klaudiafj pisze:W ogóle super skok Poli w 20 sekundzie
Tak a ile przygotowań do niego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:W ogóle super skok Poli w 20 sekundzie
Tak a ile przygotowań do niego
Ewa L. pisze:Tak mi dziewczyny smaka na sernik narobiły na wątku Ani od Tosi, Marcelka i Luny że .................właśnie piekę sernik kajmakowy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Tak mi dziewczyny smaka na sernik narobiły na wątku Ani od Tosi, Marcelka i Luny że .................właśnie piekę sernik kajmakowy
![]()
dzięki Ewuś, właśnie się obśliniłam
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Tak mi dziewczyny smaka na sernik narobiły na wątku Ani od Tosi, Marcelka i Luny że .................właśnie piekę sernik kajmakowy
![]()
Już siedzi w piecyku od 7 minut.![]()
A ja kończę masę kajmakową która mi została. Mniammmmmmmmmmmmm........słodka jak mmmmmmmmmmmmmmmmmmm................
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Tak mi dziewczyny smaka na sernik narobiły na wątku Ani od Tosi, Marcelka i Luny że .................właśnie piekę sernik kajmakowy
![]()
Już siedzi w piecyku od 7 minut.![]()
A ja kończę masę kajmakową która mi została. Mniammmmmmmmmmmmm........słodka jak mmmmmmmmmmmmmmmmmmm................
Ewuś jak sie upiecze to dasz powąchać plisssss![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:hmmmmm , mój rekord do Łodzi to 1,20 , żeby nie aura to bym się sam ze sobą spróbował![]()
![]()
![]()
Ewcia![]()
co robisz 23/01/2015 po południu ?
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Ok więc kiedy go spełnisz ciotka ?![]()
Jo też przy skręcaniu testowałam
a to kwestia zgrania się ino
![]()
Oooo i jak beleczki nadają się do pazurków ? mocny ten sznurek jest ? naostrzyłaś sobie solidnie pazurki ?
I to jeszcze jak![]()
Chcesz sprawdzić?
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:hmmmmm , mój rekord do Łodzi to 1,20 , żeby nie aura to bym się sam ze sobą spróbował![]()
![]()
![]()
Ewcia![]()
Pracuję po południu
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:hmmmmm , mój rekord do Łodzi to 1,20 , żeby nie aura to bym się sam ze sobą spróbował![]()
![]()
![]()
Ewcia![]()
Pracuję po południu
![]()
![]()
to źle , bardzo źle............ , a do której ?
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Ok więc kiedy go spełnisz ciotka ?![]()
Jo też przy skręcaniu testowałam
a to kwestia zgrania się ino
![]()
Oooo i jak beleczki nadają się do pazurków ? mocny ten sznurek jest ? naostrzyłaś sobie solidnie pazurki ?
I to jeszcze jak![]()
Chcesz sprawdzić?
Nie no spoko,jak już Tobie rury pasują,to ja już się nie będę wtryniać
kuba.kaczor13 pisze:oj , to do późna , a po pracy zmęczona będziesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Silverblue, zuza i 41 gości