Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 7:48 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Jaka słodka malentaska! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 16, 2009 19:04 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Wyniki dziewczyn są dobre. :ok:
Lusi sie wszystko unormowało i część czerwona poszła w górę. Biochemia w normie, ale muszę teraz przypilnować tego stanu żeby nie było tak jak z Bunią, kiedy to po odstawieniu leków i diety wyniki z biochemii sie pogorszyły.
Molisia ma nieznacznie przekroczoną amylazę, ale to też tak miała jak przyszła do mnie, tylko wtedy miała prawie 1500 a teraz ma 1340 a norma do 1240.
Wyniki wkleję w najbliższym czasie, bo dzisiaj tylko wetka telefonicznie się o nich dowiedziała.

Milenko, Bunia bziucha wyhodowała ale i sobie go wylizała z futra. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lis 16, 2009 19:19 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Aniu-mój Ptyś tez sobie bziuchol wylizuje,ale na szczęście nie tak jak łapkę-tylko jest taki łysolek,a jeszcze do usg-wetka go ogoliła!!!

Jak dobrze,że wyniki niezłe!-tak trzymac dziewusie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lis 16, 2009 19:22 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Kasiu, jak Bunia miała usg to wetka nie wygalała jej brzuszka.
Ostatnio edytowano Pon lis 16, 2009 19:29 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon lis 16, 2009 19:28 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Aniu, cieszę się, że masz dobre wieści :ok:
Głaski dla koteczków :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 16, 2009 19:32 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

U mnie weci też golą do usg brzuszki, potem takie łysolce małe chodzą :wink: :lol:

Aniu, bardzo się cieszę, ze wyniki dobre :D ta amylazą ja bym się nie martwiła, u kotów to mało miarodajny wskaźnik, tym bardziej, ze jak piszesz Molisia już tak miała, najważniejsze, że dobrze się czuje :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon lis 16, 2009 19:36 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

I jak tam hurtowe szczepienia??
Kotki grzeczne byly?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon lis 16, 2009 19:37 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Moja wetka mówi,że lepszy obraz jest po wygoleniu,bo żel lepiej przewodzi-nie rozkłada sie na włoskach.Mi to nie przeszkadza,a włoski przeciez i tak odrosną.
Zreszta,co ja bedę wetke pouczac-krzywdy mu nie zrobiła :lol: ,wręcz przeciwnie!-Ptyś już zdrowy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 16, 2009 19:49 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Ewschen pisze:I jak tam hurtowe szczepienia??
Kotki grzeczne byly?

Obrazek no ładnie, nawet nie przeczytasz dokładnie tego co piszę Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lis 17, 2009 7:50 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lis 17, 2009 7:47 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Lusia już chyba całkiem dobrze. Obserwuję ja cały czas i nic niepokojącego nie widzę. Nie meczy się, nie wali jej tak serce jak to było na początku.
Jest miziasta, bo tylko by sie teraz pieścić chciała. :roll: Wskakuje mi na kolana i tak obie sobie siedzimy. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lis 17, 2009 17:57 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Aniu, bardzo, bardzo się cieszę, że wyniki są dobre i że wszystko ok :ok: Trzymam kciuki żeby szło nadal tak dobrze :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Wto lis 17, 2009 18:06 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Trzymam mocno kciuki,żeby juz było tylko dobrze!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 17, 2009 20:41 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Zobaczcie cioteczki jakie to jest słodkie.
http://img23.imageshack.us/img23/9750/att00001nx.gif
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lis 18, 2009 10:38 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Cześć Kochani! :)
Aniu, kociak jest słodki :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 18, 2009 19:27 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia lepiej.

Dobry wieczór Gromadko! :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

[poprzednia][następna]