♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2014 18:27 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

aannee99 pisze:Ja kupiłam ten:

viewtopic.php?f=20&t=165735

też już mam :D
nawet z dostawą do domu :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 05, 2014 22:54 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

pozdrawiamy
Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob gru 06, 2014 12:14 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Dzień dobry :)

I kupiłaś co chciałaś w końcu? :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 06, 2014 13:35 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Kupiłaś kurtkę i buty? A co do małej, to nie powinni Ci jej przywozić w takim stanie. Przecież sama masz dziecko i Wikusia się mogła zarazić...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob gru 06, 2014 13:50 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Hej

Po wczorajszym wypadzie do galerii handlowej..miałam szczerze dość,byłam zła, a właściwie,to wściekła - serio... Dwie godziny,obleciałam wszystkie sklepy z kurtkami, przymierzyłam ileś tam kurtek i do domu wróciłam bez kurtki. Nie wiem,czy to ze mną coś jest nie tak czy faktycznie wybór jest mały?. Wg. mnie,to wszystko na jedno kopyto,a ja nie szukałam nie wiadomo jakiej kurtki przecież,ot normalna puchówka... :roll: Buty na szczęście kupiłam, w CCC,bo dostałam od kolegi dwie karty podarunkowe upoważniające do 20% zniżki,więc chociaż tyle...

Do domu jednak wróciłam niezadowolona,zmęczona i zrezygnowana,serio. Dzisiaj jednak szłam z małą do fryzjera ( tydzień temu poprosiła mnie o zrobienie Jej grzywki,przyniosła swoje szkolne nożyczki,ale się nie zgodziłam więc po kryjomu sama próbowała wyczarować grzywkę i nie chcecie wiedzieć jak to wyglądało :strach: :wink: ), zaszłam do sklepu z outletem,no i była kurtka z 4F,puchówka - nie gruba,czarna, z kapturem, wypełniona puchem syntetycznym - w bardzo fajnej cenie,przymierzyłam i... możecie się śmiać,ale uśmiechałam się do lustra 8) Wydawałoby się,że kurtka,to prosty zakup,ale nie.. tak nie jest ;)

Dodatkowo mieli promocję,że przy zakupie tej kurtki płacąc dodatkowo 1 zł można zakupić kubek termiczny,więc kubeczek też sobie wzięłam :)

Galerii handlowych nie lubiłam,nie lubię i nie polubię,serio :roll: Wczoraj słyszałam rozmowę młodej pary z dzieckiem,około 2,5 letnia dziewczynka siedziała w koszyku zakupowym z Almy, była to godzina 20.30. Dziewczynka ewidentnie zmęczona,mająca dość chodzenia z rodzicami po sklepach... Mama mówi do taty "No,ile my tu jesteśmy? 4 godzinki?". Tata odpowiada "Kochanie, 5,5 dokładnie". Masakra ;)

Muszę jeszcze zakupić czapkę i szal, chyba w szarym kolorze,taki nie rzucający się w oczy,prawda? :) Oczywiście szukałam wczoraj tego zestawu,ale gdzie tam,nic nie odpowiadało mi :oops: Na Allegro widziałam fajne, nie drogie zestawy więc sobie kupię :)

Kuba Również pozdrawiamy :) :201461 :piwa:

Milenka Racja,nie powinni Jej przywozić,już w czwartek,ale przywieźli. W piątek jednak dostałam smsa z informacją,że mała ma gorączkę i że zostanie w domu,całe szczęście.Ciekawe jak się czuje,mam nadzieję, że lepiej :)

Mikołaj u Wiki był,dostała trzy bluzeczki z kotkami :1luvu:

Obrazek
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob gru 06, 2014 14:23 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Suuuper, że zakupy się udały. Choć rozumiem Cię. Sama kupuję zwykle rzeczy przy okazji, bo akurat się coś trafi. Natomiast kiedy jadę do galerii z zamiarem kupna czegoś konkretnego - nigdy mi się nie udaje :evil: To chyba już jakieś fatum. Dzisiaj jadę kupić jeansy, dobrze że mam swój upatrzony model więc liczę na to, że wejdę, kupię i wyjdę. O ile się nie okaże, że wycofali model z produkcji :evil:

