Moli25 pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:A na co czekamy?
Na odpowiedź na to pytanie
Nie ma słów więcej na Twoje cięte odpowiedzi MaryLux

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:A na co czekamy?
Na odpowiedź na to pytanie
Nie ma słów więcej na Twoje cięte odpowiedzi MaryLux
Slavo pisze:Mrau kociarzemoże przedstawię te maleństwa, urodzone 26 kwietnia ok godz. 13. Matka zostawiła je już tego samego dnia wieczorem, zabraliśmy je do domu i niestety z powodu braku środków karmiliśmy je mlekiem bez laktozy do dnia następnego do godziny 11 kiedy to dostały dawkę mleka dla kociąt zakupionego w pobliskiej klinice weterynarii. Kocięta przeżyły, masowanie brzuszków , karmienie strzykawką z powodu braku u weta butelki i wszystkie niedogodności braku matki. Burasek choć imię może mieć zgoła inne ma trudności z łapaniem smoczka, później już leci z górki, Czarny ma ADHD nie można nad nim zapanować taki Jasiu wędrowniczek od urodzenia, Skiniu z dwiema plamkami na łebku - ten to by żarł i Kraska (bo łaciate) z każdego z nich coś. Serdeczne pozdrowienia dla mir.ki
tutaj krótki filmik z 7 dnia ich życia
http://a.rudna-net.pl/7dzien.mp4
mir.ka pisze:Witamy u nas na wątku.
Czyli jak rozumiem wieści o małych będą przekazywane na bieżąco zainteresowanym osobom?![]()
mir.ka pisze:dwa są białe z burymi łatkami, jedno bure i jedno chyba dymne nie czarne
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dwa są białe z burymi łatkami, jedno bure i jedno chyba dymne nie czarne
Ojejuniuuuu, ale ślicznoty maleńkie!![]()
![]()
ametyst55 pisze:Jeśli wysłałaś zdjęcia z opisem to może uznają reklamacjępisałaś przez formularz kontaktowy ? ja tak zrobiłam jak przyszedł rozerwany worek ze żwirkiem i zwrócili mi cała kwotę.
mir.ka pisze:Dzisiaj mieliśmy odwiedziny sąsiada![]()
zwykle na mój widok uciekał, ale tym razem chyba Elenka mu się spodobała, bo dość długo siedział za oknem i się w nią wpatrywał
uciekł dopiero jak pojawiła się Daisy
choć jak się okazało niezbyt daleko, bo na dach garażu gdzie czekał na niego kolega z tego samego domu
uciekli dopiero na widok Tofika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 74 gości