A pomaga ten steryd chociaż?
Mi pomagał ... i wtedy każde jedzonko byle dużo mi smakowało

Juz mi Duża nie daje - nie dba już o mnie

Gagat
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Mru ty musisz wyzdrowieć,
nie ma innej opcji.
Haker
Avian pisze:Mru?
A pomaga ten steryd chociaż?
Mi pomagał ... i wtedy każde jedzonko byle dużo mi smakowało![]()
Juz mi Duża nie daje - nie dba już o mnie![]()
Gagat
Haker1 pisze:Mru ty musisz wyzdrowieć,
nie ma innej opcji.
Haker
MalgWroclaw pisze:Mruniu Kochany, podzielę się z Tobą wszystkim. Tylko masz być zdrowy. I już.
Fasolka zdecydowana
MalgWroclaw pisze:Nasza duża nam nie żałuje. Tylko sobie.
Fasolka
Sarayu pisze:A ja mam do zabawy tylko Dużą. Najfajniejsza jest gdy wymachuje zmiotką.
Albo karmi.
MalgWroclaw pisze:Na razie próbowałam zjeść dużej kanapkę, bo dopiero wróciła z pracy (a jest prawie 23.30). Nie dała mi, nie wiem, czemu![]()
Duża mówi, że wróciła do domu szybciej, bo ją przywiozła pani, która od nas wzięła Nikitę. Nikita jest czarna i też pochodzi z mojego podwórka. Duża ma jeszcze jej zdjęcie, jak była malutka, ale też Nikita jeszcze nie ma nawet roku, smarkula. Ma do zabawy starszego Miecia, podobno się lubią. Miecio też jest czarny.
Czarna Fasolka
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Na razie próbowałam zjeść dużej kanapkę, bo dopiero wróciła z pracy (a jest prawie 23.30). Nie dała mi, nie wiem, czemu![]()
Duża mówi, że wróciła do domu szybciej, bo ją przywiozła pani, która od nas wzięła Nikitę. Nikita jest czarna i też pochodzi z mojego podwórka. Duża ma jeszcze jej zdjęcie, jak była malutka, ale też Nikita jeszcze nie ma nawet roku, smarkula. Ma do zabawy starszego Miecia, podobno się lubią. Miecio też jest czarny.
Czarna Fasolka
Czemu Duza kanapki nie zjadla?
Ja mam w domu dwa czarnuchy![]()
Dzis moja Duza bedzie pracowala do 20.
Czarno widze.
Mru
Sarayu pisze:Ja chyba też zaczynam lubić jak Duzi są w domu. Wcześniej to nie wiedziałam czy ich lubię czy nie, ale teraz chyba w końcu polubiłam.
Nawet chyba zaczyna mi się podobać jak Duża tarmosi mnie za brzusio..
Ale tego do końca nie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości