Adrianapl pisze:ucaluj Meosia i Hugosia ode mnie![]()
![]()
![]()
siebie tez
I ja Ciebie też gorąco całuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:ucaluj Meosia i Hugosia ode mnie![]()
![]()
![]()
siebie tez
aga9955 pisze:Meos mniej je bo tylko dwie tacki ???? Monia ile to jest dwie tacki??? bo jak tyle co mysle to on je jak smok wawelski
aga9955 pisze:Meos mniej je bo tylko dwie tacki ???? Monia ile to jest dwie tacki??? bo jak tyle co mysle to on je jak smok wawelski
Femka pisze:aga9955 pisze:Meos mniej je bo tylko dwie tacki ???? Monia ile to jest dwie tacki??? bo jak tyle co mysle to on je jak smok wawelski
aga, ja kiedyś usłyszałam, że Meonik strasznie słabo je, bo się na czwartą tackę w ciągu dnia nie rzucił. Dla pewności: chodzi o takie tacki jak animonda![]()
a jak Meonik wejść na kanapę sam nie może, to Marcelibu mówi, że ze starości
aga9955 pisze:Femka pisze:aga9955 pisze:Meos mniej je bo tylko dwie tacki ???? Monia ile to jest dwie tacki??? bo jak tyle co mysle to on je jak smok wawelski
aga, ja kiedyś usłyszałam, że Meonik strasznie słabo je, bo się na czwartą tackę w ciągu dnia nie rzucił. Dla pewności: chodzi o takie tacki jak animonda![]()
O matkoicorko.......Monia On je duzo. Naprawde. Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????
aga9955 pisze: Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????
Femka pisze:e tam
u mnie na śniadanie małego gourmeta dzielę na trzy, Zoska i Koral chrupkami dojadają jeszcze. I koty mi nie chudną.
Marcelibu pisze:aga9955 pisze: Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????Femka pisze:e tam
u mnie na śniadanie małego gourmeta dzielę na trzy, Zoska i Koral chrupkami dojadają jeszcze. I koty mi nie chudną.
O matkojedyno, to ja naprawdę przesadzam...???!!![]()
Bungo pisze:Monisiu, słonko Ty moje - Bungo z Lusią zjadają dziennie 2 saszetki ( w większości Bungo), trochę suchego i trochę mięska wieczorem. I wetka kazała mi Bungusia odchudzić![]()
Jakby jadły tyle co Meo, to bym dawno już była przez nie pożarta
Buziaczki dla Was wielkieMarcelibu pisze:No dobrze, już wiem, udowodniliście mi. Macie rację.
Meonik mnie woła do łóżka, dobranoc, Kochani! Dziś pewnie też będzie pysio w pysio...
ja piórkujęMarcelibu pisze:aga9955 pisze:Femka pisze:aga, ja kiedyś usłyszałam, że Meonik strasznie słabo je, bo się na czwartą tackę w ciągu dnia nie rzucił. Dla pewności: chodzi o takie tacki jak animonda![]()
O matkoicorko.......Monia On je duzo. Naprawde. Moje koty trzy na dole czyli Gaja Liza i Lulu na sniadanie jedza jedna saszetke gurmeta perle na spolke. I tak samo na kolacje. Chlopaki jedza troche wiecej bo kazdy po jednej saszetce. Jessssu a moze ja je glodze?????
No, eee... Meonik zjada 3 tacki Animondy vom Feinsten po 100 g. Czasem 3,5. No, teraz je tylko dwie i się martwię.![]()
Wróciliśmy z kroplówki i wetka obejrzała zęby - są w miarę w porzo, tylko "łuki" ma zaczerwienione i może Meonika boleć przy jedzeniu. Na razie dostał zwykły p/bólowy, żeby zobaczyć, czy będzie różnica. No i kroplówka musi się wchłonąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości