MaryLux pisze:annette88 pisze:ja z liścia nie bije, ale raz to ugryzłam Dużom w polika
A ja w rękę![]()
Incia ! w rękę to ja jusz nie liczem nawet
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:annette88 pisze:ja z liścia nie bije, ale raz to ugryzłam Dużom w polika
A ja w rękę![]()
nanetka pisze:annette88 pisze:ja z liścia nie bije, ale raz to ugryzłam Dużom w polika
Ja ani nie glyzem ani nie bijem z liścia, ale Pumecka to z liścia kiedyś psywaliła Duzej a Duzego to glyzie po stopach!![]()
annette88 pisze:nanetka pisze:annette88 pisze:ja z liścia nie bije, ale raz to ugryzłam Dużom w polika
Ja ani nie glyzem ani nie bijem z liścia, ale Pumecka to z liścia kiedyś psywaliła Duzej a Duzego to glyzie po stopach!![]()
ja kiedyś gryzłam jak bylam głodna, ale Duża howała nogi.. teraz łaskoczem noskiem i wonsikami![]()
annette88 pisze:no ale jak śpiom to nie działa totrzeba obudzić wonsikiem
nanetka pisze:annette88 pisze:no ale jak śpiom to nie działa totrzeba obudzić wonsikiem
Eee, jak śpiom a jestem głodna to siem wydzieram ile sił w płuckach![]()
![]()

annette88 pisze:nanetka pisze:annette88 pisze:no ale jak śpiom to nie działa totrzeba obudzić wonsikiem
Eee, jak śpiom a jestem głodna to siem wydzieram ile sił w płuckach![]()
![]()
biedni sąsiedzi
Ulla pisze:Ojojoj!!![]()
To nam się malutkie dorwały do kompa i słodko dyskutują![]()
.
A co maluszki na to Wasi Duzi?.
Pozwalają Wam tak siedzieć cały dzień przed komputerem?![]()
.
kasia(1) pisze:Nanetko, jak samopoczucie?
Z córki kompa, ale to ja kasia86
MaryLux pisze:A my się wydzieramy przed drzwiami, jak chcemy do paprotki na schody
Psot i Inka
nanetka pisze:Ulla pisze:Ojojoj!!![]()
To nam się malutkie dorwały do kompa i słodko dyskutują![]()
.
A co maluszki na to Wasi Duzi?.
Pozwalają Wam tak siedzieć cały dzień przed komputerem?![]()
.
Nie poźwalajom, ale nie widzieliBo ich nie było w domku
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości