Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 43 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 24, 2017 14:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 24, 2017 14:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewuniu, życzenia na Imieninki! A w przyszłym roku przynajmniej niektóre niedziele będziesz miała na pewno wolne i to jest chyba dobra wiadomość!
Obrazek
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie gru 24, 2017 14:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych życzą Nala i Lilo z Dużymi

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie gru 24, 2017 20:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

jolabuk5 pisze:Najserdeczniejsze życzenia od nas wszystkich
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A ja się przyłączam :s4:

Bardzo dziękujemy wszystkim kotkom i ich dużej i również życzymy zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie gru 24, 2017 20:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Poszłam na chwilę do sklepu po chleb i weszłam do siebie bo zostawiłam od wczoraj taką sylikonową stolnicę która od dziś jest w promocji po 9,99 zł . Stoję do kasy , przede mną dwie osoby, za mną dwie osoby i przylatuje babsko i krzyczy na koleżankę ,że ma zawołać kogoś do drugiej kasy bo jest kolejka a ona z jedną rzeczą w tej kolejce stać nie będzie. Koleżanka tłumaczy ,że druga kasjerka jest teraz na przerwie. Klient który właśnie płacił też się wtrącił ,że przed chwilą kolejki nie było a to babsko nadal ryja drze ,że ją to nie obchodzi to niech ta druga kasjerka wróci z przerwy. Koleżanka znów jej powtarza ,że jak druga kasjerka skończy przerwę to przyjdzie. A babsko do niej z ryjem ,że idą święta to nie ma przerw bo one powinny tu pracować a nie na przerwy chodzić. Nie wytrzymałam i się wtrąciłam ,że one pracują od 5,30 i mają prawo do przerwy bez względu na to czy idą święta czy nie bo przez cały rok żołądki mają takie same i tak samo potrzebują zjeść i skorzystać z toalety. Babsko znów podniosło raban a facet który właśnie odchodził od kasy podszedł do niej i mówi : o 5,30 jak ta pani zaczynała pracę to ty franco przekręcałaś się na drugi bok. Po paru godzinach wstałaś , nawpierdalałaś się śniadania , kawkę wypiłaś to teraz weź jeszcze coś z półki i stawaj w kolejce , żebyś nie powiedziała ,ze z jedną rzeczą stoisz i stój do puki nie przyjdzie twoja kolej a jak ci nie pasuje to wypierdalaj i nie wkurwiaj innych ludzi. Cisza się przy kasie zrobiła a pan powiedział grzecznie : życzę miłego dnia i do widzenia i wyszedł. Miły starszy pa po 60 - tce, elegancko ubrany a nie żaden pijus od piwka . I jego reakcja mi się podobała a baba zamknęła ryja.

Ja bym może jeszcze dodała, żeby baba sobie sama pampersa w gacie wsadziła i zapier... bez pójścia do toalety przez 10 godzin.

Postawa pana mnie mile zaskoczyła.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Atta pisze:Wesolutkich!!! :s1:

Bardzo dziękujemy i wzajemnie życzymy :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Poszłam na chwilę do sklepu po chleb i weszłam do siebie bo zostawiłam od wczoraj taką sylikonową stolnicę która od dziś jest w promocji po 9,99 zł . Stoję do kasy , przede mną dwie osoby, za mną dwie osoby i przylatuje babsko i krzyczy na koleżankę ,że ma zawołać kogoś do drugiej kasy bo jest kolejka a ona z jedną rzeczą w tej kolejce stać nie będzie. Koleżanka tłumaczy ,że druga kasjerka jest teraz na przerwie. Klient który właśnie płacił też się wtrącił ,że przed chwilą kolejki nie było a to babsko nadal ryja drze ,że ją to nie obchodzi to niech ta druga kasjerka wróci z przerwy. Koleżanka znów jej powtarza ,że jak druga kasjerka skończy przerwę to przyjdzie. A babsko do niej z ryjem ,że idą święta to nie ma przerw bo one powinny tu pracować a nie na przerwy chodzić. Nie wytrzymałam i się wtrąciłam ,że one pracują od 5,30 i mają prawo do przerwy bez względu na to czy idą święta czy nie bo przez cały rok żołądki mają takie same i tak samo potrzebują zjeść i skorzystać z toalety. Babsko znów podniosło raban a facet który właśnie odchodził od kasy podszedł do niej i mówi : o 5,30 jak ta pani zaczynała pracę to ty franco przekręcałaś się na drugi bok. Po paru godzinach wstałaś , nawpierdalałaś się śniadania , kawkę wypiłaś to teraz weź jeszcze coś z półki i stawaj w kolejce , żebyś nie powiedziała ,ze z jedną rzeczą stoisz i stój do puki nie przyjdzie twoja kolej a jak ci nie pasuje to wypierdalaj i nie wkurwiaj innych ludzi. Cisza się przy kasie zrobiła a pan powiedział grzecznie : życzę miłego dnia i do widzenia i wyszedł. Miły starszy pa po 60 - tce, elegancko ubrany a nie żaden pijus od piwka . I jego reakcja mi się podobała a baba zamknęła ryja.

Ja bym może jeszcze dodała, żeby baba sobie sama pampersa w gacie wsadziła i zapier... bez pójścia do toalety przez 10 godzin.

Postawa pana mnie mile zaskoczyła.

Mnie też.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 24, 2017 20:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

wiesiaczek1 pisze:Wesołych Świąt dla Ewy , Zuzi i Polci :s3:

Bardzo dziękujemy Wiesiu i wam również życzymy zdrowych i spokojnych świąt. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:Wesołych, zdrowych, szczęśliwych, pełnych radosnego miauczenia i mruczenia Świąt :1luvu:
Duuuużo zdrowia i wyzwań na Nowy Rok, aby wszystkie się spełniły i przyniosły jeszcze więcej szczęścia i radości :1luvu:
Obrazek

Bardzo dziękuję i wzajemnie :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

agusialublin pisze:Ewuś Kochana zdrowych i spokojnych świąt życzymy :201461 :201461 :201461

Dziękuję Agusiu i wzajemnie :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:Obrazek

Bardzo dziękujemy i wzajemnie :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

puszatek pisze:Wesołych Świąt, Ewuniu :1luvu: wszystkiego co najlepsze z okazji imienin...

Bardzo dziękuję Basiu za życzenia .
Dla całej twojej rodzinki również życzę zdrowych i spokojnych świąt. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aannee99 pisze:Kurcze,ale wyszło z tą paczka....ale koniec końców Ewcia,tak sobie myślę,że wyszło ok,no bo efekt taki,że jeszcze raz tyle tego wszystkiego będzie dla koreczków za free,prawda?. Fajnie :201461

Tak ale to tylko dzięki zoo+ który dba o klienta.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 24, 2017 20:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:Obrazek

Bardzo dziękuję za pamięć. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]