Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 8:41 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

dziękuję za listę książek ale nic sobie nie wyszperałam, za to jestem zachwycona Waszymi antykami, platonicznie z uwagi na dziurę budżetową ale szczerze....

a ja na picassie widziałam nie raz galerie z cenami. Pewnie - jak wszystko - jest to zuo wcielone - jak nasze bazarki, zbiórki kasy, korepetycje, kupowanie kwiatów od działkowców na rogu ulicy.
ot takie nasze przestępcze życie.....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lut 25, 2010 8:43 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Ja pozadam wrecz lampy stojacej kutej:)

Prosze o cene na pw:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw lut 25, 2010 9:42 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Georg-inia pisze:
Kicorek pisze:Szkoda, że tak daleko, bo jak bym wpadła na waszą wystawkę... :twisted: (stolik kawowy z szufladkami mnie zachwycił :oops: )

ależ my zdajemy sobie sprawę z tego, że nie sprzedamy tego w samej Łodzi. Jakby się np. uzbierało kilkoro chętnych na różne rzeczy z jednego miasta - będziemy myśleć. A do Twojego mieszkania bardziej pasuje taki sam stoliczek, ale jaśniejszy 8)
Ale ja do saloonu chciałam :P
Zabiłaś mnie tymi stoliczkami... :cry:
I patera mi sie podoba, komplet z solniczką, i żyrandol na 5 żarówek... :|

A merytorycznie - nie skub strupka Georgowi, bo on Cię skubnie :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lut 25, 2010 18:40 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Ja już też ustawiam się w kolejce. :)

A co do Georga - on nie miał tam zastrzyku robionego? Baytril czasem daje takie odczyny - dookoła ukłucia krążek strupa - martwej skóry z włosami. Potem łysinka zostaje...
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pt lut 26, 2010 17:42 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

walizy pakujesz :-) ? Jak remont?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lut 26, 2010 18:26 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Siean pisze:Ja już też ustawiam się w kolejce. :)

Też się ustawiam w kolejce, ja mam teraz taki dostęp do netu że nic na Picasie nie mogę sobie obejrzeć ale jak wrócę w niedzielę wszystko obejrzę i z pewnością sobie coś wypatrzymy :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 26, 2010 20:44 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Inga to ja w pocie czoła z Tż-tem takie cudeńka po targach staroci wyszperowuję, a ty się pozbywasz? 8O

Cholera, że też u mnie teraz dziura budżetowa jest niestety, bo kilka cudnych manelków mi się podoba :( :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob lut 27, 2010 18:13 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Obejrzałam sobie, ale cudeńka, Inga, w jaki sposób odbywa się sprzedaż? :oops: Wypatrzyłam sobie kilka rzeczy, ale ja kompletnie nie mam orientacji jeśli chodzi o ceny :oops:

gosiaa

Post » Sob lut 27, 2010 18:56 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

wróciłam do świata żywych :) przynajmniej do momentu kiedy się nie przewrócę :roll: byłam dziś w szkole 10 godzin i padam na pysk, ale trudno - zaraz zacznę odpowiadać na pw :)
Może ktoś mi może pomóc w opracowaniu charakterystycznych cech anatomii i fizjologii układu rozrodczego kotów, co? :twisted: mój wykładowca wybrał mnie "na ochotnika", bo tylko ja z naszej grupy zajmuję się kotami i nie dał się przekonać, że ja raczej robię wszystko, żeby do rozrodu tychże kotów nie doszło, a nie odwrotnie, i życzy sobie określenia jak to z tym zapłodnieniem u kotów jest, zwłaszcza, że owulacja prowokowana...

TŻ dwa dni latał po antykwariatach i rynkach staroci, żebyśmy się nie wygłupili i nie proponowali cen z kosmosu - wiadomo, że my mamy jeszcze do niektórych klamotów stosunek sentymentalny :oops: Tak więc nasze propozycje są o kilka "oczek" niższe :oops: niż to, co udało mu się ustalić, ale oczywiście podlegają negocjacjom :) będę też odpowiadać na wszelkie pytania, zwłaszcza te pt. "za ile i czemu tak drogo?" ;) jeśli ktoś sobie życzy - prześlę pełny "cennik" na maila, są tam odnośniki do numerów zdjęć, więc można sobie popatrzeć. Ponieważ jest kilka przedmiotów, które cieszą się zainteresowaniem kilku osób - pierwszeństwo idzie oczywiście wg zgłoszeń.

A w ogóle, to zaraz mnie tu pogonią, że na Kotach prywatę sieję, więc przeniosę to wszystko na Pchli Targ, ok? Z tym, że oczywiście wszystkie dotychczasowe zgłoszenia na pw, maila, gg itd. pozostają w mocy :)

Merytorycznie: strup Georga jest znienacka :roll: nie miał tam zastrzyku, a strupol jest duży, gruby i już prawie odskubany ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob lut 27, 2010 19:01 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Georg-inia pisze:Może ktoś mi może pomóc w opracowaniu charakterystycznych cech anatomii i fizjologii układu rozrodczego kotów, co?

Ja mogę.
Ale czy na pewno tego chcesz? 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Sob lut 27, 2010 19:02 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Bardzo mi się podobają portugalskie glinianki, nie wiem tylko czy mnie na nie stać :roll: Chcesz sprzedać w komplecie?
Proszę o cenę na pw :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob lut 27, 2010 19:21 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Ponieważ na pw wyrażono pewną wątpliwość co do tego fragmentu:

Ponieważ jest kilka przedmiotów, które cieszą się zainteresowaniem kilku osób - pierwszeństwo idzie oczywiście wg zgłoszeń.

chciałabym wyjaśnić... Mówiłam, że ceny do negocjacji, ale jeśli ktoś, kto zgłosił się pierwszy zaoferuje cenę niższą niż podana, a drugi oferent zgadza się na proponowaną kwotę... zrozumcie mnie też, bardzo proszę :oops: Chodziło mi o to, że dwie osoby chcą zapłacić tyle ile jest w "cenniku".
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob lut 27, 2010 19:49 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Georg-inia pisze:...dwie osoby chcą zapłacić tyle ile jest w "cenniku".

Kiedy się pojawi trzecia z lepszą ofertą cenową porzuć sentymenty. :twisted:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Sob lut 27, 2010 20:09 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

...
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Sob lut 27, 2010 20:22 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Poproszę o cennik na maila :)

gosiaa

[poprzednia][następna]