Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basidrak20 pisze:Spać przez was nie mogę.
poszłąm na jeden nowy wątek i 4 nowe mam do ogarnięcia. i jak tu człowiek ma być na bierząco!!
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na razie nie![]()
Obiecała że na koniec wpadnie i mnie przelicytuje.
zwykle tak się robi
Będe czujna - nie dam się
Ewa L. pisze:A tak poważnie - Edyszka wystawiła na bazarku tel. nowy mało używany. To rozsuwana Nokia. Mnie zaczyna się psuć telefon więc mi pasuje.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A tak poważnie - Edyszka wystawiła na bazarku tel. nowy mało używany. To rozsuwana Nokia. Mnie zaczyna się psuć telefon więc mi pasuje.
byłam, widziałam
Ewa L. pisze:Na bazarkach nie kupuję byle by co kupić bo szkoda mi kasy - wolę na swoje kociaki wydać.Licytuję albo kupuję rzeczy które mi się do czegoś przydadzą a jeśli coś nie pasuje na mnie [ ciuchy ] to zawsze znajdę kogoś na kogo będą dobre albo kupuję komuś na prezent bo wiem że to mu się spodoba.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A tak poważnie - Edyszka wystawiła na bazarku tel. nowy mało używany. To rozsuwana Nokia. Mnie zaczyna się psuć telefon więc mi pasuje.
byłam, widziałam
Uwielbiam nokie bo jak do tej pory żaden samsung ani inny nie spisywał mi się tak dobrze. Ta nokia ma już z 8 lat i pewnie gdybym byłemu nie pożyczyła działałaby nadal dobrze
Ewa L. pisze:Moja przyjaciółka uwielbia torebki najlepiej takie szmaciane. Kupiłam taką za 8 zł. na bazarku u iwaka i ....w życiu nie widziałam takiej radości z prezentu.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 15 gości