Przesyłam głaski dla Dziewczynek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Za tydzień kończy mi sie umowa a ja nadal w nieświadomości. Wg Kodeksu Pracy nawet jak mam umowę na okres próbny to okres wypowiedzeńia jest 2 tygodnie. A oni sobie z nas żarty robią![]()
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Za tydzień kończy mi sie umowa a ja nadal w nieświadomości. Wg Kodeksu Pracy nawet jak mam umowę na okres próbny to okres wypowiedzeńia jest 2 tygodnie. A oni sobie z nas żarty robią![]()
chyba od początku tak nieciekawie układa się ta współpraca
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Za tydzień kończy mi sie umowa a ja nadal w nieświadomości. Wg Kodeksu Pracy nawet jak mam umowę na okres próbny to okres wypowiedzeńia jest 2 tygodnie. A oni sobie z nas żarty robią![]()
Firma beznadziejna ogólnie. Choc jak Menager przyjeżdża to jest to dobra wiadomość chyba. Bo gdyby zamykali to myśle ze by tylko nas przez telefon poinformował o tym i kazał zrobić wyprzedaż. No ale okaże sie jutro.
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Za tydzień kończy mi sie umowa a ja nadal w nieświadomości. Wg Kodeksu Pracy nawet jak mam umowę na okres próbny to okres wypowiedzeńia jest 2 tygodnie. A oni sobie z nas żarty robią![]()
Firma beznadziejna ogólnie. Choc jak Menager przyjeżdża to jest to dobra wiadomość chyba. Bo gdyby zamykali to myśle ze by tylko nas przez telefon poinformował o tym i kazał zrobić wyprzedaż. No ale okaże sie jutro.
no to powodzenia
klaudiafj pisze:
Słyszałaś o karmie Over-Baked? Zamówiłam kotom próbki. To karma holistyczna ze świeżych produktów i nie ma wiele białka około 33% i ma odpowiedni poziom pierwiastków, tak, że w opisie pisze że dba o pęcherz(koty nie bardzo zachwycone... ale były po śniadaniu a karma zmrożona przez kuriera)
MonikaMroz pisze:Może być. Choc koniec już pracy.
Na sam koniec jestem chora i zaraz ide do lekarza. pewnie jeszcze dostane zwoolnienie. tak dycham ze zaraz płuca wypluje. jakiś koszmar.
Wyprałam kurtke z pierza w pralce. Ktoś ma jakis pomysł co zrobić zeby to naprawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot] i 31 gości