Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Hej
Gdzie foty płaszcza? Już teraz zaraz, domagam się!
Płaszczyk jak płaszczyk - trochę dłuższy niż kurtka a kolor oliwkowy.
DAWAJ FOTY
Nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Hej
Gdzie foty płaszcza? Już teraz zaraz, domagam się!
Płaszczyk jak płaszczyk - trochę dłuższy niż kurtka a kolor oliwkowy.
DAWAJ FOTY
MB&Ofelia pisze:Ja niedawno ciekawie sprezentowałam mojego tatę. Miał urodziny, a nie chciał żadnego prezentu. No to kupiłam mu trochę egzotycznych owoców - typu kaki, mango itp. Nawet był zadowolony![]()
Co prawda prezent został skonsumowany, ale też nie stoi na półce i kurzu nie zbiera ani nie wisi w szafie wśród kilkunastu podobnych łaszków.
barbarados pisze:Cześć Ewa .
Awizo było dziś w skrzynce , chyba na paczkę a ja nie zdąrzyłąm na pocztę .Jutro prosto po pracy pójdę .
MB&Ofelia pisze:Ja niedawno ciekawie sprezentowałam mojego tatę. Miał urodziny, a nie chciał żadnego prezentu. No to kupiłam mu trochę egzotycznych owoców - typu kaki, mango itp. Nawet był zadowolony![]()
Co prawda prezent został skonsumowany, ale też nie stoi na półce i kurzu nie zbiera ani nie wisi w szafie wśród kilkunastu podobnych łaszków.
barbarados pisze:Cześć Ewa .
Awizo było dziś w skrzynce , chyba na paczkę a ja nie zdąrzyłąm na pocztę .Jutro prosto po pracy pójdę .
Spilett pisze:MB&Ofelia pisze:Ja niedawno ciekawie sprezentowałam mojego tatę. Miał urodziny, a nie chciał żadnego prezentu. No to kupiłam mu trochę egzotycznych owoców - typu kaki, mango itp. Nawet był zadowolony![]()
Uwielbiam takie prezenty
mir.ka pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa .
jutro to ją MUSISZ odebrać
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa .
Zgadza się Mireczko - strasznie jesteśmy ciekawe
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa .
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa .
Co się chichrasz a nie jesteśmy ciekawe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości