Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 23, 2015 20:14 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:No tak, mnie też głowa bolała dwa dni, a prawie nigdy mnie nie boli - coś było w powietrzu chyba :)
Super, że nie ma już biegunek :) Tosiula ma 27 sterylkę, czy juz mi się wszystkie rujki i sterylki poplątały :D
Łooo to masz kawał kota w domu - całe 2,7 kg :D Ucałuj ją ode mnie w pysio <3

No właśnie, tyle kotek mamy "na czasie" ze idzie się pomylić :lol: 2,700 kg BYK :)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lut 23, 2015 20:18 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:No tak, mnie też głowa bolała dwa dni, a prawie nigdy mnie nie boli - coś było w powietrzu chyba :)
Super, że nie ma już biegunek :) Tosiula ma 27 sterylkę, czy juz mi się wszystkie rujki i sterylki poplątały :D

No bardzo możliwe ze coś w powietrzu :evil: każdy marudzić ze głowa boli :ryk:
tak Klaudus sterylka 27 o 13, dzisiaj z siostra rozmawialiśmy i się rozpłakałam ze strachu :ryk: :evil:
Kawał baby juz z Lolki :ryk: jeszcze brakuje tylko 0.1 kg do wagi przedrujkowej także szybko nadrabia całe szczescie :ok:
Pysiolek ucalowany :ok: Właśnie mi corunia mlaska z tyłu pleców- uwielbiam kocie ciamkanie przy jedzeniu :ryk: :1luvu:

Moli25 pisze:Ja nie znam bólu głowy w ogóle 8O na prawdę nigdy w życiu mnie głowa nie bolała 8O

Kasiu kiedy sterylizujecie?

Martus zazdroszczę ze głowa nie bolała cie nigdy :piwa: Ja na palcach dwóch rąk mogę wyliczyć ile razy w życiu obudzilam się bez bólu głowy 8O

Sterylizujemy 27..boże, to już w ten piątek :strach: strasznie się boję :strach: :placz:
Ostatnio edytowano Pon lut 23, 2015 20:24 przez sistersy25, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon lut 23, 2015 20:19 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Moli25 pisze:

No właśnie, tyle kotek mamy "na czasie" ze idzie się pomylić :lol: 2,700 kg BYK :)

:ryk: :ryk: oj Byk, byk :lol: jak narobiła teraz te 600 dag po rujce to w końcu widać brzuszek, a nie wciągniętą skórę :ryk: :lol:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon lut 23, 2015 20:26 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:
Moli25 pisze:

:ryk: :ryk: oj Byk, byk :lol: jak narobiła teraz te 600 dag po rujce to w końcu widać brzuszek, a nie wciągniętą skórę :ryk: :lol:

poczekaj jak jej pójdzie w boczki po sterylce :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 23, 2015 20:28 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

:ryk: Martus, mam nadzieje ze nie za bardzo :ryk: Lolka jest malutka koteczka, także jak osiągnie tak z 3,5 będzie wyglądać normalnie, nie za chuda :ok: ale przy 4.5 pewnie byłaby juz pluchniutka :D
Obrazek

sistersy25

Post » Pon lut 23, 2015 20:29 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Cały czas trzymamy, zleci szybciutko! Loluś-buziaczki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 23, 2015 20:45 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

kalair pisze:Cały czas trzymamy, zleci szybciutko! Loluś-buziaczki! :1luvu:

Dziękuję Bozenko :piwa: Ja już bym chciała aby była sobota, jak najszybciej było po :ok: Lolusi przekazałam buziaka od cioci - podobał się małej, dziękuję :lol:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon lut 23, 2015 20:57 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Ja też uwielbiam kocie ciamkanie, uwielbiam patrzeć jak jedzą i jak im smakuje - zawsze się rozczulam a mój chłop mówi, że jedzą tak samo jak wczoraj i jak jutro będą jadły, on nie widzi w tym nic nadzwyczajnego ;p
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lut 23, 2015 21:00 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Ja też uwielbiam kocie ciamkanie, uwielbiam patrzeć jak jedzą i jak im smakuje - zawsze się rozczulam a mój chłop mówi, że jedzą tak samo jak wczoraj i jak jutro będą jadły, on nie widzi w tym nic nadzwyczajnego ;p

