Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 26, 2010 11:13 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

jopop pisze:czytam to :twisted:

:oops: :oops: :oops:

Dasz mi go np. na Mikolajki :1luvu: ?
Miałabyś przynajmniej jednego z głowy i to chyba we w miarę pewne ręce 8) , ale przypuszczam, że ogólnie rzecz biorąc źle mi nie życzysz :wink: ...

A może mogłabym dostać Krecika w zamian za Plusia :idea: ? Zwrócę ci Plu Plu z reklamacją - skąd mogłam wiedzieć, że to urocze zwierzątko w ogóle nie posiada mózgu :roll: , skoro koty na ogół ten organ mają i co więcej, potrafią robić z niego użytek.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 26, 2010 11:21 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Jestem codziennie ale ukradkiem. :oops:
Kontynuuję szukanie Znajomych na FB i swoje akcje - udostępnianie wydarzeń, głosowanie na Krakvet na Sandomierz poszkodowany podczas powodzi
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 26, 2010 11:23 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

kussad pisze:Jestem codziennie ale ukradkiem. :oops:

Nie Ty jedna .....................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lis 26, 2010 12:11 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Kasiu, bo pytanie co jedzą wege jest stałe :roll:
a tu proszę, nawet całkowicie bezstronny ONZ "nawołuje" do wege, tłumacząc to tym, że za x lat nie wykarmimy ludzi roślinami, o mięsie nie wspominając
możesz podesłać koleżankom ;) - http://www.guardian.co.uk/environment/2 ... -free-diet
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lis 26, 2010 12:25 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Taaaa. Właśnie wcinają skrzydełka z KFC :twisted:

PS. Przemusia przez całą noc bolała nóźka i płakał.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lis 26, 2010 13:11 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

o, to twardo spałam, że nie słyszałam choć faktycznie coś mówił, że go noga boli

;) :ryk: :ryk: :ryk:

xandra

Post » Pt lis 26, 2010 13:24 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

xandra pisze:o, to twardo spałam, że nie słyszałam choć faktycznie coś mówił, że go noga boli

;) :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lis 26, 2010 13:39 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Maupy jedne zielone, mnie wcale nie do śmiechu, mam tak codziennie :twisted:

Przemusia nadal boli nóżka, nie może iść z tatusiem na spacerek do parczku :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 26, 2010 13:41 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:Maupy jedne zielone, mnie wcale nie do śmiechu, mam tak codziennie :twisted:

Przemusia nadal boli nóżka, nie może iść z tatusiem na spacerek do parczku :twisted: :twisted: :twisted:

Ciekawe, czy Przemka Xandry też tatuś wyprowadza na spacerek do parku? :mrgreen: :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lis 26, 2010 13:45 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Śmiej się śmiej passkudo, za karę dostaniesz ode mnie marmurka :twisted:

PS. Ojoj. Przemuś ma temperaturkę po wczorajszym szczepieniu.

Wielbłądzio

Post » Pt lis 26, 2010 14:14 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:Maupy jedne zielone, mnie wcale nie do śmiechu, mam tak codziennie :twisted:

Wielbłądzio pisze:Śmiej się śmiej passkudo, za karę dostaniesz ode mnie marmurka :twisted:

Jak mnie drażni takie zdrabnianie :twisted:
Prawie codziennie rano słyszę: "Idzie ktoś na pitko?", "Może na kawusię?" :twisted: Jakby po dwa lata miały....

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt lis 26, 2010 14:39 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Bo one móżdżki mają taaakie malusie. O ile w ogóle mają :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 26, 2010 18:36 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Alyaa pisze:

Wielbłądzio pisze:Śmiej się śmiej passkudo, za karę dostaniesz ode mnie marmurka :twisted:

Jak mnie drażni takie zdrabnianie :twisted:
Prawie codziennie rano słyszę: "Idzie ktoś na pitko?", "Może na kawusię?" :twisted: Jakby po dwa lata miały....

Skąd ludziom mówiącym o dzieciach/do dzieci bierze się to "pleplanie" :evil: :roll:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt lis 26, 2010 19:10 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

Jesteśmy.
Ledwo zdążyłam wyczyścić kuwety, a już któreś grzebie. Nuśka :twisted: (zamiauczała nawołująco, a ja poszczególne Drańskie miauki dosyć dobrze rozpoznaję :wink: )
Nie chce mi się kompletnie nic, nawet czytać.

Gdzie Ona teraz jest...?
Mija dziewięć dni :( ...

Wielbłądzio

Post » Pt lis 26, 2010 20:38 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

oj, Dziewczyny, nie mówcie że do Futer nie mówicie pleplaniem czasem ;)
ja mówię - no kto źlobił najpienkniejsom kupte na świecie, no ktooo? :P
nie zawsze, wiadomo ale czasem tak... zwłaszcza jeśli chodzi o Lalę i Milkę, one wyzwalają we mnie takie dziwne instynkta ;)

Kasiu, Mała jest z Tobą zawsze i myślę, że mówi ze powinnaś się zająć sobą i futrami, bo opłakujesz Jej stratę a Jej tam dobrze, lepiej niż tu z ziemskim bólem choroby - takie jest moje zdanie na temat Nieba
wiadomo że boli boleć będzie, ale pamiętaj o tym co masz tu, bo i tak wiadomo że nie zapomnisz o Niej nigdy, ale pamiętać a rozpamiętywać to inne...

xandra

[poprzednia][następna]