BANDA KULAWEGO X - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 25, 2007 13:19

Witam ponownie dobrych znajomych :D Niby Święta ale nie zajrzeć tu to grzech śmiertelny :twisted:

U mnie choinka cały czas stoi 8O nie wywaliła się ani razu. Może dlatego, że koty najbardziej ciągle interesują się namiotem zowisiowym. Ten prawie fruwa po mieszkaniu. Zoska siedzi w środku, Guzik ją atakuje zzewnątrz, albo odwrotnie. Łakomo coraz częściej w ich kierunku zerka Milusia. Koraliś i Femcia śpią w sypialni i nic ich nie interesuje.

Uwielbiam, gdy tak jest: na zewnątrz białe drzewa i dachy, piwniczniaki pochowane, nakarmione, a w domu ciepełko i niepodważalny dowód bezpieczeństwa i spokoju: koty śpiące snem głębokim.

Niestety, ta sielanka to juz przeszłość: Zośka, Guzik i Milusia poleciały się tłuc w sypialni. I oczywiście obudziły Koralika i Femcię, która natychmiast skojarzyła, że ostatnie głaski były ze 3 godziny temu :twisted:

Na choince zapalone lampki. A ja na chwilę przerwałam lekturę Braci Karamazow, żeby tu zajrzeć i wszystko opisać.
Ot, takie Święta w Kocim Domku Femkowym.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 25, 2007 13:23

Femka pisze:Witam ponownie dobrych znajomych :D Niby Święta ale nie zajrzeć tu to grzech śmiertelny :twisted:

U mnie choinka cały czas stoi 8O nie wywaliła się ani razu. Może dlatego, że koty najbardziej ciągle interesują się namiotem zowisiowym. Ten prawie fruwa po mieszkaniu. Zoska siedzi w środku, Guzik ją atakuje zzewnątrz, albo odwrotnie. Łakomo coraz częściej w ich kierunku zerka Milusia. Koraliś i Femcia śpią w sypialni i nic ich nie interesuje.

Uwielbiam, gdy tak jest: na zewnątrz białe drzewa i dachy, piwniczniaki pochowane, nakarmione, a w domu ciepełko i niepodważalny dowód bezpieczeństwa i spokoju: koty śpiące snem głębokim.

Niestety, ta sielanka to juz przeszłość: Zośka, Guzik i Milusia poleciały się tłuc w sypialni. I oczywiście obudziły Koralika i Femcię, która natychmiast skojarzyła, że ostatnie głaski były ze 3 godziny temu :twisted:

Na choince zapalone lampki. A ja na chwilę przerwałam lekturę Braci Karamazow, żeby tu zajrzeć i wszystko opisać.
Ot, takie Święta w Kocim Domku Femkowym.

Moja choinka ,owszem stoi :( ,ale nie wiem czy to mozna jeszcz echoinka nazwac :( Istne tornado przez nia przelecialo :( I to tylko jedna mała kruszynka :wink:
ale co tam :wink: fajnie jest :wink: :lol:
Kotki juz sobie smacznie śpia :wink: i dobrze jest :wink: :wink: :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto gru 25, 2007 14:24

DOBRY BK I FEMKO!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 25, 2007 14:30

To ja Bazylek :wink: Podobno moja Duza wylicytowala dla mnie Zosie :?:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto gru 25, 2007 14:40

trawa11 pisze:a gdzie to Kalair sie podziewa? :roll: :roll: :roll:

Ja też zauważyłam, cofałam się dwa razy z 5-6 stron wstecz i nie było.

kalair pisze:DOBRY BK I FEMKO!
Obrazek

Dobrze, że się znalazłaś :D !
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 14:42

Femka pisze:Niestety, ta sielanka to juz przeszłość: Zośka, Guzik i Milusia poleciały się tłuc w sypialni. I oczywiście obudziły Koralika i Femcię, która natychmiast skojarzyła, że ostatnie głaski były ze 3 godziny temu :twisted:

Zycie toczy sie dalej... :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 25, 2007 14:43

skaskaNH pisze:
Dorota pisze:
OK. Kupie wiecej :twisted:

Dorota, prosze Cię, nie rozpędzaj sie z tym majonezem, bo jak będzie za dużo, to zamiast pić kawę, bedziemy wcinać nadwyżke majonezu :twisted:

A dla Tesciowej nie wezmiesz majonezu? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 25, 2007 15:29

Marcelibu pisze:
trawa11 pisze:a gdzie to Kalair sie podziewa? :roll: :roll: :roll:

Ja też zauważyłam, cofałam się dwa razy z 5-6 stron wstecz i nie było.

kalair pisze:DOBRY BK I FEMKO!
Obrazek

Dobrze, że się znalazłaś :D !

Się zgubilam? Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 21:45

Hopsiamy Bandę. Spadła na drugą stronę :( ...
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 22:12

Marcelibu pisze:Hopsiamy Bandę. Spadła na drugą stronę :( ...

Marcelibu, zapewniam Cię, że przeżyje ten upadek... :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 22:17

kalair pisze:
Marcelibu pisze:Hopsiamy Bandę. Spadła na drugą stronę :( ...

Marcelibu, zapewniam Cię, że przeżyje ten upadek... :D :D :D

Oczywiście, że to było przewrotne... 8) :lol:
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 22:36

głaski cmokasy uścicki i mizianki dla wszystkich jak leci, bez wzgledu na stan ofutrzenia
zaglądnęłam wreszcie, ale myślę cały czas... :D
mam nadzieję ,Femko, ze stan milusi sie poprawi...kiedy tu ostatnio byłam wszystko wydawało sie ok
moje koty żyją, bija sie tylko o miejsce pod drzewkiem, bardzo im sie spodobało :twisted:
melona łapa juz dochodzi pomalutku do normy, jednak orawdopodobnie to jeszcze nie koniec :( dziwię sie tylko, ze kiedy chce przegonić torcię, to nic go zupełnie nie boli :evil:
dzisiaj byłam na nartach z dziećmi, mam wyciag 4 km od domu.
2 lata przerwy ( w zeszłym roku nie było śniegu) i nieostrzone narty mogły doprowadzic tylko do jednego - rozkraczyłam sie na równym
i wszelkie znaki na niebie ziemi i na nodze mówią ze uszkodziłam łękotkę,
jeszcze miałam 2 godz wcześniej nadzieje ze to nie to jednak, ale... jutro gonie (wiozą mnie raczej) do szpitala, chociaż i tak to nic nie da
:(
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Wto gru 25, 2007 22:41

Ale fajnie, że się odezwałaś :D . Cieszę sie, że łapką Melona nieźle, bo już coś pisałaś ostatnio, że może być niedobrze...
No to się załatwiłaś z kolanem :? - to bardzo niebezpieczne sprawy, do lekarza koniecznie. Zdrówka dla kolanka!!!!
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 22:51

...bry wieczor :)
Misia

u nas tez szpitalik ....ale w miare niegroznie

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto gru 25, 2007 23:32

DOBREJ BK I FEMKO!
Obrazek
Obrazek
Obrazek