Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:No pewnie że nie, ale ja na przykład (jak już ją dostanę:ryk:) to bez konieczności nie zdejmę
klaudiafj pisze:Ja nawet nie wiem ile. M. liczy takie pierdolyCos między 10 a 12 razem a 7,5 roku po ślubie. Cywilnym zaznaczam. Co oznacza, że moj prawdziwy mąż jeszcze przede mną
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ja nawet nie wiem ile. M. liczy takie pierdolyCos między 10 a 12 razem a 7,5 roku po ślubie. Cywilnym zaznaczam. Co oznacza, że moj prawdziwy mąż jeszcze przede mną
cywilny ważniejszy
klaudiafj pisze:Śmiać mi sie z niego chcejeden miesiac a tak dramatyzuja. Ale to ten moment w zwiazku. Ja juz jestem w takim, że jakby m. mial wyjechac na miesiac to bym go sama spakowala
Moli25 pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ja nawet nie wiem ile. M. liczy takie pierdolyCos między 10 a 12 razem a 7,5 roku po ślubie. Cywilnym zaznaczam. Co oznacza, że moj prawdziwy mąż jeszcze przede mną
cywilny ważniejszy
Czemu
klaudiafj pisze:Aaa bo to takie szafy teraz produkują szajsowne :/ Wkładasz ciuch a wyciągasz za mały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości