anulka111 pisze:Nie bedzie- mam komorke z androidem hyhy...........choc plakac sie chce bo ten moj galaxy wyraznie zdycha ,szybko sie rozladowuje a dlugo laduje![]()
![]()
Co za peszek..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Nie bedzie- mam komorke z androidem hyhy...........choc plakac sie chce bo ten moj galaxy wyraznie zdycha ,szybko sie rozladowuje a dlugo laduje![]()
![]()
anulka111 pisze:Nigdy więcej Samsunga. ....pierwsza zla komorka jaka kupilam
anulka111 pisze:Nigdy więcej Samsunga. ....pierwsza zla komorka jaka kupilam
Moli25 pisze:anulka111 pisze:Nigdy więcej Samsunga. ....pierwsza zla komorka jaka kupilam
Taaaak! Samsungu są do D
Kiedys maż chciał mnie bardzo uszczęśliwić i z firmy ktora mam od zarania dziejów kupił mi samsunga galaxy alpha- nowość na rynku super hit. Nie chciałam mu robić przykrości powiedziałam super piekny, ale po jakimś czasie zaczęłam marudzić bo to nie to samo co zawszesprzedałam kupiłam to chciałam i nigdy więcej SAMSUNGOW
anulka111 pisze:Mam nadz ze w wakacje wymienie na htc[url]ale nie wiem na jakiego
Caragh pisze:Ania, smartfony są tak zrobione, żeby trzymać krótko i kijowo
Ja w poniedziałek jadę do Silesii, żeby mi downgrade do KitKata zrobili. Mam nadzieję, że pójdzie bez problemu
klaudiafj pisze:Hej KretuszkiI idziecie dziś na Noc Muzeum?
Absolutnie się z tym nie zgadzam, że samsungi są kijowe - od lat mam tylko Samsungi, ale parę razy chciałam przejść na inny model, tak, żeby coś zmienić. Nie ma lepszego tel jak samsung - LG to tandeta już w samym dotyku to widać, HTC ma wiecznie jakieś braki, że nawet nie biorę go pod uwagę, Sony ma kijowe aparaty foto, co tam jeszcze jest.... Samsungi dla mnie są najlepsze jakościowo, oraz mają świetne aparaty - nie chodzi mi nawet o jakość, która jest świetna, ale o mozliwości.
Aniu - wcześniej miałam Galaxy trend teraz mam Galaxy A3 - i powiem Ci, że na początku trzymał mi 3 dni baterię a przed zmianą na nowy 5 godzin. Teraz nowy aparat trzyma mi 3 dni, ale trenda ma mój M. i on znowu trzyma 3 dni, bo zrobiliśmy całkowity format. Ja dużo ściągałam rzeczy na fon, może miałam już w pamięci jakieś g. nie do końca skasowane. Ale polecam Ci zrobić format. Jak to nie pomoże to możesz mieć już słabą baterię, bo baterie też się zużywają. To wtedy można ją wymienić
anulka111 pisze:Htc kocham:)
Natomiast po jezdzie z reklamacja-Samsunga znielubilam na staleodradzam kontakt z ta firma-gdyby nie Rzecznik Praw Konsumenta to by szli w zaparte
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 72 gości