pucka69 pisze:Dzień dobry. Przyszłam się pożalić. Umarła moja świnka Helenka, mam już tylko 2 świnki ...
Do widzenia Helenko ...
żal wszystkich odchodzących

dla Helenki na drogę [i]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucka69 pisze:Dzień dobry. Przyszłam się pożalić. Umarła moja świnka Helenka, mam już tylko 2 świnki ...
Do widzenia Helenko ...
anita5 pisze:Pucko, bardzo to przykre.![]()
A u nas...
Marylka ma już ładne kupy, pokonała biegunki koszmarne, wczoraj pierwszy raz sama zjadła pasztecik babycata, bardzo pięknie mlaskała przy tym. Butelka nadal MUSI być, z tym, że ząbki są już tak ostre, że wczoraj mała przegryzła 3 smoczki! W związku z tym teraz pije teraz z takiego 'popsutego'. Wczoraj miałyśmy okropną przygodę, smoczek spadł z butelki i conv 'wystrzelił' w Marylkę. Trzeba było myć zaskoczonego kotka. Dziś Marylka nie chce być w klatce, przestały boleć nóżki, więc chciała szaleć.
Cieszę się, ze jest lepiej, bo bardzo się o nią martwiłam. Jest taka malutka...
Muszę wpisać rozliczenie i podziękowania, ale to potem, bo muszę pomagać w remoncie łazienki...Koty też pomagają, na razie ktoś cichaczem zrobił kupę pod ściną przygotowaną do kafelkowania.
anita5 pisze: Koty też pomagają, na razie ktoś cichaczem zrobił kupę pod ściną przygotowaną do kafelkowania.
anita5 pisze:Dziękuję Ci.![]()
Jutro proszę o kciuki za Edusia, jedziemy robić ponownie paszczkę, bo to wypalanie nadżerek trzeba powtarzać czasem... I jeszcze Kiwusia pojedzie, bo muszę jej zrobić badania.
I oby było wszystko dobrze.
anita5 pisze:Jutro proszę o kciuki za Edusia, jedziemy robić ponownie paszczkę, bo to wypalanie nadżerek trzeba powtarzać czasem... I jeszcze Kiwusia pojedzie, bo muszę jej zrobić badania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 442 gości