Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o PaniTyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella
Hmmm wogóle chyba mam jakieś symptomy bo co spojrzę na tabelkę to mnie brzuch boli, mam zimne poty....a potem chce mi się nikotyny
Spilett pisze:Blodka pisze:Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o PaniTyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella
Hmmm wogóle chyba mam jakieś symptomy bo co spojrzę na tabelkę to mnie brzuch boli, mam zimne poty....a potem chce mi się nikotyny
Spoko spoko, tylko postaraj się zważyć Cyca i jakie mięso masz najlepiej dostępne, to w najbliższych dniach coś skonstruuję - lubię się bawić tym ustrojstwem
Blodka pisze:Spilett pisze:Blodka pisze:Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o PaniTyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella
Spoko spoko, tylko postaraj się zważyć Cyca i jakie mięso masz najlepiej dostępne, to w najbliższych dniach coś skonstruuję - lubię się bawić tym ustrojstwem
Kurde podziwiam , na serio.
W zamian pamiętaj że mogę Ci się odwdzięczyć pisaniem czegokolwiek w postaci pism, podań, pozwów- z kolei ja lubię toA excell to dla mnie kara za grzechy. I może jeszcze wspinaczka po górach. Tak musi wyglądać piekło
Blodka pisze:Spilett pisze:Blodka pisze:Oj bardzo chcę, ale nie wiem czy mogę nadwyrężać uprzejmości Twej o PaniTyle że Ty wiesz że u mnie to nie lenistwo a alergia i nerwicowe podejście do excella
Kurde podziwiam , na serio.
W zamian pamiętaj że mogę Ci się odwdzięczyć pisaniem czegokolwiek w postaci pism, podań, pozwów- z kolei ja lubię toA excell to dla mnie kara za grzechy. I może jeszcze wspinaczka po górach. Tak musi wyglądać piekło
Blodka pisze:Tak tak !!!!I będzie burza i gradobicie, a szczyt zamiast się przybliżać to bedzie się oddalał. A przewodnik sadysta będzie mi kazał wyliczać najkrótszą drogę excellem. I będzie grało disco polo.
Natenczas będę wiedziała żem została zesłana do piekieł aby cierpieć katusze za grzechy me.
vanesia1 pisze:Blodka pisze:Tak tak !!!!I będzie burza i gradobicie, a szczyt zamiast się przybliżać to bedzie się oddalał. A przewodnik sadysta będzie mi kazał wyliczać najkrótszą drogę excellem. I będzie grało disco polo.
Natenczas będę wiedziała żem została zesłana do piekieł aby cierpieć katusze za grzechy me.
Wypisz-wymaluj![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1452 gości