nie sprawi ci to kłopotu,to gdybyś mogła mi wstawić na bazarek,byłabym wdzięczna.
Ja go zrobię dzisiaj wieczorem,jak tylko ogarnę jakos to wszystko :D .

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:23 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:
kamari pisze:Wybrałam wstępnie kilka książek, mam też rózne fajne ciuszki, w których nie chodzę, bo nie mam dokąd :mrgreen:

Kamari,dziękuję :1luvu: .
Jeśli nie sprawi ci to kłopotu,to gdybyś mogła mi wstawić na bazarek,byłabym wdzięczna.
Ja go zrobię dzisiaj wieczorem,jak tylko ogarnę jakos to wszystko :D .

:ok:

Może zrób jeszcze tak - załóż teraz szybko wątek bazarku, w poście napisz na razie tylko "rezerwacja" (a najlepiej chyba klikając pod pierwszym "odpowiedz" zarezerwoać sobie ze 2-3 posty; jak nie będą potrzebne to usuniesz).
Przeprowadzka ci trochę zajmie, a ja bym mogłam wcześniej już ci coś wstawić.
To taki pomysł, nie wiem, czy dobry :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 16, 2011 9:27 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Robię!

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:34 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip

[poprzednia][następna]