Cześć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Dziś się ze staruzką ugotowałyśmy![]()
Cześć
Gosiagosia pisze:barbarados pisze:Dziś się ze staruzką ugotowałyśmy![]()
Cześć
Wszyscy jesteamy ugotowani i wspolczuje kotom, bo ja bym chyba sie obdarla z futra.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Gorąco zaczyna się robić . Zuzia w cieniu na balkoniku smacznie śpi a Pola zakopana pod kołdrą okupuje mi łóżko ale ja niedługo wychodzę więc całe ma do dyspozycji.![]()
Znów napawam się chwilą że jeszcze dziś do pracy, jutro wolne ( ale takie połowiczne bo idę do kardiologa - może za trzecim razem się uda bo to moje trzecie podejście) , męcząca sobota , której się trochę boję i wolna niedziela. I w końcu urlopik
![]()
![]()
![]()
A na razie życzę miłego dnia i uciekam do roboty.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Hej Ewciu! Byłam dziś w koszalińskiej Stokrotce i wyszłam obładowana, między innymi przez śmietankę dla pannic, która w gazetce nie była promocyjna, ale na półce już tak (i w dodatku z dodatkowymi punktami na pudełka). W tym upale ledwo dopełzłam do domu.
A tak na marginesie, ty sporo pierzesz, można przez internet zamówić darmową próbkę proszku lub płynu do prania Surf. Jakaś taka nowość i się reklamują. Do mnie właśnie przyszła próbka, wypróbuję przy następnym praniu.
Pozdrowienia z balkonu i spokojnej pracy!
No i miziawki dla Zuzi i Poli, oczywiście![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witam wtorkowo !![]()
Coraz bliżej do urlopiku . Jeszcze 4 dni i 2 wolne i już.
Dziś dziewczynki nie co lepiej z jedzeniem bo nie dużo zostawiły w miseczkach. Zuzi się włączył namolniak i ciągle zaczepia i miziaj mnie miziaj. Pola zaszyła się w szafie i śpi.
Pogoda też sie trochę poprawiła. Po nocno rannych deszczach rozpogadza się i momentami nawet przebijało słońce.
Inka małpuje Zuzuę
To chyba dobrze. To bardzo pożądane zachowanie u każdego kotka.
To prawda. Lubię mizianki
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Nie cierpię jak jest gorąco![]()
![]()
Urlopik
A ja kocham upał
Ewa L. pisze:Gorąco się robi i już jestem cała mokra.Wczoraj od zachodu do południa było bardzo przyjemnie i chłodniutko dzisiaj zdecydowanie nie.
Paczuszki dla taty zapakowane. Kupiłam dla niego kieliszek jak do wina z napisem super tata , filiżankę ze spodeczkiem z napisem tata i koszulkę kibica z napisem Polska ( bo mój tata też jest kibicem i nie tyle ogląda co słucha mecze). To wszystko zapakowałam i włożyłam do torby z motywem......Kubusia Puchatka( bo innego już nie było z wyjątkiem Królewny Śnieżki lub Małej Syrenki ).
Chyba zmodyfikuję dzisiejsze plany. Zaraz idę pod prysznic, później pójdę zamówić tort, później wejdę do rodziców z prezentem dla taty, później pojadę do lekarza i wracając podjadę do PZU, wejdę do Rossmana obok i wracam do domu.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Gorąco się robi i już jestem cała mokra.Wczoraj od zachodu do południa było bardzo przyjemnie i chłodniutko dzisiaj zdecydowanie nie.
Paczuszki dla taty zapakowane. Kupiłam dla niego kieliszek jak do wina z napisem super tata , filiżankę ze spodeczkiem z napisem tata i koszulkę kibica z napisem Polska ( bo mój tata też jest kibicem i nie tyle ogląda co słucha mecze). To wszystko zapakowałam i włożyłam do torby z motywem......Kubusia Puchatka( bo innego już nie było z wyjątkiem Królewny Śnieżki lub Małej Syrenki ).
Chyba zmodyfikuję dzisiejsze plany. Zaraz idę pod prysznic, później pójdę zamówić tort, później wejdę do rodziców z prezentem dla taty, później pojadę do lekarza i wracając podjadę do PZU, wejdę do Rossmana obok i wracam do domu.
powodzenia w planach , bo dzisiaj strasznie upalny dzień, przynajmniej u nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości