Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:
Wiec nie mow mi o pieknej teorii, bo ja znam niepiekna praktyke.
casica pisze:Magda, nie zgodzę się z Tobą. Mój tata przez ostatnie dwa lata życia na pytanie (retoryczne zupełnie) - jak się czujesz, mówił - dobij mnie.
felin pisze:Taaa, święte - zwłaszcza dla tego, którego nic nie boli![]()
Pierdolety i tyle!
Przejdź się do hospicjum onkologicznego, zobacz i powąchaj - tak, tak - jak ta świętość wygląda, to może przestaniesz głupoty za przeproszeniem wypisywać.
Amica pisze:Uważacie, że gdybyście ich "uśpili" czulibyście się lepiej? I nie mielibyścieście wątpliwości, choćby takich jakie ma się w przypadku podejmowania tej decyzji w sprawie kotów?
Kasiu, moja mama juz od dawna powtarzała, że chce umrzeć i tez mówiła, żebym ją zabiła, bo to nie jest życie. I powiem Ci, że mam pewność, że tak nie myślała, że tak naprawdę wcale nie chciała umierać.
Amica pisze:Nie znasz mnie i niewiele o mnie wiesz a ferujesz wyroki.Pewna jesteś, że sie nie przeszłam? Jeszcze raz napiszesz do mnie w podobnym tonie, a dodam Cię do ignorowanych.
casica pisze:I mam ogromną prośbę - wiadomo, że mamy różne poglądy, czasem zupełnie odmienne, ale przecież nie musimy sie kłócić, ani obrażać
Amica pisze:moja mama juz od dawna powtarzała, że chce umrzeć i tez mówiła, żebym ją zabiła, bo to nie jest życie. I powiem Ci, że mam pewność, że tak nie myślała, że tak naprawdę wcale nie chciała umierać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości