Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 16, 2013 9:09 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Broszka pisze:wiem i dlatego ich nie używam.

Tak. W telefonie. :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon wrz 16, 2013 14:19 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Revontulet pisze:
Broszka pisze:Myślę że brak interpunkcji i polskich znaków będzie coraz bardziej powszechny bo coraz więcej ludzi pisze z telefonu lub tableta gdzie jednak trudniej się pisze niż na normalnej klawiaturze.

A wiecie, że jeden polski znak w sms’ie liczony jest jak kilkadziesąt tych standardowych?

Wiecie i dlatego telefon mam ustawiony na angielski, lącznie z menu.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto wrz 17, 2013 17:38 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nie, nie uszylam jeszcze :oops:

Wyciągłam z czeluści szafy.
Duzo tego :twisted:

Ale - jak to u ludzi palących - należy toto uprać,
bo na krawedziach skladania jakies takie inne jest :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro wrz 25, 2013 9:51 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Co tu taka cisza od tygodnia?
Nie mogłam się dokopać do wątku tak daleko spadł :roll:

Co słychać u Morelowo-Migdałowych? :P
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro wrz 25, 2013 10:14 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Pewnie przesypiają zimną i deszową pogodę :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 25, 2013 10:40 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Przegląda zimowe ubrania? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro wrz 25, 2013 11:13 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Pogoda do wytrzymania - jak na zimę :twisted:
Zbieram sie do napisania.. zbieram.. :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro wrz 25, 2013 21:34 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Zbieram sie do napisania.. zbieram.. :mrgreen:
Śmiało! ;)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw wrz 26, 2013 3:55 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

hanelka pisze:
morelowa pisze:Zbieram sie do napisania.. zbieram.. :mrgreen:
Śmiało! ;)

Tak, tak! :twisted:

Dorota

Post » Czw wrz 26, 2013 9:29 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

A jakoś tak... zmęczona jestem. Co to będzie w 'prawdziwą' zimę :twisted:
I zła jestem.. Chciałam podjechać do Wro na wystawę Brueghlów. Byłam zdecydowana i zdeterminowana, mimo, że w niedzielę byłam we Wro - o wystawie nie wiedziałam :(
Ale to dla mnie stówa minimum - pociąg+ bilet na wystawę + jakieś żarcie.. I co ? Jednocześnie się skończyło żarcie kocie i ich żwir :evil: Musiałam zamówić. [w zoo+ zamówiłam we wtorek w południe, a wczoraj - środa- przed 7.00 !! zadzwonił kurier, że jedzie do mnie 8O. ] Żwir też już jedzie..z krakvetu. 60 l - ciekawe kto mi to wstawi do komórki.. :roll:
Wystawa poszła się paść - za mojego życia w Polsce nie będzie :cry:
Kupilam sobie cyklamena za to, przecenionego, którego nie mam teraz gdzie postawić bo wszędzie jest ciemno, albo coś [czyt. jakiś kwiatek ] stoi.
tu miało być zdjecie , ale wstaw mówi, że .. too large 8O. O innych też tak mówi, o tych, które już wstawiałam, a zawsze było dobrze :twisted: Może się naprawi...

A tu miało być zdjecie kociej pupy wystającej z torby ... Wiem, fascynujące

Co robi Migdał, żeby się zakłaczyć? Patrzyłam na niego przez jakiś dłuższy czas, bo miałam na linii wzroku.. Siedzi toto , tylnia łapa pokazuje niebo, siurak na wierzchu, a kotek myje brzuszek.. myje.. itd. Dolną część brzuszka - 5 min albo dłużej. Jakby mył cały to ho, ho.. A potem rzyga :twisted:
Morela też sie myje. Normalnie. Jak kot.
Ale polubił - Migdał - pudełko, w którym przyszły szczepki gruboszka [Neigh via MariaD] , leży na nim już kolejny dzień [z przerwami, spoko :mrgreen: ] Pudłem z zoo+ nie był nikt zainteresowany :roll: Może jakieś kocie fluidy się na pudełku zachowały? Poza kłakami kotów Neigh i Marii na roślinach.. :mrgreen:

Sprawy mam - a tu leje potwornie i jest ciemno okropnie :twisted:
Ostatnio edytowano Czw wrz 26, 2013 9:43 przez morelowa, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

morelowa

Post » Czw wrz 26, 2013 9:33 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Morelowo :wink:

ocenzurowalam Żaby.
Nie wiem, czy mogę Cię narazić na coś takiego :twisted:

Dorota

Post » Czw wrz 26, 2013 9:54 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Strasznie szkoda że nie udało Ci się pojechać na wystawę... :|

Czekamy na fotki :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw wrz 26, 2013 13:30 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

No to teraz czekam na zdjęcia :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw wrz 26, 2013 16:23 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nic z tego . Dalej mu zbyt duże :o Nie rozumiem, ale nie chce mi sie szukac jakiegoś pomniejszonego zdjecia, żeby sprawdzać. Ani innego wstawiacza :twisted:

Obrazek

morelowa

Post » Czw wrz 26, 2013 20:15 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Nic z tego . Dalej mu zbyt duże :o Nie rozumiem, ale nie chce mi sie szukac jakiegoś pomniejszonego zdjecia, żeby sprawdzać. Ani innego wstawiacza :twisted:

Pracowita Morelowa :twisted:

Dorota

[poprzednia][następna]