U mnie chyba musi i pojedzie, bo nie wiem, jak długo może potrwać kolejne polowanie
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:No i właśnie niedawno złapałam, i zaraz trafiłam w wątku dla wnerwionych na czyjeś wątpliwości, czy mocz może stać w lodówce do rana i dopiero pojechać na badanie.
U mnie chyba musi i pojedzie, bo nie wiem, jak długo może potrwać kolejne polowanie
ewkaa pisze:Kicorek pisze:No i właśnie niedawno złapałam, i zaraz trafiłam w wątku dla wnerwionych na czyjeś wątpliwości, czy mocz może stać w lodówce do rana i dopiero pojechać na badanie.
Też mam często takie wątpliwości, ale z łapanie moczu Frygi jest coraz gorzej więc jak nie będzie wyjścia to będzie stał w lodówce jak nicMyślę, że trzeba po prostu zaznaczyć, że mocz był hmm wczorajszy i patrząc na wyniki wziąć to pod uwagę
Kicorek pisze:..
Za parę dni utoczymy jej jeszcze krwi, bo już pora na kolejne badanie, ale mam nadzieję, że nadal będzie w porządku.
Kciuki za zdrowie Kitki 
Kicorek pisze: Cyryl nadal mieszka u mojej mamy i jest bardzo zadowolony z bycia jedynakiem, a ja dostarczam jedzenie i żwirek i siedzę cicho, żeby nie stwierdziła nagle, że już nie daje rady się nim zajmować

Marcepan pisze:Kicorek pisze: Cyryl nadal mieszka u mojej mamy i jest bardzo zadowolony z bycia jedynakiem, a ja dostarczam jedzenie i żwirek i siedzę cicho, żeby nie stwierdziła nagle, że już nie daje rady się nim zajmować
może już tak zostanie? przez zasiedzenie?

Kicorek pisze:A w powrotnej drodze znad wodospadziku z tłumku japońskich turystów padło tryumfalne: "I jeszcze jesteśmy trzeźwe!"MariaD pisze:No to własnie wodospadzik nad rzeczką, dokąd powiozły nas terenowce. Tłum kobiet wali oglądać, z czego połowa z aparatami jakby tam co najmniej Niagara falls były. A na plażce parka, pewna że w tej gluszy to nikt nie zoczy. A tu zonk - 10 kobiet leci ogladać rzeczułke. No to nerwowo wciągali łaszki. Z tłumu kobiet depczących im piasek leciały życzliwe komentarze: "prosze się nie przejmować, my japońscy turyści, musimy wszystko sfocić" i "proszę sobie nie przeszkadzać".
Fajna sesja fotograficzna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 23 gości