Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 13:41 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

pucka69 pisze:Dzień dobry. Przyszłam się pożalić. Umarła moja świnka Helenka, mam już tylko 2 świnki ...

Do widzenia Helenko ...

Obrazek

żal wszystkich odchodzących :cry:
dla Helenki na drogę [i]
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 01, 2011 14:37 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

lubię prosiaki... śpij prośku...[*]
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon sie 01, 2011 15:57 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Pucko, ogromnie mi przykro... Śliczne usteczka miała Helenka, cała była śliczna.
[']
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto sie 02, 2011 23:31 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Taki ten rok niedobry. Najpierw Zofia w marcu, a teraz Helenka. Okropnie mi źle ...

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Śro sie 03, 2011 9:04 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Pucko, bardzo to przykre. :cry:

A u nas...
Marylka ma już ładne kupy, pokonała biegunki koszmarne, wczoraj pierwszy raz sama zjadła pasztecik babycata, bardzo pięknie mlaskała przy tym. Butelka nadal MUSI być, z tym, że ząbki są już tak ostre, że wczoraj mała przegryzła 3 smoczki! W związku z tym teraz pije teraz z takiego 'popsutego'. Wczoraj miałyśmy okropną przygodę, smoczek spadł z butelki i conv 'wystrzelił' w Marylkę. Trzeba było myć zaskoczonego kotka. Dziś Marylka nie chce być w klatce, przestały boleć nóżki, więc chciała szaleć.
Cieszę się, ze jest lepiej, bo bardzo się o nią martwiłam. Jest taka malutka...

Muszę wpisać rozliczenie i podziękowania, ale to potem, bo muszę pomagać w remoncie łazienki... :| Koty też pomagają, na razie ktoś cichaczem zrobił kupę pod ściną przygotowaną do kafelkowania. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro sie 03, 2011 9:38 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

anita5 pisze:Pucko, bardzo to przykre. :cry:

A u nas...
Marylka ma już ładne kupy, pokonała biegunki koszmarne, wczoraj pierwszy raz sama zjadła pasztecik babycata, bardzo pięknie mlaskała przy tym. Butelka nadal MUSI być, z tym, że ząbki są już tak ostre, że wczoraj mała przegryzła 3 smoczki! W związku z tym teraz pije teraz z takiego 'popsutego'. Wczoraj miałyśmy okropną przygodę, smoczek spadł z butelki i conv 'wystrzelił' w Marylkę. Trzeba było myć zaskoczonego kotka. Dziś Marylka nie chce być w klatce, przestały boleć nóżki, więc chciała szaleć.
Cieszę się, ze jest lepiej, bo bardzo się o nią martwiłam. Jest taka malutka...

Muszę wpisać rozliczenie i podziękowania, ale to potem, bo muszę pomagać w remoncie łazienki... :| Koty też pomagają, na razie ktoś cichaczem zrobił kupę pod ściną przygotowaną do kafelkowania. 8)

widocznie pomagacz tak był zajęty pomaganiem, że nie zdążył :wink:
dzielna Marylka :D :ok:
za resztę kotków też :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro sie 03, 2011 9:41 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

anita5 pisze: Koty też pomagają, na razie ktoś cichaczem zrobił kupę pod ściną przygotowaną do kafelkowania. 8)

Każdy pomaga jak umie :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 03, 2011 17:44 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Wszyscy są wykończeni i poszli spać.

Muszę napisać, że Puchatek na antybiotykach i po wyczyszczeniu uszków znacznie mniej kiwa. Tuż po wizycie kiwał mocniej, ale teraz widać, że jest lepiej. On jest tak delikatny, taki... Nie wiem, jak to określić. Kruchy? Ale jak biegnie w zabawie, to jak taran. Cudowny kot, i tak strasznie kocha inne koty, straszliwie.

Ale do rzeczy, czyli rozliczenia za lipiec.

Najpierw podziękowania.
Chciałam serdecznie podziękować Barbarak8, za zapłacenie za mój bazarek znaaacznie większej kwoty, niż wylicytowana, bo aż 100 zł, oraz za przekazanie fantów na bazarek i karmy dla kotów, które mamy nadzieję odebrać wkrótce. Bardzo serdecznie dziękuję.
Dziękuję Liwii_ za... całokształt. :D
Katebush i Alacie dziękuję za pamięć, wpłaty i bazarki.
Dziękuję Mahob za pomoc ogłoszeniową i nie tylko. :D
Dziękuję Bazyliszkowej za ogłoszenia i FB i wsparcie ogólne. :)
Dziękuję Alince6 za... wszystko! :1luvu: Tymczas dla Maszy, Boryska i Kropka, za rady i pomoc wszelką. Bardzo dziękuję.
Amyszce dziękuję za betaglukan oraz fanty na bazarek. :)
EwKo dziękuję za umieszczanie moich kotów na Kotototku i za ciasto. :wink: I nie tylko... :)
Dziękuję wszystkim uczestniczącym w bazarkach dla moich tymczasów. To dla mnie ogromne pomoc.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam....

No, a teraz ile.

50 zł - Liwia_ dla Fifiego (obecnie Wojtusia)
70 zł - Katebush na szczepienie Fifiego (naddatek dla Puchatka, ponieważ szczepienie kosztowało 45 zł)
50 zł - Alata dla Fifiego
100 zł - Barbarak8
30 zł - Mahob za fanty od Barbarak8
20 zł - Katebush
8 zł - Milena88 (za pudełeczko od Katebush)
plus zostało z lipca 230 zł z bazarku perfumowego Liwii_
Razem: 618 zł

Wydałam:
45 zł - szczepienie Fifiego
45 zł - wizyta z Puchatkiem plus leki
40 zł - wizyta z Marylką
45 zł - wizyta z Fifim plus leki
Pozostałe pieniądze wydałam na RC kittena, karmę mokrą dla malców oraz dla Przemka i żwirek.

W imieniu Wojtusia, Kiwusi, Puchatka, Marylki i Przemcia bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro sie 03, 2011 19:00 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

To ja Ci dziekuje, ze z takim poswieceniem pomagasz tym Biednym Istotkom :1luvu: ! Trzymamy :ok: i pazurki za Puchatka i Marylke!

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Śro sie 03, 2011 19:58 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Dziękuję Ci. :D

Jutro proszę o kciuki za Edusia, jedziemy robić ponownie paszczkę, bo to wypalanie nadżerek trzeba powtarzać czasem... I jeszcze Kiwusia pojedzie, bo muszę jej zrobić badania.

I oby było wszystko dobrze.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw sie 04, 2011 6:14 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

anita5 pisze:Dziękuję Ci. :D

Jutro proszę o kciuki za Edusia, jedziemy robić ponownie paszczkę, bo to wypalanie nadżerek trzeba powtarzać czasem... I jeszcze Kiwusia pojedzie, bo muszę jej zrobić badania.

I oby było wszystko dobrze.

musi być dobrze, innej opcji nie przyjmujemy do wiadomości
i w tej to intencji :ok: :ok: :ok: a dla futerek moc buziaczków z dziupli posyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: + pozdrowienia od moich futerek :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 04, 2011 15:32 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Za Edusia i Kiwusie :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Czw sie 04, 2011 15:35 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

anita5 pisze:Jutro proszę o kciuki za Edusia, jedziemy robić ponownie paszczkę, bo to wypalanie nadżerek trzeba powtarzać czasem... I jeszcze Kiwusia pojedzie, bo muszę jej zrobić badania.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 05, 2011 6:42 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

i jak Eduś?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sie 05, 2011 9:14 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Kciuki! :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]