Minu pisze:To było tydzień albo dwa temu i przpymrozek i śnieg był chyba tak krótko że się zieleń uchowała
u nas dzisiaj biało i mokro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Minu pisze:To było tydzień albo dwa temu i przpymrozek i śnieg był chyba tak krótko że się zieleń uchowała
Kotina pisze:mir.ka pisze:
na suche ma taką http://www.zooplus.pl/shop/koty/automat ... owe/185060 tylko w białym kolorze, do tanich nie należą, ale czego się nie robi dla kota
Oooo, dobrze wiedzieć, za miesiąc, może dwa kupię i takich parę - dzięki![]()
Mam różne, ale porcelitowe - szybko się obijają i tłuką, a gumka od stalowych parcieje i nie spełnia swojej funkcji ....
Moli25 pisze::1luvu: cześć Familia. Właśnie fuks śpi dupa na mojej ręcechyba takie zachowanie z domu się wynosi
ser_Kociątko pisze:Dzień dobry.![]()
Słonko dziś ładnie przygrzewa, a ptaszkom wywiesiliśmy nowe jedzonkoZleciały się dzikie tłumy
mir.ka pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć Familia. Właśnie fuks śpi dupa na mojej ręcechyba takie zachowanie z domu się wynosi
ciesz się , że na ręce ,
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć Familia. Właśnie fuks śpi dupa na mojej ręcechyba takie zachowanie z domu się wynosi
ciesz się , że na ręce ,
U Ciebie Sypia się gdzie indziej?
mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć Familia. Właśnie fuks śpi dupa na mojej ręcechyba takie zachowanie z domu się wynosi
ciesz się , że na ręce ,
u mnie koty sypiają najczęściej na parapetach
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć Familia. Właśnie fuks śpi dupa na mojej ręcechyba takie zachowanie z domu się wynosi
ciesz się , że na ręce ,
u mnie koty sypiają najczęściej na parapetach
Bałam się o inną cześć ciała
mir.ka pisze:
czasami Daisy śpi....na moim biodrze, bo ma miękko![]()
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:
czasami Daisy śpi....na moim biodrze, bo ma miękko![]()
Franulek lubi spać mi na klacie a Perełeczka czasem śpi pod ręką przytulona do mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości