Czesc Inusiu.
Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Przeniosło się do nas - zaczekało aż moja Duża wyjdzie z pracy. Zaczęło padać, była burza. Grzmiało i wtedy niczego się nie bałam ale potem zacżęło bardzo wiać - a tego baaardzo się boję. Deszcz pada do tej pory i podobno będzie padało przez całą noc. Zmokłam na spacerku.
Ineczko gdzie można spotkać Twoją Kulkę i Mrujawkę - czy gdzieś też coś opowiadają?
Choco
maciejowa pisze:Czesc Inusiu.
Mru
kothka pisze:CZeść Ineczko
Co za koszmarna pogodaGdzie to nasze słoneczko?
Romek
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
MaryLux pisze:kothka pisze:CZeść Ineczko
Romek
No, nie wiem, gdzie ono jestDuza mówi, ze dobze chocias, ze desc nie pada
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:CZeść Ineczko
Romek
No, nie wiem, gdzie ono jestDuza mówi, ze dobze chocias, ze desc nie pada
Tylko ,że to podobno jeszcze nie koniec deszczu
Wczoraj to już było przegięcie z tą ilością wody jaka lala się z nieba
Romek
Lemoniada pisze:Witam się ciepło, pomimo ulewy za oknem i pozdrawiam Inkę, jej Dużą, stadko i gości
Od rana wnerw, spadła mi na spódnicę pasta jajeczna z kanapki i pozostawiła piękną plamę z majonezu. A tu cały dzień pracy przede mną
Hannah12 pisze:Witam, dzisaj z rana widziałam zalane Myślenice i inne miejscowości na południu Polski w tym na Dolnym Śląsku. Oby nie było tak jak 12 lat temu.
U nas tylko pochmurnie i od czasu do czasu kropi, ale wieje i jest sennie.
Haker i Pysia od rana przysypiali, nie mieli nawet ochoty na poranne zabawy na balkonie.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Witam, dzisaj z rana widziałam zalane Myślenice i inne miejscowości na południu Polski w tym na Dolnym Śląsku. Oby nie było tak jak 12 lat temu.
U nas tylko pochmurnie i od czasu do czasu kropi, ale wieje i jest sennie.
Haker i Pysia od rana przysypiali, nie mieli nawet ochoty na poranne zabawy na balkonie.
Obyś miała rację! Ale jakoś bardzo podobnie się wszystko dzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości