Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 18:37 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Mikusiek Ewuś to był mój kociak,który mi zaginął,bardzo go kochałam,długo nie mogłam dojść do siebie
Podejrzewam,że sąsiad ciul co miał gołębie i nie wiem czy to on czasem..............

Kochane kocisko to było ,bodaj w drugiej naszej części na pierwszej stronie jego zdjęcie wkleiłam
Po tym jak mi zaginął ,nie chciałam miec kociaka przez 10 lat,dopiero po tym czasie mamy teraz Myszę
Jak znajdę chwilę to zeskanuję jeszcze raz jego zdjęcie i wstawię,bo wtedy po wstawieniu w wątek usunęłam je,żeby nie przywoływać smutnych wspomnien ......

Kurde ale jajca z tą łapankę ,niezłą ktos głowę miał,żeby taki sposób wymyśleć hehe
Ostatnio edytowano Wto mar 22, 2011 18:41 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 22, 2011 18:38 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto mar 22, 2011 20:01 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Myszolandia pisze:Mikusiek Ewuś to był mój kociak,który mi zaginął,bardzo go kochałam,długo nie mogłam dojść do siebie
Kochane kocisko to było ,bodaj w drugiej naszej części na pierwszej stronie jego zdjęcie wkleiłam

Czasem zastanawiam się kiedy poznałam i Ciebie i Małgosię i Izę - aż sprawdzałam kiedy zamieszkał z nami Mikuś bo dopiero od wtedy byłam na forum regularnie.... Pamiętam jedynie Izę - zapytałam na innym wątku kto to był Psotuś[*] i ktoś mi podał link... Chyba jednak Twojego Mikusia nie widziałam...

kussad pisze:Mysiu Wasz banerek jest śliczny ale... taki duży że go nie zauważyłam ani zmiany :oops: :ryk: :D

Zawsze byłam niezwykle spostrzegawcza :ryk: - banerek teraz będzie się często zmieniał bo chyba niewiele oprócz niego zmieści się do podpisu.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto mar 22, 2011 23:36 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Mojego Mikuśka wstawiałam na pierwszej stronie drugiej naszej części

Obrazek

viewtopic.php?f=1&t=98832&start=0

A co do banerka,to na razie będzie taki duży,czasem mnie nachodzi i sobie zmieniam na duży,ale i tak niższy niż te 200 ,żeby napisy do innych wątków weszły
Próbowałam krótszy i żeby te napisy były z boku,ale niestety nie da rady tak
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto mar 22, 2011 23:47 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Dziękuję bardzo - faktycznie nie było mnie wtedy - byłam na urlopie i nawet nie widzę czy pojawiam się na tej części wątka - zobaczę jutro bo teraz powinnam kończyć działalność.

W dzień jestem na momencik bo faktycznie zaczęło się szaleństwo, którego się spodziewałam i zadaję szefom kłopotliwe pytania nie tylko swoim ale i w centrali od trzech tygodni ekipa pracuje nad rozwiązaniem innego problemu - :twisted:

Dziś pierwszy dzień od pożaru nie było gruntownego wietrzenia. :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro mar 23, 2011 16:14 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Mikuś mial podobny łebek do naszego :)

Kłopotliwe pytania zadaję bo podczas wdrażania nowego systemu i szkolenia co chwilę wyłania się nowy problem a uczymy się tego wszyscy równocześnie......

kussad pisze:Wspólnych kandydatem dogo i miau w głosowaniu na Krakvet jest w tym miesiącu schronisko w Radomsku.
Oto ich dwa wydarzenia :

http://www.facebook.com/login/setashome ... 3147178241

http://www.facebook.com/login/setashome ... 9087288590

Bardzo przydałby się banerek dotyczący głosowania na Krakvet mały niemigający nadający się też na dogo,
są dwa wydarzenia dla Schroniska w Radomsku na Facebook :
- coraz więcej znajomych widzę że dołączyło do Torunia.

Jak się wkleja link do banerka, żeby od razu się nie wyświetlił gdybym chciała go komuś przesłać?.

Dziś obudził mnie śpiew ptaków. W drodze do pracy codziennie obserwuję nadejście wiosny – czy pojawiły się nowe pączki lub kwiaty. W ogródku u sąsiadki kwitną białe krokusy, pączki tawułek rosnących na trasie mają 1 mm.

Nie pamiętam czy kiedykolwiek napisałyście jakie lubicie kwiaty? Może w okresie gdy jeszcze Was nie znałam!
Czyli jakie kwiaty lubicie?
...........
TZ zapomniał zabrać ze sobą jedzenie, które specjalnie dla Niego gotowałam w nocy – cóż sama będę to jadła przez tydzień...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro mar 23, 2011 18:22 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Witam!
Kussad podpis na dogo Ci się rozjeżdża :roll: jest stanowczo za długi
Spróbuj skopiować ten

KRAKVET - Prosimy o głos dla Schroniska z RADOMSKA!

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353][SIZE=4][I][COLOR=RED]KRAKVET - Prosimy o głos dla Schroniska z RADOMSKA![/COLOR][/I][/SIZE][/URL]

Wyniki dzisiejsze nie są rewelacyjne (Hb 11,7 g/dl, E 3 970 000 ), ale jadę jutro na chemię :|
Pozdrawiamy :1luvu:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro mar 23, 2011 19:41 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Bardzo dziękuję Gosiu – to jest to! Teraz podpis mieści się w jednej linijce! :1luvu:
Za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiamy Ewa & Choco & Miki
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro mar 23, 2011 20:06 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Podpis na dogo mieści się w jednej linijce, ale na pewno przekracza regulaminową długość (max 500 px).
Sam podlinkowany napis o głosowaniu na KV ma ok 460 px .
Przerzuć do drugiej linijki - wysokości 100 px nie przekroczy.
Chociaż pewnie żaden mod ( z kulawą nogą) i tak na wątek KV nie zajrzy.

Dziękuję za kciuki i pozdrawiam :1luvu:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro mar 23, 2011 22:01 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

jak zeskanuję jego więcej zdjęć to wkleję u CIę

Współczuję CI w pracy,co kawałek jakiś problem

A jeśli chodzi o kwiatki to ja lubuję się w zielonych ,pnących zazwyczaj

Nitko - Gosiu ogromne kciuki i moc ciepłych mysli :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro mar 23, 2011 22:19 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Już zmieniłam – bardzo dziękuję! :D
Zawsze wiedziałam, że jesteś wyjątkowo wszechstronna - tym razem znasz lepiej niż ja regulamin Dogo.
Odkryłam Ameryke – widzę jak trzeba wkleić linka żeby się nie wyświetlił: ze słowami
Kod: Zaznacz cały
..

Bardzo chętnie zobaczę więcej zdjęć Mikusia :)
Niestety zielonych pnących kwiatów nie mam :wink:

Mąż śmieje się ze mnie a właściwie z mojego planowania.
Wszystko dokładnie przemyślałam – zarezerwowałam sobie terminy prac w archiwum co drugi tydzień bo pozostałe soboty chciałam spędzić z TZ i na działce i co.... widzieliście jaka w sobotę była pogoda – lało, siąpiło, wiatr urywał głowę. Od niedzieli codziennie świeci słońce i jest cieplej.
Tak samo jest od kilku lat jeżeli właśnie zaplanuję sobie koszenie trawy czy dłuższe posiedzenie na działce

Nadal mam problem z posortowaniem danych z naszych drzew wg miejscowości i dat poszczególnych wydarzeń – teraz np. interesują mnie zgony z Jaźwin bo tylko to narazie jest dostępne.
Oświeciło mnie że spróbuję zaimportować do jeszcze innego programu genealogicznego, tam zobaczę czy jest możliwość tworzenia wykazów, zapisać w Word a potem w Excell i może wyjdzie coś lepszego niż z programu, w którym teraz pracuję.
Tutaj wszystko oddzielnie musiałabym kopiować ręcznie do poszczególnych komórek.

Word:
521. . Kus…, Ewa, * Kraków 19….,
oo Kraków 1990… Wojciech Sad…,

556. Kus…, * Jaźwiny, … 193…, + Kraków 199.
oo I. Kraków 1957… Barbara..

Excell identycznie :twisted: tylko w krateczkach - czyli to nie to czego potrzebuję ...

rozszyfrowuję:
poz 521 - ja, miejsce i data urodzenia, miejsce i data ślubu + imię nazwisko Męża,
poz. 556 - to w wykazie Mój Tata, miejsce i data urodzenia, miejsce i data śmierci, miejsce i data ślubu, imię nazwisko Mojej Mamy :)

Coś mi piszczy - może to syn się do mnie dobija na GG :wink:

Dobranoc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw mar 24, 2011 12:12 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Zaczyna się problem z głosowaniem na Krakvet: viewtopic.php?f=1&t=123682&start=780

kussad pisze:
PumaIM pisze:No właśnie, Toruń :roll:

Za tydzień trzeba będzie się pewnie mocno spiąć, bo się robi niebezpiecznie...

Nie za tydzień tylko już teraz bo będzie za późno zwłaszcza że dużo osób zgłasza problemy podczas głosowania !

Dziś jest jeszcze gorsza sytuacja:

Toruń 190 - 38%,
Radomsko 223 - 45% i stoi.

Zwolennicy Torunia bardzo się zmobilizowali a my czy naprawdę robimy co w naszej mocy?

Zwracajmy uwagę na regulamin, nie jestem pewna jak to jest z agitacją podczas kolejnego etapu - czyli podczas głosowania na Krakvet :oops:
NITKA/KARINKA pisze:7.Agitacja w trakcie tworzenia (przyjmowania zgłoszeń) i głosowania w ankiecie Miau dozwolona jest w wątkach o głosowaniu na KV(zalecana pozytywna!),wątkach kandydatów oraz za pomocą:
-banerków wzywających do głosowania w ankiecie bez wskazywania kandydata
-banerków wzywających do głosowania na konkretnego kandydata
-PW wysyłanych do znajomych(upewnij się,że adresat też uważa Cię za znajomego)-tu treść dowolna agitujesz za ankietą/za kandydatem.

8.Wszelki spam na priv jest niedozwolony.
Żeby nie było niesnasek na forum, niechciany spam zgłaszamy bezpośrednio do moderatora-tylko on może skutecznie zareagować.
Konsekwencją może być czasowe zablokowanie dostępu do forum.
Nie ujawnia się faktu otrzymania i treści spamu na forum publicum.]
Ostatnio edytowano Czw mar 24, 2011 12:42 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw mar 24, 2011 12:21 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Udalo sie zaglosowac.
225.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 24, 2011 12:36 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

Dziękujemy bardzo Mrusiu :) Czy moglibyście napisać coś u siebie na ten temat?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw mar 24, 2011 12:41 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

kussad pisze:Dziękujemy bardzo Mrusiu :) Czy moglibyście napisać coś u siebie na ten temat?

Jasne! :D

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]