Dzień dobry, wita Lamar:) Let's kill this WĄTEK!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 20, 2014 20:16 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

MADZIAAAÓÓÓÓÓÓ :crying: Co ja źle zrobiłammmmmmm :crying: A Perłó wszystko zaraz wszamała???
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Czw lut 20, 2014 20:28 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Dobrze zrobiłaś, Lamar się nażarł przy robieniu to na razie nie jest głodny. Mówię Ci, poczekaj.
Perełka zżera wszystko błyskawicznie, bo to taki koci odkurzacz.
I chodź do nas na wątek bo Twój Lamar gotów jest ;)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw lut 20, 2014 20:28 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Spoko. Bez paniki.
Moje pannice czasami nie mają apetytu i mało ci zjedzą. Następnego dnia wszamią wszystko i proszą o więcej.
Jak Lamarek się obżarł, to nic dziwnego, że ma jedzenie w nosku.
Zacznij panikować, jak jutro też nie będzie chciał jeść.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 20, 2014 21:23 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Moje zawsze nawcinają się przy robieniu mieszanki i też nie chcą potem jeść.
Ja się stresuję, a one po kilku godzinach wciągają nosem bożerzyga.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt lut 21, 2014 18:55 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Niech Was Bozia błogosławi, jest dokładnie tak, jak napisałyście.
Bożerzyg zniknął w nocy, dziś po przyjściu z pracy podałam kolejną porcję rozmrożoną, Cyc podszedł, raczył powąchać i raczył odejść. Natomiast za 10 minut raczył podejść znowu i wciągnął nosem.
Także cieszę się, na dzień dzisiejszy barfik zaakceptowany :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pt lut 21, 2014 18:57 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Cieszę się! Jakbyś chciała kolejny przepis to pisaj :)

Spilett

Post » Pt lut 21, 2014 19:05 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o Pani :| Tyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella :ryk: Hmmm wogóle chyba mam jakieś symptomy bo co spojrzę na tabelkę to mnie brzuch boli, mam zimne poty....a potem chce mi się nikotyny :ryk:

Perełó. Zjadełem Barfa tego co Twoja Duża napisała. Smaczne było ale dziwnie mi najpierw pachniało. Moja Duża mówi że mam to jesć to będę zdrowy. A co, ja chory jestem???? :evil:
Lamar Niemożebnie Urażony

P.S. Madzia a ta miarka przy Felini to 1 g? Bo mi się chyba z wagą coś dzieje, sypię, sypię i nic , do dupy coś albo się obchodzić z nią nie umiem :ryk:
Ostatnio edytowano Pt lut 21, 2014 19:09 przez Blodka, łącznie edytowano 1 raz
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pt lut 21, 2014 19:07 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o Pani :| Tyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella :ryk: Hmmm wogóle chyba mam jakieś symptomy bo co spojrzę na tabelkę to mnie brzuch boli, mam zimne poty....a potem chce mi się nikotyny :ryk:

Spoko spoko, tylko postaraj się zważyć Cyca i jakie mięso masz najlepiej dostępne, to w najbliższych dniach coś skonstruuję - lubię się bawić tym ustrojstwem :)

Spilett

Post » Pt lut 21, 2014 19:13 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Spilett pisze:
Blodka pisze:Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o Pani :| Tyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella :ryk: Hmmm wogóle chyba mam jakieś symptomy bo co spojrzę na tabelkę to mnie brzuch boli, mam zimne poty....a potem chce mi się nikotyny :ryk:

Spoko spoko, tylko postaraj się zważyć Cyca i jakie mięso masz najlepiej dostępne, to w najbliższych dniach coś skonstruuję - lubię się bawić tym ustrojstwem :)

Kurde podziwiam , na serio.
W zamian pamiętaj że mogę Ci się odwdzięczyć pisaniem czegokolwiek w postaci pism, podań, pozwów- z kolei ja lubię to :D A excell to dla mnie kara za grzechy. I może jeszcze wspinaczka po górach. Tak musi wyglądać piekło :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pt lut 21, 2014 19:15 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:
Spilett pisze:

W zamian pamiętaj że mogę Ci się odwdzięczyć pisaniem czegokolwiek w postaci pism, podań, pozwów- z kolei ja lubię to :D A excell to dla mnie kara za grzechy. I może jeszcze wspinaczka po górach. Tak musi wyglądać piekło :ryk:

No nie? :ryk: jak trafię w czeluście piekielne to najpewniej będę popylać pod stromą górę z przewodnikiem - sadystą :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lut 21, 2014 19:26 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Tak tak !!!! :ryk: I będzie burza i gradobicie, a szczyt zamiast się przybliżać to bedzie się oddalał. A przewodnik sadysta będzie mi kazał wyliczać najkrótszą drogę excellem. I będzie grało disco polo.
Natenczas będę wiedziała żem została zesłana do piekieł aby cierpieć katusze za grzechy me. :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pt lut 21, 2014 19:27 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:
Spilett pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie ma co podziwiać :)

Spilett

Post » Pt lut 21, 2014 19:28 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Tak tak !!!! :ryk: I będzie burza i gradobicie, a szczyt zamiast się przybliżać to bedzie się oddalał. A przewodnik sadysta będzie mi kazał wyliczać najkrótszą drogę excellem. I będzie grało disco polo.
Natenczas będę wiedziała żem została zesłana do piekieł aby cierpieć katusze za grzechy me. :ryk:

Wypisz-wymaluj :ryk: :ryk: :ryk:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lut 21, 2014 19:36 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

vanesia1 pisze:
Blodka pisze:Tak tak !!!! :ryk: I będzie burza i gradobicie, a szczyt zamiast się przybliżać to bedzie się oddalał. A przewodnik sadysta będzie mi kazał wyliczać najkrótszą drogę excellem. I będzie grało disco polo.

Wypisz-wymaluj :ryk: :ryk: :ryk:

Jak Dean! Tylko pamiętaj, żeby odmawiać Alastair'owi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
/super-fangirl mode activated/ :D

Spilett

Post » Pt lut 21, 2014 19:46 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Halo halo :)

Tu jak zawsze wesoło :ryk:
Bardzo się cieszymy, że Lamarek wszamał barfika
Takim mięsełkiem, własną łapcią Dużej mieszanym nie można gardzić :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]