Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - fotki str. 89

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 9:26 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

A ja lubię wszystkie koty Conchity :1luvu: Każda jest inna i każda cudowna.Mam sentyment dla starszych kotów, stąd Emma jest mi jakoś szczególnie bliska.Znam tylko Manię.To kotka, która zawsze chyba pozostanie kociakiem, nie wyobrażam jej sobie jako statecznej kocicy. Niedługo minie rok, kiedy pojechała w towarzystwie Kubusia/Winylka do Warszawy :P Ależ ten czas leci, prawda?
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob gru 31, 2011 11:27 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Conchita pisze:Majka i Mania od 20 minut z przerwami się tłuką. Nie interweniuję, bo nie wygląda to szczególnie niebezpiecznie. Maja jest większa, ale Maniutek nie daje sobie w kaszę dmuchać ;)

Mam nadzieję, że już sobie wszystko wytłumaczyły :wink:
Klakier z Bajką też się tak niekiedy tłuką i nie sposób zrouzmieć, kto do kogo ma pretensje i o co chodzi.

Foty przepiękne :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob gru 31, 2011 14:27 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Sob gru 31, 2011 15:36 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :balony: :balony: :balony: :balony:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie sty 01, 2012 10:37 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku!
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon sty 02, 2012 12:06 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Conchita pisze:Portrecik Maji

Obrazek

Dali mi kość ze świątecznej gęsi, bo mówią, że lubię...

Obrazek

I okazuje się, że prawie wszyscy lubią (Emma nie)

Obrazek

Obrazek

Tak Maja wyglądała na początku (na krześle pod stołem)

Obrazek

Cztery koty to już dużo kotów

Obrazek

Obrazek

Ta zabawka jest fajna

Obrazek

Świetna!!!

Obrazek

Ja mam fajniejszą. To moja prywatna fabryka konfetti. Proszę zwrócić uwagę na gustowne wygryzienia.

Obrazek

Maja śpi rozpłaszczona

Obrazek

A tu jeszcze cukiereczek-Maniutek-słodziutek ;)

Obrazek

Foty zjawiskowe... jak i kociaste rzecz jasna :D nie mogę się napatrzec :1luvu:
Bazyliszkowa pisze:
Conchita pisze:Majka i Mania od 20 minut z przerwami się tłuką. Nie interweniuję, bo nie wygląda to szczególnie niebezpiecznie. Maja jest większa, ale Maniutek nie daje sobie w kaszę dmuchać ;)

Mam nadzieję, że już sobie wszystko wytłumaczyły :wink:
Klakier z Bajką też się tak niekiedy tłuką i nie sposób zrouzmieć, kto do kogo ma pretensje i o co chodzi.

I jak tam sprzeczka zażegnana :?:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 02, 2012 14:14 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Mania i Maja leją się regularnie, ale bez wrzasków i łez, za to ze słoniowym tupotem, więc to chyba tylko takie zapasy ;)

Meluchna jest taką córeczką tatusia, że mi się z niej śmiać chce. Przychodzi w nocy zawsze tylko do TŻ-ta. Budzę się rano i widzę czarną kulkę, wepchniętą pod jego pachę, albo rozpłaszczoną u jego boku. W dodatku budzi go w nocy, żeby pomruczeć i się pomiziać. Mnie nigdy nie budzi. Jej przywiązanie do niego mnie totalnie rozczula :1luvu:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon sty 02, 2012 15:10 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Conchita pisze:Mania i Maja leją się regularnie, ale bez wrzasków i łez, za to ze słoniowym tupotem, więc to chyba tylko takie zapasy ;)

Mam nadzieję, że to tylko taki szorstki sposób okazywania sympatii. :roll:

Bazyliszkowa

Post » Pon sty 02, 2012 16:37 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Obie są energiczne, muszą rozładować energię.Mnie się takie scenki podobają, są zabawne i czasem Gucia parę razy trzepnie Czarusia łapą, kiedy jest namolny :P Agresji w tym nie ma za grosz.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon sty 02, 2012 17:25 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Zdjęcia kotek śliczne wszystkie, Maja jest też śliczna a to futerko to identyczne jak u mojej Sisi. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon sty 02, 2012 19:24 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Bazyliszkowa pisze:
Conchita pisze:Mania i Maja leją się regularnie, ale bez wrzasków i łez, za to ze słoniowym tupotem, więc to chyba tylko takie zapasy ;)

Mam nadzieję, że to tylko taki szorstki sposób okazywania sympatii. :roll:

Jestem tego pewna, jest tak jak Ewar mówi. Są młode, energiczne, skłonne do zabawy, to się ganiaja i biją. Mania i Mela wcześniej tez robiły takie sparingi, a potem sobie czule myly futerka.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon sty 02, 2012 19:46 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Żeby tylko Mela nie poczuła się odsunięta na margines...

Tak, wiem, mam skłonność do martwienia się na zapas. :oops:

Bazyliszkowa

Post » Wto sty 03, 2012 14:26 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Jak wieści?
Takie śliczne to Twoje stado, że napatrzeć się nie mogę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 03, 2012 14:30 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Każda pannica inna, a każda cudowna :1luvu: Zazdroszczę Ci tej rozmaitości!

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw sty 05, 2012 16:33 Re: Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - TAK, DOKOCENIE :)

Meluchna jest taką córeczką tatusia, że mi się z niej śmiać chce. Przychodzi w nocy zawsze tylko do TŻ-ta. Budzę się rano i widzę czarną kulkę, wepchniętą pod jego pachę, albo rozpłaszczoną u jego boku. W dodatku budzi go w nocy, żeby pomruczeć i się pomiziać. Mnie nigdy nie budzi. Jej przywiązanie do niego mnie totalnie rozczula :1luvu:

skąd ja to znam... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tylko ze u mnie z moją Kają jest na odwrót, bo to do mnie przychodzi spać i mnie budzi baraszkowaniem i mruczeniem przy twarzy :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

[poprzednia][następna]