Ja cie rozumiem :ryk: dla mnie każdy ciamk jest piekny i się rozpływam jak słyszę :ryk: u ludzi nie mogę znieść tego odgłosy, ale u zwierząt jest słodki :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon lut 23, 2015 21:17 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Ja też uwielbiam kocie ciamkanie, uwielbiam patrzeć jak jedzą i jak im smakuje - zawsze się rozczulam a mój chłop mówi, że jedzą tak samo jak wczoraj i jak jutro będą jadły, on nie widzi w tym nic nadzwyczajnego ;p

Ja też Cie rozumiem, ale zaskoczę Was mój mąż jest gorszy w "podniecaniu" się zachowaniem kota ode mnie :D :ryk: ja od niego przejęłam kilka "zachowań" ciekawych :lol: ale dobrze mi z tym, kota jest szczęsliwa 8) :P :1luvu: :201461
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 23, 2015 21:23 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

:ryk: :ryk: Martus to twój małż jest pewnie taki sam jak mój tato a Lolity dziadek :ryk: Kocha ja strasznie, widzą się rzadko, ale " podnieca" się na prawde wszystkim :D
Obrazek

sistersy25

Post » Pon lut 23, 2015 21:26 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

To jest takie słodkie, jak dorosły chłop bierze kota na ręce i się nad nim rozczula. :P :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 23, 2015 21:31 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

kalair pisze:To jest takie słodkie, jak dorosły chłop bierze kota na ręce i się nad nim rozczula. :P :1luvu:

O jest Bożenko :ok: ja się przy takim widoku zawsze rozpływam :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon lut 23, 2015 21:36 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Mój się rozczula nad kotami :D Traktuje je jak dzieci, bez przerwy je tuli i tarmosi, ale jak jedzą to dla niego jedzą jak wczesniej i później. A moje serce matki cieszy się jak posiłek smakuje ;) Serce rośnie :D
Ale też tak jak Ty Kasiu, jak widzę ludzi jak mlaszczą, jak siorbią, nie wiadomo jak jeszcze jedzą to szlak mnie trafia i mam ochotę strzelić przez łeb ręką :D U mnie bardzo sie pilnowało kultury jedzenia przy stole, a do niektórych jak się wejdzie to jak świnki przy korytach ;) Nie obrażając świnek, bo te nie umieją ładniej jeść z tych korytek :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lut 23, 2015 21:42 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Mój się rozczula nad kotami :D Traktuje je jak dzieci, bez przerwy je tuli i tarmosi, ale jak jedzą to dla niego jedzą jak wczesniej i później. A moje serce matki cieszy się jak posiłek smakuje ;) Serce rośnie :D
Ale też tak jak Ty Kasiu, jak widzę ludzi jak mlaszczą, jak siorbią, nie wiadomo jak jeszcze jedzą to szlak mnie trafia i mam ochotę strzelić przez łeb ręką :D U mnie bardzo sie pilnowało kultury jedzenia przy stole, a do niektórych jak się wejdzie to jak świnki przy korytach ;) Nie obrażając świnek, bo te nie umieją ładniej jeść z tych korytek :)

:ryk: :ryk: oj wiem o co chodzi :ryk: raz w życiu mlasknelam niechcący przy jedzeniu i myślałam że sama sobie strzele w łeb :ryk: ale wtedy mi coś w gardle utknęło i nie mogłam przełknąć :ryk:
oo uwielbiam facetów kochających zwierzęta :lol:
Obrazek

sistersy25

[poprzednia][następna]