moi rozbojnicy, rozsypali karme, zwirek (polamalam burte w ataku paniki biegunkowej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:ale ja widzetaki mam dar
pchelka do tego kota tak przyjaznie zaglada
a on łypie jednym oczkiem
![]()
moi rozbojnicy, rozsypali karme, zwirek (polamalam burte w ataku paniki biegunkowej, ale to opisalam w odpowiednim watku
) rozlana woda sie nie liczy, bo to standard i tak ogolnie to slodko sie bawia
agul-la pisze:ma widac instynkty macierzynskie pchelkazastanawiam sie kiedy siersciuchy sie zmecza i pojdziemy spac, bo cos sie na to nie zanosi
olesia.b pisze:Widzę, że Pelagia chce Kreciora zastąpić w funkcji "Wujek samoZło"
cała onavadee pisze:ps: Pokiziana z zaskoczenia Pela zamruczała donośnieale potem się zreflektowała i ucichła
![]()
tak takvadee pisze:agul-la pisze:kuraka ugotuj. pamietasz jak moja klucha sama jesc nie chciala chociaz najlepsze karmy pod nos jej podawalam, a jak dalam piers z kury to kot od razu nauczyl sie samodzielnoscimoze ona przywyczajona jest do innego jedzenia. spytalas co jadla wczesniej?
że nie jest wybredna![]()
mi się wydaje, że tu nie chodzi o to, że nie smakuje, tylko to jest kocia focho-demonstracja
normalka, ja też nie umiałam jej czasami znaleźć
Mysza pisze:normalka, ja też nie umiałam jej czasami znaleźćOdkryłam ze umie sobie sama szafę otwierać, a potem drzwi się siłą swojej ciężkości zamykają. Ale i tak nie zawsze w szafie była
![]()
A jeśli zostawiasz jedzenie gdzieś stojące to ona zje. Ona przy mnie tez nie jadała. Koty rano na śniadaniu w kuchni a ta za fotelem w pokoju. I nie wyszła dopóki ja nie poszłamNo ale to jej minie, spokojnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, luty-1, muza_51, PortaMrs, Silverblue, Wojtek i 78 gości