kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mrusiu...biedaku chodź do mnie...Moje maupy nie chcą jeść i tyle papu się marnuje....
Mniej dawać!
Nie można już mniej...kiedy sosik w cenie,a reszta beeee.
Suche. Się mniej zmarnuje..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mrusiu...biedaku chodź do mnie...Moje maupy nie chcą jeść i tyle papu się marnuje....
Mniej dawać!
Caragh pisze:kalair pisze:Caragh pisze:No ale przecież o tym spasionym kocurze to NIE może być o Tobie! Duża by się nie ważyła tak o takim zgrabnym kotku pisać![]()
Jakiś ukryty kocur musi u Was być
Nie strasz Mru!
Nie strasze, Zołzo![]()
Mruś napisał, że mu się podoba powyższe, więc się utop Maupo![]()
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mrusiu...biedaku chodź do mnie...Moje maupy nie chcą jeść i tyle papu się marnuje....
Mniej dawać!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mrusiu...biedaku chodź do mnie...Moje maupy nie chcą jeść i tyle papu się marnuje....
Mniej dawać!
Suche to nie jest coś,co tygryski lubią najbardziej....
kalair pisze:Qrka, przed chwilą musiałam przywracać system, bo mi się ekran obrócił pionowo... Nie wiem czemu, i jak, ale wyglądało śmiesznie i raczej dziwnie..Na szczęście podziałało, i mam już normalny..
![]()
Idę spać, pa!
kocurzyca41 pisze:Żeby przynajmniej się zdeklarowały...Ale nie...Najlepszy jest sosik....
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mrusiu, Ty nie będziesz przecież się z nikim ścigał!
Pewnie ze nie![]()
Choc umiem biegac!
Umiem!
Mru
Oczywiście że umiesz, ale ściganie się z kimś byłoby poniżej Twojej godności!
anulka111 pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mrusiu, Ty nie będziesz przecież się z nikim ścigał!
Pewnie ze nie![]()
Choc umiem biegac!
Umiem!
Mru
[b]Dorosly kot wcale nie musi biegac- wystarczy,jak lezy i patrzy na inne koty,albo porusza sie z godnoscia osobista![]()
Gucio stateczny, nie mylic z statyczny
[/b]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości