Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Śliczne i szczęśliwe koty
ryśka pisze:Świetne zdjęcia. I nowe koty![]()
Nie jestem na bieżąco
Anna61 pisze:Teraz ciepełko nadchodzi to kotki będą miały jeszcze większą ''labę''.![]()
Moje dzisiaj szaleją na dworze bo jest słonecznie i sucho.
mb pisze:ryśka pisze:Świetne zdjęcia. I nowe koty![]()
Nie jestem na bieżąco
Są nowe, są![]()
Bez kotów już się nie da żyć
edit_f pisze:dzień dobry
ryśka pisze:mb pisze:ryśka pisze:Świetne zdjęcia. I nowe koty![]()
Nie jestem na bieżąco
Są nowe, są![]()
Bez kotów już się nie da żyć
nie da się, to fakt!i bardzo dobrze!
Gratuluję!
mb pisze:
Ada miała wcześniej nawrót stanu zapalnego - poprzednim razem dostała tylko steryd i okazało się, że bez antybiotyku działanie jest słabsze.
Najgorsze jednak przytrafiło się Czarusiowi. Przeziębił się tak strasznie, że czegoś podobnego w życiu nie widziałam. Dzisiaj juz jest trochę lepiej, ale w nocy z niedzieli na poniedziałek bałam się o niego na poważnie.
Wszystko przez to wysiadywanie w ogródku. Krzyczą, płaczą, dobijają się do okien, więc ich wypuszczam. A jednak okazuje się, że nie powinnam ulegać tym naciskom
.
Tak więc od niedzieli prawie nie wychodzę z lecznicy i prawie nie sypiam
Anna61 pisze:mb pisze:
Ada miała wcześniej nawrót stanu zapalnego - poprzednim razem dostała tylko steryd i okazało się, że bez antybiotyku działanie jest słabsze.
Najgorsze jednak przytrafiło się Czarusiowi. Przeziębił się tak strasznie, że czegoś podobnego w życiu nie widziałam. Dzisiaj juz jest trochę lepiej, ale w nocy z niedzieli na poniedziałek bałam się o niego na poważnie.
Wszystko przez to wysiadywanie w ogródku. Krzyczą, płaczą, dobijają się do okien, więc ich wypuszczam. A jednak okazuje się, że nie powinnam ulegać tym naciskom
.
Tak więc od niedzieli prawie nie wychodzę z lecznicy i prawie nie sypiam
Współczuję Tobie Marysiu, to ogromny stres jak kot jest chory.![]()
Czaruś, nie strasz swojej Pańci i nie wysiaduj w ogródku jak jest zimno!
Kciuki za kotusie bardzo mocne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 28 gości