H&M - Hugo i Meo część chyba 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 20:23 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Adrianapl pisze:ucaluj Meosia i Hugosia ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

siebie tez :mrgreen:

I ja Ciebie też gorąco całuję :D :1luvu: !
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 21, 2009 20:29 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

aga9955 pisze:Meos mniej je bo tylko dwie tacki ???? Monia ile to jest dwie tacki??? bo jak tyle co mysle to on je jak smok wawelski

sama sie zacytuje....bo normalnie nie wierze. Monia dwie tacki fabryczne???? Meos wciga dziennie??? toz On sie nie uwlecze za chwile. To duzo naprawde. Nie wiem ile ma tacka animondy. Ale dwie przyjmujac ze Meos wciaga suche to naprawde jest ok. :1luvu: :1luvu: :1luvu: I ktos mi napisal ze ja jestem panikara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ??? jasne jasne :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon wrz 21, 2009 20:33 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

aga9955 pisze:Meos mniej je bo tylko dwie tacki ???? Monia ile to jest dwie tacki??? bo jak tyle co mysle to on je jak smok wawelski

aga, ja kiedyś usłyszałam, że Meonik strasznie słabo je, bo się na czwartą tackę w ciągu dnia nie rzucił. Dla pewności: chodzi o takie tacki jak animonda :mrgreen:
a jak Meonik wejść na kanapę sam nie może, to Marcelibu mówi, że ze starości :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 21, 2009 20:45 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Femka pisze:

aga, ja kiedyś usłyszałam, że Meonik strasznie słabo je, bo się na czwartą tackę w ciągu dnia nie rzucił. Dla pewności: chodzi o takie tacki jak animonda :mrgreen:
a jak Meonik wejść na kanapę sam nie może, to Marcelibu mówi, że ze starości :ryk:

O matkoicorko.......Monia On je duzo. Naprawde. Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????
Obrazek

aga9955

Post » Pon wrz 21, 2009 20:47 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

e tam
u mnie na śniadanie małego gourmeta dzielę na trzy, Zoska i Koral chrupkami dojadają jeszcze. I koty mi nie chudną.
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 21, 2009 20:50 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

aga9955 pisze:
Femka pisze:

O matkoicorko.......Monia On je duzo. Naprawde. Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????

No, eee... Meonik zjada 3 tacki Animondy vom Feinsten po 100 g. Czasem 3,5. No, teraz je tylko dwie i się martwię. :roll:
Wróciliśmy z kroplówki i wetka obejrzała zęby - są w miarę w porzo, tylko "łuki" ma zaczerwienione i może Meonika boleć przy jedzeniu. Na razie dostał zwykły p/bólowy, żeby zobaczyć, czy będzie różnica. No i kroplówka musi się wchłonąć.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon wrz 21, 2009 20:52 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

aga9955 pisze: Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????

Femka pisze:e tam
u mnie na śniadanie małego gourmeta dzielę na trzy, Zoska i Koral chrupkami dojadają jeszcze. I koty mi nie chudną.

O matkojedyno, to ja naprawdę przesadzam...???!! :roll: :|

Marcelibu

Post » Pon wrz 21, 2009 20:59 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Marcelibu pisze:
aga9955 pisze: Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????

Femka pisze:e tam

O matkojedyno, to ja naprawdę przesadzam...???!! :roll: :|

No :ryk: :ryk: :ryk: Meo wciaga jak smok. A jak tam jego cholesterol??? Monia on duzo je. Naprawde. Nie uwlecze sie. Jakby Kaziu ktory wazy prawie 6 kg zjadl trzy tacki animondy to raczej bym sie martwila ze ma jakis wilczy chorobowy glod.

Uprasza sie o nie dreczenie kotow. O nie pasienie ich. Bo Cie normalnie do TOzu podam czy cos :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

aga9955

Post » Pon wrz 21, 2009 21:08 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Marcelibu pisze:O matkojedyno, to ja naprawdę przesadzam...???!! :roll: :|
no pacz :roll:
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 21, 2009 21:15 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

U nas osiem i pół kilo kocich pannic wciąga mniej więcej 12 dkg suchego na dzień , mniej więcej bo ostatnio 3kg torba suchego starczyła na 25 dni . Nie mam pojęcia jak wyglądałaby sytuacja gdyby dziewczyny jadły mokre .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 21, 2009 21:21 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Monisiu, słonko Ty moje - Bungo z Lusią zjadają dziennie 2 saszetki ( w większości Bungo), trochę suchego i trochę mięska wieczorem. I wetka kazała mi Bungusia odchudzić :evil:
Jakby jadły tyle co Meo, to bym dawno już była przez nie pożarta :mrgreen:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon wrz 21, 2009 21:23 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Bungo pisze:Monisiu, słonko Ty moje - Bungo z Lusią zjadają dziennie 2 saszetki ( w większości Bungo), trochę suchego i trochę mięska wieczorem. I wetka kazała mi Bungusia odchudzić :evil:
Jakby jadły tyle co Meo, to bym dawno już była przez nie pożarta :mrgreen:

ale ze co??? ze malo je Meos czy ze Bungo z Lusia jedza duzo??? bo siem pogubilam :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Pon wrz 21, 2009 21:24 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

No dobrze, już wiem, udowodniliście mi. Macie rację.

Meonik mnie woła do łóżka, dobranoc, Kochani :1luvu: ! Dziś pewnie też będzie pysio w pysio... :D

Marcelibu

Post » Pon wrz 21, 2009 21:29 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Marcelibu pisze:No dobrze, już wiem, udowodniliście mi. Macie rację.

Meonik mnie woła do łóżka, dobranoc, Kochani :1luvu: ! Dziś pewnie też będzie pysio w pysio... :D
Buziaczki dla Was wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aga9955

Post » Pon wrz 21, 2009 21:36 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Marcelibu pisze:
aga9955 pisze:
Femka pisze:aga, ja kiedyś usłyszałam, że Meonik strasznie słabo je, bo się na czwartą tackę w ciągu dnia nie rzucił. Dla pewności: chodzi o takie tacki jak animonda :mrgreen:

No, eee... Meonik zjada 3 tacki Animondy vom Feinsten po 100 g. Czasem 3,5. No, teraz je tylko dwie i się martwię. :roll:
Wróciliśmy z kroplówki i wetka obejrzała zęby - są w miarę w porzo, tylko "łuki" ma zaczerwienione i może Meonika boleć przy jedzeniu. Na razie dostał zwykły p/bólowy, żeby zobaczyć, czy będzie różnica. No i kroplówka musi się wchłonąć.
ja piórkuję :lol: Brucek jak jechał wyłącznie na tackach (tych samych), to max. przyswajał 1,5 tacki na dzień i wyglądał jak beczka,
jedna tacka to jest już wystarczające maksimum

Meoś, je za dużo, ale nie chcę się znowu powtarzać :wink:
założę sobie może osobny wątek z agą i Femką pt. jak zedrzeć płytę :mrgreen:
i tam będziemy chichotać :lol:

edit: jest nas więcej do tegoż wątku jak widzę 8)
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

[poprzednia][następna]