kasiunia773 pisze:Hej Aniu![]()
I jak oczy MaszkaProszę wycałować wszystkie kociska
![]()
Wymiziaj ode mnie dodatkowo Nikusia (ten drań skradł moje serce)
Oczy Myszka nie te same..

Kociaste wyściskane i wycałowane.. a Nikuś potrójnie..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiunia773 pisze:Hej Aniu![]()
![]()
aamms pisze:kasiunia773 pisze:Hej Aniu![]()
![]()
Oczy Myszka nie te same..
Kociaste wyściskane i wycałowane.. a Nikuś potrójnie..
gizela79 pisze:Witam serdecznie...Aniu to szczególnie dla ciebie-wiem,ze Juniorek ma swój profil i dawno nie byłam...ale po nawiedzinach tel. Aneczki sprowadzam sie do porządku
. Tym bardziej,że Juniorek wyszedł z pod rąk Ani.....
Aniu Juniorek ma się naprawdę dobrze-widac różnicę w zachowywaniu sprzed ponad roku-kiedy do nas dołączył a teraz...po prostu nie poznajemy Juniorka oczywiście z dobrej strony....Jest czyścioszkiem i bardzo lubi się łasić,a tą kitą mizia nas!Miał problemy z ząbkami-ale już ma wyleczone-w grudniu miał pod narkozą usuwane tylnie ząbki-bo mi strasznie chudł,po usunięciu nabrał ciałka,ale nie jest grubaskiem.....Sam zaczepia naszą pierwszą kotkę i bawią sie ,że my to czasami ze śmiechu nie możemy wytrzymać a dla nich to jest wiwat...i chodzę tylko dywany poprawiam!![]()
Juniorek jest czyścioszkiem-usiądzie przed kuwetą i miauczy żeby ją posprzątać-a tak jest po nocce!.
W przyszłym msc zostanę mamą naszego maleństwa,...i mamy w domciu nasz wózek-Juniorek był pierwszy,żeby obadać co to za wózeczek.i śpi czasami w koszu na zakupy próbował wejść do fotelika samochodowego ale nie spodobała mu sie funkcja bujania i już nie wchodzi...Codziennie z nami śpi-po środku i śpi na grzbiecie i do tego mruczy.W ogóle nasze kotki Niunia i Juniorek to są nasze członki rodziny...
Zaraz spróbuję wstawić zdjecia Juniorka....pozdrawiam wszystkich!
Kasia D. pisze:aamms, a jak by tak je obstrzyc?
Co Ty na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 61 gości