Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 11:41 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Hej Mokka, fajnie, że już na nowym jesteście:)
Mnie też się marzy rufi, oni maja nawet opcję kredytu. Zastanowię się nad tym wszystkim.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto kwi 12, 2011 18:41 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

rybcie pisze:
pisiokot pisze:Ania, bosko macie :ok:
Jak już rozpoczniesz sezon odwiedzin to ja siem wpraszam do kolejki chętnych do wizytowania :wink:

Aniu, to może zewrzemy szyki i zmasujemy atak?

o, świetny pomysł, namówimy się i zrobimy najazd na Mokkę :D
nie martw się Ania, nie zalęgniemy się, zjemy przyniesione przez siebie ciasteczko, popodziwiamy i se pójdziemy dalej :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto kwi 12, 2011 20:19 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Anuś nic się nie martwię :) zapraszam Was bardzo serdecznie :) zgadamy się jutro, bo dopiero odkryłam że mam połączenie nieodebrane :roll:
Mnie nie dość, że senność dopadła (skutek pobudki o 4:30 :twisted: ) to jeszcze się przeziębiłam :? i umieram na zgagę.
Ratunku!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto kwi 12, 2011 21:52 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Doczytałam, kciuki za Patkę i za Julka trzymam bardzo mocno :ok:

Też się mogę wprosić :?: :oops:
Bywam w Macro, połączyłabym przyjemne z pożytecznym ;)

A na zgagę spokojnie możesz wziąć Rennie.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro kwi 13, 2011 9:41 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Myszeńk@ pewnie, że tak :)
Rennie sobie właśnie wczoraj zamówiłam w doz, teraz tylko muszę się zmobilizować i wyjść odebrać, bo M. niestety na dyżurze jest. Już się poddałam, miałam nie brać więcej chemii, bo i tak tonę leków muszę całą ciążę brać, ale migdały i mleko przestały działać i męczyć zaczęłam się strasznie.

A dziś znowu na słonko się nie zanosi a ja chcę koty wszystkie widzieć na balkonie :mrgreen:

mokkunia

Post » Śro kwi 13, 2011 9:54 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

jak kobieta w ciąży ma zgagę, to znaczy że dziecku włoski rosną :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 13, 2011 9:57 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

magdaradek pisze:jak kobieta w ciąży ma zgagę, to znaczy że dziecku włoski rosną :mrgreen:

hre hre hre
ostatnio z tego się śmiałam i próbowałam zrozumieć tę zależność
szczególnie, że zgaga piecze wysoko, a główka dziecka na dole :twisted:

mokkunia

Post » Śro kwi 13, 2011 10:03 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

no przesąd to jest przecież, hehe :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 13, 2011 10:06 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

magdaradek pisze:no przesąd to jest przecież, hehe :lol:

wiem, wiem :lol: ale próbowałam odkryć jego genezę :D

mokkunia

Post » Śro kwi 13, 2011 12:49 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

byłam na "spacerze" w aptece i przy okazji sfociłam nasz balkon z zewnątrz :)

Obrazek

Obrazek

na zbliżeniu owszem widać siatkę, ale z boku czy z daleka jest praktycznie niewidoczna
a przede wszystkim wygląda estetycznie :1luvu:

mokkunia

Post » Śro kwi 13, 2011 13:04 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Mokkuniu, jak byś nie napisała że mieszkacie gdzieś przy Macro, pomyślała bym że mieszkacie w bloku na przeciwko nas :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro kwi 13, 2011 13:07 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

gosiaa pisze:Mokkuniu, jak byś nie napisała że mieszkacie gdzieś przy Macro, pomyślała bym że mieszkacie w bloku na przeciwko nas :)

fajnie by było :) byśmy się mogły opieką nad kotami wymieniać w razie potrzeby :)

mokkunia

Post » Śro kwi 13, 2011 13:09 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

mokkunia pisze:
gosiaa pisze:Mokkuniu, jak byś nie napisała że mieszkacie gdzieś przy Macro, pomyślała bym że mieszkacie w bloku na przeciwko nas :)

fajnie by było :) byśmy się mogły opieką nad kotami wymieniać w razie potrzeby :)

Słabo bym na tym wyszłam, u Was 5 ogonków, a u nas jeden, który wszędzie z nami jeździ :mrgreen: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro kwi 13, 2011 13:22 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

gosiaa pisze:
mokkunia pisze:

Słabo bym na tym wyszłam, u Was 5 ogonków, a u nas jeden, który wszędzie z nami jeździ :mrgreen: :wink:

hehehhe, też racja :)
ale może ktoś się skusi na zakup mieszkania w naszej okolicy :mrgreen:
spokojnie jest, zielono 8)
fajne wysokie mieszkania 8)
blisko do Makro, Manufaktury i mojego ulubionego Lidla :)
i do Parku na Zdrowiu
i w ogóle super ścieżka rowerowa idzie wzdłuż Włókniarzy, TŻ już rower szykuje, bo zamierza nim do pracy śmigać
ja się w tej okolicy i tym mieszkaniu zakochałam od pierwszej wizyty :1luvu:

mokkunia

Post » Śro kwi 13, 2011 15:01 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

zeby nie to ze mieszkam w Poznaniu to ja bym kupila :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]