Zagadka: zgadnijcie, kto to jest?
Moderator: Estraven

klaudiafj pisze:Nie zdążyłam odpowiedzieć na zagadkę - moja odpowiedź była - koci bernardynOooo
![]()
![]()
Moje koty to chomiki przy Waszych
Doczytałam wszystko. Historia z pieskiem cudna. Nie do pomyślenia dla mnie zachowanie tamtych ludzi - szok, że to w dzisiejszych czasach a nie średniowieczu! Ze łzami w oczach czytałam jak piesio kładł Tobie głowę jak prowadziłaś. Bunio&Daga a bałaś się, że on może nie lubić kotów? Tylko tak pytam - duże psy są wspaniałe. Wprawdzie żołądki mają bez dna, ale za to można takiego wytulić jak żadnego innegoBenardynki są takie poczciwe. Piękna historia i bardzo piękne meble w kuchni u Ciebie Bunio&Daga
A ile Fredi ma lat?
Florciu co to Ci się stało? Może faktycznie zjadła kłak - to normalne wtedy, że koty wymiotują żółcią, bo chcą go wydalić a czasem się nie udaje, więc ponawiają próby. Masz pastę na kłaczki od weta? "U mnie to zwykle pomaga - pojawia się wtedy kłak w wymiotach i kotek się uspokaja. Ale czasem ten kłak ponoć wychodzi drugą stroną![]()
Koty mają dusze. I zwierzęta. A dowodem na to jest to, że są udokumentowane przypadki, że zwierzęta tak jak ludzie czasem zostają po śmierci na ziemi i wówczas są tzw. duchami. Nie dalej jak wczoraj w nocy oglądałam program o przepięknym domu - miał chyba z 200 lat. Zaproszono tam epikę do badań zjawisk paranormalnych i między innymi goście i mieszkańcy tego domu mówili (między innymi), że widują ducha kota, widują jego przeźroczystą sylwetkę, a oni kota nie mają. Ja wierzę w to najbardziej na świecie - wierzę w życie po życiu. Nie wierzę w jednego Boga (chociaż teoretycznie jestem katoliczką), ale wierzę w to, że są światy, które się ze sobą splatają i że po śmierci żyjemy dalej. Na to są dowody.Ale dobrze wybrnęłaś z tego. Ja bym tak tego nie umiała powiedzieć
Ale masz puchatki! Jak wyprane w CocolinoMusisz bardzo lubić czesanie

a to była zalewa z odkamieniacza z herbatą
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 11 gości