Sihaja pisze:Hej
Ewa, a Ty coś robiłaś z tymi nadgarstkami?
Czekam na wizytę u neurologa.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Hej Ewuś
Wierzę w to, że zmęczona jesteśJa pracowałam 5 lat na same nocki, w Ruchu ( nadzielanie gazet ), wolne miałam jedynie z soboty na niedzielę, a w niedzielę już na nockę jechałam. Praca fizyczna ciężka, nawet dla facetów, a co dopiero dla kobiet. Koniec końców, to kobiety radziły sobie jednak tam lepiej od facetów
Dźwiganie ciężkich paczek z gazetami.. ręce rano bolały tak, że płakać się chciało, ale mimo tego,że praca fizycznie ciężka była, to jednak ją lubiłam, bo wykonywałam ją bardzo dobrze, chwalono mnie... a to też ważne, robić coś i być zadowolonym, prawda?
![]()
Czy doszłaś Ewcia do tego kto Cię zalał?.
Miłego dnia kochana, masz wolne.. odpocznij troszkę
mag828 pisze:Ewuniu, a kiedy masz wizytę w sprawie tych nadgarstków? Bo zapomniałam...![]()
![]()
![]()
Dobrze, że dziś masz wolne, odpocznij trochę, nawet nie sprzątaj. Chcesz to przyjadę i ci posprzątam
MonikaMroz pisze:Hej Ewciu
Odpoczywaj Kochana jak masz wolne dzisiaj. Organizm potrzebuje się zregenerować.
A u mnie dzisiaj spokojnie, choć jak ktoś nie ma w głowie to musi się nachodzić i ja tak właśnie dzisiaj miałamAle po 30-ce to już sie chyba tak robi
![]()
Buziaczki dla Zuzi i Poli
MB&Ofelia pisze:Hej! Byłam dziś w stokrotce koszalińskiej i się obkupiłam promocyjnym mięskiem - dla kotów oczywiście![]()
![]()
I właśnie skroiłam 2,5 kilo barfa. Padam na pyszczek.
Miziawki dla Poli i Zuzi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 94 gości