Wiki ma śliczną bluzę, musiała być bardzo grzeczna :)

Milena_MK

Post » Sob gru 06, 2014 14:26 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Milenka,udanych zakupów życzę i wiesz co?. Tak wczoraj się śmiałam z koleżanką,że CHYBA coś jest w tym,że jak jadąc na zakupy z góry zakładasz,że nic nie kupisz, to tak właśnie wychodzi :mrgreen: W prawdzie buty kupiłam,ale najbardziej na kurtce mi zależało ;) Niby dużo tego wszystkiego,ale NAPRAWDĘ...nic mi nie pasowało,nic fajnie nie leżało, a 'na siłę' kupować coś w czym źle będę się czuła,to nie ma po prostu sensu.
Muszę dokupić sobie czapkę,szal ( komin ) i rękawice, może doradzicie mi,który zestaw wybrać,ale to jutro poszukam na Allegro i wkleję zdjęcie mojej kurtki i linki do czapek z kominami :)

Wiki grzeczna..no bywa różnie,ale... ale ogólnie jest OK :ryk: <3
Obrazek

aannee99

Post » Sob gru 06, 2014 14:29 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Ja zrobienie komina powierzyłam swojej mamie. Jest na zasiłku rehabilitacyjnym, ma czas. Kupię dzisiaj jakąś ładną wełnę, a kobicinka będzie miała zajęcie. Bardzo ładnie jej wychodzą te kominy. Jak mi zrobi, to na pewno wkleję. Sobie zrobiła taki śliczny, w kolorze śliwki.

Milena_MK

Post » Sob gru 06, 2014 14:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Super,że Twoja mama potrafi zrobić FAJNY komin,bo niestety,ale z kominami też różnie bywa,wczoraj trzy przymierzyłam i nie leżały w ogóle fajnie :roll: Tak więc nie wiem..czy to ja jestem taka marudna i wybredna,czy faktycznie to co obecnie jest w sklepach wcale nie jest takie fajne ;)
Obrazek

aannee99

Post » Sob gru 06, 2014 14:33 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

:D :201461 Zawsze jak sie jedzie do sklepu z zamiarem zakupów - to chyba chowają towar, bo nigdy nic nie ma. A kiedy się nie planuje nic kupić to nagle tyle rzeczy jest do kupienia - ino że wtedy zaś kasy nie ma ;p
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 06, 2014 14:54 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

No właśnie, jak już człowiek zobaczy TO COŚ, to nagle się okazuje, że w portfelu pustka...

Milena_MK

Post » Sob gru 06, 2014 17:19 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

A ja jak ide raz na jakiś czas :mrgreen: jak już coś sie zużyję to nic nima :ryk:
Albo ja taka wybredna , albo jak piszesz na jedno kopyto robią..
A że ja lubie proste nie świecące rzeczy to i mam problem..'
Ale najlepsze że jak kasy nie ma to jakiś ciuch sie spodoba :ryk:
Byłam w galeri kiedyś z córą po kurtkę i kupiliśmy se po bluzie z kotem :ryk:
Kurtkę kupiłam na miejscu o połowe tańszą :201494
Pozdrawiamy

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob gru 06, 2014 17:59 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=20&t=137529
mozesz sobie zamówić jaki chcesz, kolor, wzór
ja kupowałam komin w ubiegłym roku
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 06, 2014 18:39 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Mi też jakoś tak zawsze wychodzi, że jak nie planuję to kupuję najfajniejsze rzeczy :)
a gdy idę kupić coś specjalnie to nigdy nie ma :|
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob gru 06, 2014 19:07 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Ja już po zakupach, tak jak myślałam - wycofali model moich ulubionych spodni :evil: Kupiłam inne, też fajne, ale muszę skrócić. A tamte leżały jak ulał...

Milena_MK

[poprzednia][następna]