Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:buziaczki kocie pysiaczki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
dagmara-olga pisze:żeśmy wpadli z życzeniami do Kulki.
No.
Morfeusz i Kefir
KAsia Amy pisze:Cześć Inusiu,
tęskniłaś za mną?
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Cześć Inusiu,
tęskniłaś za mną?
No pewnie, że tak! Dlatego płakałam![]()
kussad pisze:Inusiu nie strasz nas - nasza Duża właśnie się przeraziła dlaczego płaczesz
Inusia nasza Duża jest niesłowna - kiedyś obiecała że podczas wyjazdu będzie myślała o Tobie i zrobi sesję Marlence a tymczasem padł jej aparat fotograficzny - zrobił prawie 16 000 zdjęć i przestał otwierać migawkę. Duża usiłuje robię zdjęcie i trzymać paznokciem migawkę ale ile tak można a niedługo ma rocznicę ślubu taką dość okrągłą więc może.....![]()
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Cześć Inusiu,
tęskniłaś za mną?
No pewnie, że tak! Dlatego płakałam![]()
To już ne płacz, bo jestem i możemy się pogonic:)
MaryLux pisze:kussad pisze:Inusiu nie strasz nas - nasza Duża właśnie się przeraziła dlaczego płaczesz
Inusia nasza Duża jest niesłowna - kiedyś obiecała że podczas wyjazdu będzie myślała o Tobie i zrobi sesję Marlence a tymczasem padł jej aparat fotograficzny - zrobił prawie 16 000 zdjęć i przestał otwierać migawkę. Duża usiłuje robię zdjęcie i trzymać paznokciem migawkę ale ile tak można a niedługo ma rocznicę ślubu taką dość okrągłą więc może.....![]()
No to trzeba Dużej kupić nowy aparat...
kussad pisze:MaryLux pisze:kussad pisze:Inusiu nie strasz nas - nasza Duża właśnie się przeraziła dlaczego płaczesz
No to trzeba Dużej kupić nowy aparat...
Duża właśnie na to liczy tylko nie ma pomysłu na prezent dla TZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości