Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:hej![]()
![]()
![]()
![]()
Też byłam na obiadku i na spacerku . Choć wiatr u nas zimny
Ewa L. pisze:barbarados pisze:We wtorek ma najbardziej wiać .
We wtorek mam jeszcze wolne.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:We wtorek ma najbardziej wiać .
Ale Ci dobrze, wypoczywaj i miziaj koteczki.![]()
maciejowa pisze:Dobry wieczór! Ewa, oddałam co miałam oddać, a reakcja była dokładnie taka, jak przewidziałam!
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:We wtorek ma najbardziej wiać .
Jutro się wymiziam bo wybieramy się z Myszolandią do kociarni naszego łódzkiego Kotyliona.Aż nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia.
Dla mnie to prawdziwa wyprawa. Nie mam samochodu więc wycieczka to dla mnie 1,5 godz. komunikacją miejską w jedną stronę bo mieszkam dokładnie po drugiej stronie miasta.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:We wtorek ma najbardziej wiać .
Jutro się wymiziam bo wybieramy się z Myszolandią do kociarni naszego łódzkiego Kotyliona.Aż nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia.
Dla mnie to prawdziwa wyprawa. Nie mam samochodu więc wycieczka to dla mnie 1,5 godz. komunikacją miejską w jedną stronę bo mieszkam dokładnie po drugiej stronie miasta.
ale czego się nie robi dla przyjemności![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Pozdrawiam łodzianki! Jak się wypoczywa?
Ja niestety o urlopie jeszcze nawet nie myślę. A jeszcze kontrola nam się szykuje. Kurka, co roku nas kontrolująI kiedy tu pracować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 51 gości