Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Ciszek, Mamba i Ksero zniknęli definitywnie. Pytałam sąsiadów, którzy także dokarmiali Ciszka - ostatni raz widzieli go dwa dni po moim wyjeździe, czyli prawie miesiąc temu. Jedzenie, wystawiane rano przez inna sąsiadkę i wieczorem - przez syna znikało, ale kotów nikt nie widział. Teraz miski często stoją pełne przez całą dobę, bo jeże wolą suche, a to przestałam dawać, żeby sprawdzić, czy tylko jeże i sroki korzystają z baru. Obeszłam wszystkie okoliczne ogródki i piwniczne okienka, ale śladu kociego życia nie znalazłam.
Pojawia się tylko Mamba junior, bardzo rzadko.
Juz nie mam nadziei i jest mi bardzo smutno.
Bungo pisze:
TŻ, który SZUKAŁ KOTA pod moją nieobecność i wyraźnie się z jego powrotu ucieszył![]()
Bungo pisze:Ja wiedziałam że tak będzie![]()
Choć ostatnio Bunguś robił wszystko, żeby uśpić moją czujność. Grzecznie chodził ze mną na spacerki, zwiewał w ogródki z umiarkowaną częstotliwością i na krótko, a dwa razy dobrowolnie wszedł ze mną do klatki schodowej. Dobrowolnie, tzn. na włąsnych łąpach, a nie na moich rękach i bez wyzwisk pod moim adresem ( a kląć to on potrafi!!!)
Dziś jestem ja sobie na jakiejś dupnej imprezie, o której mam napisać, a tu telefonik od Młodego: Kot mi zwiał, uczynny sąsiad uprzejmie mu dzrwi na zewnątrz otworzył, złapać go nie mogę, a tak w ogóle to spieszę się na zajęcia Jedynym plusem ww. imprezy był wytworny obiad, na który byłam zaproszona, ale cóż - jak masz pszczoły to masz miód, jak masz koty - to masz smródWięc zamiast do knajpy na Wawelu pognałam do domu, pod którym czekał na mnie zadowolony kotecek.
Do szczęśćia wystarczył mu mój widok - łypnął i dawaj w krzaki. Ale tym razem JA byłam szybsza
![]()
W domu czekała na nas zrozpaczona Luśka, która chyba podejrzewała, że Bunga diabli wzięli, po miaukoliła okrutnie i TŻ, który SZUKAŁ KOTA pod moją nieobecność i wyraźnie się z jego powrotu ucieszył![]()
A wredny kotecek za karę dostanie jutro szlaban
Zowisia pisze:Ktos ... (nie musze chyba mowic kto![]()
)
ma na sumieniu moj ciezki zawal ....
zostana nalozone surowe sankcje za takie tytuly !!!!
zo, zawalona
cale szczescie, ze doczytalam do konca ...
Bungo pisze: Zosiu, wybacz. Ale gdyby gad naprawdę zniknął, tytuł byłby znacznie bardziej alarmujący
Więc na drugi raz najpierw przeczytaj, a potem się zawalaj
![]()
Bungo pisze: Femciu, chcesz przepis na pangęI pytanko namber two: nadal popierasz Bungusia ?
Bungo pisze:Zowisia pisze:Ktos ... (nie musze chyba mowic kto![]()
)
ma na sumieniu moj ciezki zawal ....
zostana nalozone surowe sankcje za takie tytuly !!!!
zo, zawalona
cale szczescie, ze doczytalam do konca ...
Zosiu, wybacz. Ale gdyby gad naprawdę zniknął, tytuł byłby znacznie bardziej alarmujący
Więc na drugi raz najpierw przeczytaj, a potem się zawalaj
![]()
Femciu, chcesz przepis na pangęI pytanko namber two: nadal popierasz Bungusia ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, Silverblue i 15 gości