jozefina1970 pisze:Edytka, popróbujcie może w jakimś domu, prowadzonym przez zakonnice, może trochę łatwiej się dostać niż do normalnego ZOL - u.
Józefinko próbujemy już gdzie się da ....ręce nam opadają powoli
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Edytka, popróbujcie może w jakimś domu, prowadzonym przez zakonnice, może trochę łatwiej się dostać niż do normalnego ZOL - u.
Edytka1984 pisze:jozefina1970 pisze:Edytka, popróbujcie może w jakimś domu, prowadzonym przez zakonnice, może trochę łatwiej się dostać niż do normalnego ZOL - u.
jozefina1970 pisze:Wiem, nie jest to proste, niestety... Miejsc mało...
Danusia pisze:Edytka1984 pisze:jozefina1970 pisze:Edytka, popróbujcie może w jakimś domu, prowadzonym przez zakonnice, może trochę łatwiej się dostać niż do normalnego ZOL - u.
no niestety, to jest ogromny problem![]()
ale wierze ,że znajdziecie![]()
![]()
![]()
Edytka1984 pisze:tam to chyba znajomości miec trzeba
jozefina1970 pisze:Edytka1984 pisze:tam to chyba znajomości miec trzeba
Raczej nie, prawdopodobnie tak jak i u nas decyduje o tym tzw. lista oczekujących.
Najprawdopodobniej łatwiej jest tam, gdzie można zapłacić pełną odpłatność - mniej chętnych.
Edytka1984 pisze:Józefinko pytalismy też o te miejsca tzw komercyjne ale cena za miesiąc waha się od 2500 do 3000 tysięcy plus leki i pampery np.Także masa pieniędzy prawdę mówiąc.
jozefina1970 pisze:Edytka1984 pisze:Józefinko pytalismy też o te miejsca tzw komercyjne ale cena za miesiąc waha się od 2500 do 3000 tysięcy plus leki i pampery np.Także masa pieniędzy prawdę mówiąc.
Tak, wiem jakie mniej więcej są koszy. Ale to prawdopodobnie jedyne miejsca dostępne od tzw. "ręki"
Edytka1984 pisze:będziemy się starać coś załatwić...może się uda
jozefina1970 pisze:Edytka1984 pisze:będziemy się starać coś załatwić...może się uda
Mam nadzieję Edytko, trzymamy wielkie kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 110 gości