Sihaja pisze::kotek:
Hej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Hejka. Jak mija niedziela?
U mnie śpiąco, tzn pannice śpią. Ofelia zmęczyła się mordowaniem myś-myś-myś, a Mała Czarna chyba zmęczyła się obserwowaniem Ofelii.
Ewa L. pisze:Dobrze jest przyszedł sms z DPD ,że dziś paczuszka dotrze do nas.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dobrze jest przyszedł sms z DPD ,że dziś paczuszka dotrze do nas.
i dotarła?
MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj dogorywamAle to chyba przez zmianę pogody - słoneczko uciekło znad morza
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj dogorywamAle to chyba przez zmianę pogody - słoneczko uciekło znad morza
Bo przyszło do nas. U nas dziś słonecznie i ciepło choć o 8 rano było tylko 4*C na dworze.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj dogorywamAle to chyba przez zmianę pogody - słoneczko uciekło znad morza
Bo przyszło do nas. U nas dziś słonecznie i ciepło choć o 8 rano było tylko 4*C na dworze.
u nas było mniej
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj dogorywamAle to chyba przez zmianę pogody - słoneczko uciekło znad morza
u nas było mniej
Ile ?
Ewa L. pisze:U mnie wyżej a u ciebie bardziej przy gruncie i pewnie dlatego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości