Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 26, 2013 22:48 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Spać przez was nie mogę.
poszłąm na jeden nowy wątek i 4 nowe mam do ogarnięcia. i jak tu człowiek ma być na bierząco!!

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Czw wrz 26, 2013 22:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

basidrak20 pisze:Spać przez was nie mogę.
poszłąm na jeden nowy wątek i 4 nowe mam do ogarnięcia. i jak tu człowiek ma być na bierząco!!

:ryk: :ryk: :ryk:
Taki urok forum Basiu! :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 26, 2013 22:50 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Na razie nie :mrgreen:
Obiecała że na koniec wpadnie i mnie przelicytuje. :evil:

zwykle tak się robi :mrgreen:

Będe czujna - nie dam się :ok:

obserwuj uważnie :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 26, 2013 22:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

potrzebujesz nowego aparatu?
czy jest okazja to chcesz kupić?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw wrz 26, 2013 22:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

A tak poważnie - Edyszka wystawiła na bazarku tel. nowy mało używany. To rozsuwana Nokia. Mnie zaczyna się psuć telefon więc mi pasuje.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 22:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Popatrz - właśnie napisałam odpowiedź na pytanie które dopiero co zadałaś 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 22:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

do mnie niedawno pani dzwoniła i koniecznie chciała mnie namówić na tablet za 1 zł
była bardzo zdziwiona(?), oburzona(?), że go nie chcę,
tylko do tego był abonament za ponad 50 zł na 2 lata :mrgreen:
super okazja :mrgreen:
nic tylko brać :ryk:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 26, 2013 22:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:A tak poważnie - Edyszka wystawiła na bazarku tel. nowy mało używany. To rozsuwana Nokia. Mnie zaczyna się psuć telefon więc mi pasuje.

byłam, widziałam :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 26, 2013 22:58 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Na bazarkach nie kupuję byle by co kupić bo szkoda mi kasy - wolę na swoje kociaki wydać.Licytuję albo kupuję rzeczy które mi się do czegoś przydadzą a jeśli coś nie pasuje na mnie [ ciuchy ] to zawsze znajdę kogoś na kogo będą dobre albo kupuję komuś na prezent bo wiem że to mu się spodoba.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 23:01 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:A tak poważnie - Edyszka wystawiła na bazarku tel. nowy mało używany. To rozsuwana Nokia. Mnie zaczyna się psuć telefon więc mi pasuje.

Uwielbiam nokie bo jak do tej pory żaden samsung ani inny nie spisywał mi się tak dobrze. Ta nokia ma już z 8 lat i pewnie gdybym byłemu nie pożyczyła działałaby nadal dobrze :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 23:02 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:Na bazarkach nie kupuję byle by co kupić bo szkoda mi kasy - wolę na swoje kociaki wydać.Licytuję albo kupuję rzeczy które mi się do czegoś przydadzą a jeśli coś nie pasuje na mnie [ ciuchy ] to zawsze znajdę kogoś na kogo będą dobre albo kupuję komuś na prezent bo wiem że to mu się spodoba.

dobrze robisz
ja też kupuję tylko to co mi się przyda, albo częściej zwierzakom, albo coś co mi się bardzo spodoba
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 26, 2013 23:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Moja przyjaciółka uwielbia torebki najlepiej takie szmaciane. Kupiłam taką za 8 zł. na bazarku u iwaka i ....w życiu nie widziałam takiej radości z prezentu. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 23:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Uwielbiam nokie bo jak do tej pory żaden samsung ani inny nie spisywał mi się tak dobrze. Ta nokia ma już z 8 lat i pewnie gdybym byłemu nie pożyczyła działałaby nadal dobrze :evil:

to już weteranka :lol:
ja częściej wymieniam
choc najlepiej lubię telefony z klapką, teraz prawie ich nie ma, dla mnie są najwygodniejsze
muszę mieć cały czas telefon przy sobiei taki jest najwygodniejszy bo mogę do włozyć do kieszeni i mi się nie włączy, a z innymi to nieraz tak miałam , że mi same do kogos dzwoniły :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 26, 2013 23:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Teraz u koników z Tary licytuję dla niej wisior.To będzie prezent na jej urodziny.Zegarek z bazarku na Lumpka tez kupiłam Agnieszce bo prosiła czy jak coś znajdę nie kupiłabym jej.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 23:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:Moja przyjaciółka uwielbia torebki najlepiej takie szmaciane. Kupiłam taką za 8 zł. na bazarku u iwaka i ....w życiu nie widziałam takiej radości z prezentu. :ryk: :ryk: :ryk:

ile radości za małe pieniądze :D
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]