tego rudego to u Ciebie nie widziałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:tego rudego to u Ciebie nie widziałam
MariaD pisze:Kandyzowana skórka pomarańczowa! Nie zapominaj o skórce, bo tę poprzednią to wydzielam sobie jak zloty pył.![]()
MariaD pisze:dalia pisze:tego rudego to u Ciebie nie widziałam
Paczpani a do mnie się miziała. Poznaje kotek dobrego człowieka.
zabers pisze:MariaD pisze:Kandyzowana skórka pomarańczowa! Nie zapominaj o skórce, bo tę poprzednią to wydzielam sobie jak zloty pył.![]()
mam dla Ciebie 2 słoiczkiMariaD pisze:dalia pisze:tego rudego to u Ciebie nie widziałam
Wiadomo, kot głupi nie jest, swój rozum ma i złą kobietę wyczuje. Wniosek - dalia wygrała konkurs na obiekt świątecznego grillowania. Gratulujemy! Skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia dogodnego dla Pani terminu
dalia pisze:zabers pisze:MariaD pisze:Kandyzowana skórka pomarańczowa! Nie zapominaj o skórce, bo tę poprzednią to wydzielam sobie jak zloty pył.![]()
mam dla Ciebie 2 słoiczkiMariaD pisze:dalia pisze:tego rudego to u Ciebie nie widziałam
Wiadomo, kot głupi nie jest, swój rozum ma i złą kobietę wyczuje. Wniosek - dalia wygrała konkurs na obiekt świątecznego grillowania. Gratulujemy! Skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia dogodnego dla Pani terminu
zło się pielęgnuje, nie griluje![]()
karnecik do SPA poproszę
zabers pisze:mam dla Ciebie 2 słoiczki
zabers pisze:Wniosek - dalia wygrała konkurs na obiekt świątecznego grillowania. Gratulujemy! Skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia dogodnego dla Pani terminu
dalia pisze:ona jest bezkonkurencyjna![]()
przegrywasz - do Ciebie rude przychodzi się miziać
zabers pisze:dalia pisze:ona jest bezkonkurencyjna![]()
przegrywasz - do Ciebie rude przychodzi się miziać
Powiem Ci, że piętrzysz problemy, czepiasz się szczegółów próbując nieudolnie wymigać się od "nagrody". Za późno. Wszyscy widzieli
jaaana pisze:Jedyne, co z tego rozumiem, to to, że są tu zue kobiety zajmujące się alchemią i mające obce koty.
dalia pisze:wywracasz kotka ogonem próbując wyjść na swoje
zabers pisze:1. Zmrol waży 4800 g i w dalszym ciągu wygląda jak yeti - jak tonął w sierści, tak i tonie.
dalia pisze:zabers pisze:1. Zmrol waży 4800 g i w dalszym ciągu wygląda jak yeti - jak tonął w sierści, tak i tonie.
ja pierdzielę![]()
tygrysa hodujesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 944 gości