Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Kalair - szcześciara jesteś
P.s. Psujesz poniedziałkowe statystyki
skaskaNH pisze:YESSS!!
Złapałam Niunkowe siuśki![]()
Niniejszym zgłaszam akces do Perwersyjnego Klubu Zdobywców Kociego Moczu
Przy okazji nie omieszkałam wsadzić w nie pasek Keto Diastix - żadne z pól nie odbarwiło sie na kolor pokazujący stężęnie cukru lub ciał ketonowych. No to wzięłam następny, tak na wszelki wypadek, ofkors (w końcu pasków ci u nas dostatek) - i to samo, żadnej zmiany koloru.
Teraz jeszcze wyprawa do labu (tam zostanie oddelegowana Mama, bo ja w robocie bede wtedy siedziec), no i jutro do wetki. Uff, chciałabym to wszystko jakos przed Świętami wyprostować.
Przy okazji wetka zerknie na te ranki na głowie, bo one ani sie nie goją, ani nie powiększają (to ostatnie niby mnie cieszy, ale lepiej, jakby ich w ogóle nie było).
skaskaNH pisze:Stwierdziłam, ze zrobie sobie taki z wlasnymi kotami. Zamowilam jeden egzemplarz. Poszlam dzis odebrac, patrze, a tam nadrukowali iles tam kopiiPoinformowano mnie, ze widocznie przez pomylke, ze jesli chce, to moge sobie dokupic kopie za pol ceny. Pytam, co w takim razie z resztą? "A, nic, pojdzie do niszczarki". Zazyczylam sobie, żeby poszla do tej niszczarki teraz przy mnie, uslyszalam, ze to niemozliwe.
Nie chodzi mi o to, ze ktos moglby np. chciec taki kalendarz i zrobilby sobie z niego kopie, ok, nawet by mnie to cieszylo, ale w koncu jakies prawa autorskie powinny obowiazywac, nie?? Wypadałoby mnie zapytac, a nie tak, o, drukowaĆ sobie iles tam kopii i jeszcze sugerowac mi ich kupno, jesli jestem zainteresowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 81 gości