Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Conchita pisze:Majka i Mania od 20 minut z przerwami się tłuką. Nie interweniuję, bo nie wygląda to szczególnie niebezpiecznie. Maja jest większa, ale Maniutek nie daje sobie w kaszę dmuchać
Conchita pisze:Portrecik Maji
Dali mi kość ze świątecznej gęsi, bo mówią, że lubię...
I okazuje się, że prawie wszyscy lubią (Emma nie)
Tak Maja wyglądała na początku (na krześle pod stołem)
Cztery koty to już dużo kotów
Ta zabawka jest fajna
Świetna!!!
Ja mam fajniejszą. To moja prywatna fabryka konfetti. Proszę zwrócić uwagę na gustowne wygryzienia.
Maja śpi rozpłaszczona
A tu jeszcze cukiereczek-Maniutek-słodziutek
Bazyliszkowa pisze:Conchita pisze:Majka i Mania od 20 minut z przerwami się tłuką. Nie interweniuję, bo nie wygląda to szczególnie niebezpiecznie. Maja jest większa, ale Maniutek nie daje sobie w kaszę dmuchać
Mam nadzieję, że już sobie wszystko wytłumaczyły![]()
Klakier z Bajką też się tak niekiedy tłuką i nie sposób zrouzmieć, kto do kogo ma pretensje i o co chodzi.
Conchita pisze:Mania i Maja leją się regularnie, ale bez wrzasków i łez, za to ze słoniowym tupotem, więc to chyba tylko takie zapasy
Bazyliszkowa pisze:Conchita pisze:Mania i Maja leją się regularnie, ale bez wrzasków i łez, za to ze słoniowym tupotem, więc to chyba tylko takie zapasy
Mam nadzieję, że to tylko taki szorstki sposób okazywania sympatii.
Conchita pisze:Mania i Maja leją się regularnie, ale bez wrzasków i łez, za to ze słoniowym tupotem, więc to chyba tylko takie zapasy
Meluchna jest taką córeczką tatusia, że mi się z niej śmiać chce. Przychodzi w nocy zawsze tylko do TŻ-ta. Budzę się rano i widzę czarną kulkę, wepchniętą pod jego pachę, albo rozpłaszczoną u jego boku. W dodatku budzi go w nocy, żeby pomruczeć i się pomiziać. Mnie nigdy nie budzi. Jej przywiązanie do niego mnie totalnie rozczula
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości