Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 12, 2015 9:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:Moim już nawet nie podchodzi Feliks, długo nie upowałam :) Dziś Tosia jadła pierwszy raz pasztet z applowsa kurczakowy :) Nawet smakował :) zrobiłam Tosi domek dwupiętrowy z kartona - przyjdż zobaczyć :) Bardzo jej sie podobał :)

Też przyszła do nas paczka z zooplusa i kurier mnie ochrzanił że przyjechał, a mnie śmie nie być w domu Ooo :D Byłam, ale domofon był źle odłożony, ale tupet to on ma, właśnie z GLS :)

do mnie wczoraj dojechał dopiero o 18.30, znowu jakiś inny, zastanawiam się czy czasem nie zacząc wybierać opcji odbioru w tych ich punktach, co wtedy podjadę kiedy będzie mi pasować, a nie siedzieć cały dzień w domu i czekać aż się kurier zjawi
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 12, 2015 9:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

MaryLux pisze:Jakie to charakterystyczne dla kurierów GLS-u :evil:

niekonieczne , bo trafiłam juz na gorszego z UPS, nawet nie usiłował dostarczyć mi przesyłki tylko od razu zawiózł do punktu odbioru, bo tak robią jak nie muszą pobierać pieniędzy
w GLS jeździł taki fajny zawsze był punktualnie , ale od jakiegoś czasu go nie ma :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 9:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Gosiagosia pisze:

Ja nie wiem co się porobiło, powinien się cieszyć że robotę ma i ma co rozwozić a on jeszcze pyszczy. :idea: :roll:

bo ma za dużo roboty i mu sie nie podoba
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 9:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Kaja źle się dzisiaj czuje :cry: Juz w nocy budziła się i wymiotowała, była nawet z nią na trawce przed domem , bo aż się trzęsła, ale tylko sikała i to bardzo długo. Jak wstałyśmy przed 8-ma to znowu wymiotowała, choć mało, a spacerze siku i qpa były normalnie, ale nie chce wcale jeść :cry: Jedną tabletkę na serce udało mi się wcisnąć jej do pyszczka, ale druga jest znacznie mniejsza i jest problem z podaniem. :( Może to cos od żołądka bo wczoraj zjadła dwie malutkie chrząstki z kurczaka, chyba niepotrzebnie jej daliśmy :( To chyba nie od serca bo ją nie dusi. leży cały czas, ale jest spokojna. Koty trochę dziwnie ja obserwują, chyba wyczuwają, ze Kaja źle się czuje. :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 11:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:Kaja źle się dzisiaj czuje :cry: Juz w nocy budziła się i wymiotowała, była nawet z nią na trawce przed domem , bo aż się trzęsła, ale tylko sikała i to bardzo długo. Jak wstałyśmy przed 8-ma to znowu wymiotowała, choć mało, a spacerze siku i qpa były normalnie, ale nie chce wcale jeść :cry: Jedną tabletkę na serce udało mi się wcisnąć jej do pyszczka, ale druga jest znacznie mniejsza i jest problem z podaniem. :( Może to cos od żołądka bo wczoraj zjadła dwie malutkie chrząstki z kurczaka, chyba niepotrzebnie jej daliśmy :( To chyba nie od serca bo ją nie dusi. leży cały czas, ale jest spokojna. Koty trochę dziwnie ja obserwują, chyba wyczuwają, ze Kaja źle się czuje. :(

Kaja :(
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob gru 12, 2015 12:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

wydaje mi się ,ze to niestrawność, bo prawie cały czas bulgocze jej w brzuszku :( i nadal nie ma ochoty na jedzenie nawet kocie :cry:
rozmawiałam z wetem, mówił ,zeby podać jej Smectę i jak nie chce jeść to jej nie zmuszać, dać jej jeść dopiero wtedy jak sama będzie chciała, przez jeden dzień nic jej się nie stanie jak się przegłodzi
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 14:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Gosiagosia pisze:

Ja nie wiem co się porobiło, powinien się cieszyć że robotę ma i ma co rozwozić a on jeszcze pyszczy. :idea: :roll:

Podobnie jak większość kurierów tej firmy. Tak się porobiło, że reaguję bardzo pozytywnym zaskoczeniem, jeśli kurier GLS zachowuje się tak, jak powinien

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 12, 2015 16:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

MaryLux pisze:
Gosiagosia pisze:

Podobnie jak większość kurierów tej firmy. Tak się porobiło, że reaguję bardzo pozytywnym zaskoczeniem, jeśli kurier GLS zachowuje się tak, jak powinien

chyba na następny raz zamówię z dostawą DPD, zobaczę jak im pójdzie
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 17:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:U nas zdecydowanie w jedzeniu przoduje Fuks!
każde dostaje swóją miskę, Molka subtelnie jak kobieta, a Fuks całym sobą je, szybko kończy odpycha głową Moli i je śmiało jej, a ta durnowata odstępuje, pokorny baranek i odchodzi z pokorą :mrgreen:

Że Fuksik dba o figurkę siostry a ona tę dietę akceptuje. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob gru 12, 2015 19:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:U nas zdecydowanie w jedzeniu przoduje Fuks!
każde dostaje swóją miskę, Molka subtelnie jak kobieta, a Fuks całym sobą je, szybko kończy odpycha głową Moli i je śmiało jej, a ta durnowata odstępuje, pokorny baranek i odchodzi z pokorą :mrgreen:

Że Fuksik dba o figurkę siostry a ona tę dietę akceptuje. :mrgreen:

bo on jeszcze rośnie a Moli moze juz nie :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 19:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Gosiagosia pisze:

Ja z nimi miałam generalnie dobre soświadczenia

MaryLux

Post » Sob gru 12, 2015 19:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Gosiagosia pisze:

Ja z nimi miałam generalnie dobre soświadczenia

planuję jeszcze jedno zamówienie w tym miesiącu to ich sprawdzę, a jak nie to będę odbierać paczki w punktach GLSu
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 19:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

idę z Kaja na spacerek, ciekawe jak pójdzie biedulka, bo cały dzień nic nie jadła :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 12, 2015 19:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:idę z Kaja na spacerek, ciekawe jak pójdzie biedulka, bo cały dzień nic nie jadła :(

:ok: :ok: :ok:

MaryLux

Post » Sob gru 12, 2015 19:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Biedna Kajusia :( ciekawe czy jej głodówka pomoże... :1luvu:

Martus mój Maciuś robił tak samo - może chłopcy tak mają :) u mnie Tosia wymiata z cudzych misek ale ona jest mała i rośnie :)
Moja siostrzenica jak ja zobaczyła to powiedziała - jaki mały kotek :)
Jej hobby to zrzucanie rzeczy - potrafi godzinę kombinować aż zrzuci to co chce ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]