Myślałam, że ta nazwa noga słonia to swojska nazwa, tak jak np. języki teściowej

Moderator: Estraven
Caragh pisze:Szura pisze:Wszysko pieknie, ale pokarz to ziele jak nie znasz nazwy
Ale nazwe to Bozenka podawala
Wujek google sie klania
Nolina Recurvata
O takie cos chodzi??
Sa tez wieksze: http://www.ziarenko.net/index.php?main_ ... ucts_id=14
bozena640 pisze:kalair pisze:Kretki wcinały liście nolinki. Trzeba je pilnować, bo sobie wydzierają z pyszczków.Wtedy się integrują.
![]()
Piękny widokKretki razem
![]()
Gromadka nie chce się integrować
Szura pisze:No dzięki za zdjęcieWidzieć to widziałam, ale nie wiedziałam, że tak się zwie
![]()
Myślałam, że ta nazwa noga słonia to swojska nazwa, tak jak np. języki teściowej![]()
![]()
kalair pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:Kretki wcinały liście nolinki. Trzeba je pilnować, bo sobie wydzierają z pyszczków.Wtedy się integrują.
![]()
Piękny widokKretki razem
![]()
Bożenka, ale one się integrują we wlasnym interesie że tak powiem, i kradną sobie listeczki!![]()
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:
Piękny widokKretki razem
![]()
Bożenka, ale one się integrują we wlasnym interesie że tak powiem, i kradną sobie listeczki!![]()
Gromadka nawet we własnym interesie się nie integruje![]()
Sisi schodzi z drogi Gabryni
Emilka 77 pisze:Dzień Dobry![]()
![]()
Miłego Dzionka i mizianki dla Kotków
![]()
kalair pisze:Iriska normalnie też, ale dla tych liści dalaby się zabić.A dajesz jakieś ździebełka do jedzenia?
bozena640 pisze:kalair pisze:Iriska normalnie też, ale dla tych liści dalaby się zabić.A dajesz jakieś ździebełka do jedzenia?
Nawet jak daje im smakołyki to Sisi woli poczekać, żeby nie oberwać od panienki
bozena640 pisze:kalair pisze:Iriska normalnie też, ale dla tych liści dalaby się zabić.A dajesz jakieś ździebełka do jedzenia?
Caragh pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:Iriska normalnie też, ale dla tych liści dalaby się zabić.A dajesz jakieś ździebełka do jedzenia?
Sisek po prostu gentleman jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Nul i 234 gości