Ewa L. pisze:Miłego dzionka wam życzę dziewczyny.
Dzięki i nawzajem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Miłego dzionka wam życzę dziewczyny.
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:Nie. Inusia zawsze była spokojna. Chyba że z zazdrości tłukła inne koty. A darła się tylko u weta. A po powrocie była spokojna do momentu, kiedy chciałam wyjść z domu. Wtedy na całą klatkę ją było słychać.
AhaNo to ja mam wyjątkowego kota, jak czytam to żaden się nie wydziera
Dzisiaj jest wyjątkowy spokój, wczoraj na wieczór też hmm może trzeba się martwić, że gardziełko podrażnione
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:
Ale słodziutki maluszek![]()
![]()
Czy Inusia się wydziera lub wydzierała kiedyś?
Takie pytanie przyszło mi do głowy, bo jest cała czarna, a moja czarna w chwili, kiedy to piszę, wydziera się w salonie na całe gardło.A nie jest sama, bo jest z m i z Marysią. I żeby było śmiesznie Marysia nie śpi, tylko chodzi z Tosią po mieszkaniu, więc Tosia nie jest pozbawiona zainteresowania, a mimo to i tak się drze. Teraz przyszły do mnie do pokoju to jest cisza
![]()
Klaudia a zaczynaj gwizdać jak Tosia zaczyna arie odstawiać![]()
Ja naprawdę nie widziałam takich kojotokotow![]()
Cześć Inka Pigulinka
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Zostałam dziś znieważniona. Duża robiła koklety ze świnku, no to se chciałam popróbować mniamuśnego świnku i polizałam. A Duża mię przegoniła i napsikała na mię! Na mię! Książniczkę! Wyobrażasz se to? Jezdę tak oburzona, że nie miauczę do Dużej.
Książniczka Ofelja
FElunia pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Zostałam dziś znieważniona. Duża robiła koklety ze świnku, no to se chciałam popróbować mniamuśnego świnku i polizałam. A Duża mię przegoniła i napsikała na mię! Na mię! Książniczkę! Wyobrażasz se to? Jezdę tak oburzona, że nie miauczę do Dużej.
Książniczka Ofelja
W pełni Cię rozumiem. U mnie też dzisiaj robili pierś z kurczaka. Poczęstowałem się kawałkiem i tak wrzeszczeli jakbym im wszystko zjadł.
Sevenek
MalgWroclaw pisze:A moja duża jadła kanapkę z pasztetem, chciałam polizać i mi dała. Powiedziała, że mogę dla smaczku.
Pralcia
mir.ka pisze:Inusiu było duzo mizianek dzisiaj?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusiu było duzo mizianek dzisiaj?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie, tylko troszeczeczkę![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusiu było duzo mizianek dzisiaj?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie, tylko troszeczeczkę![]()
jak zwykle , oj niedobra ta @
KatS pisze:Zaglądamy i się witamy! Dobry wieczór a nawet miauczór
KatS pisze:Niezły staż... ale żeby z tego powodu nas wszystkich opuszczać???![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1046 gości