Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 24, 2012 15:12 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Myszolandia pisze:ObrazekObrazek

:ryk: :ryk: :ryk:

Ale co racja, to racja, przesłodki widok :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 24, 2012 17:06 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Był dzisiaj telefon w sprawie Maciusia-ale Pani mimo mojej prosby nie napisała mi maila,więc widać zrezygnowała z dalszych rozmów-dzwoniła do mnie jak byłam w pracy, nie za bardzo mogłam dłużej rozmawiać i poprosiłam o kontakt mailowy, by podac link do watku, by Pani sama mogła sobie o Maciusiu poczytac, no cóż-czekamy dalej.W sprawie Poli i Timurka nic-cisza..... :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 24, 2012 18:20 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Cześc Kasiu z ogonkami...Ale jednak coś się dzieje.... :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro paź 24, 2012 18:24 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Tak Reniu-dzieje się, tylko nic z tego nie wynikło :(
Mam nadzieję,że jak już coś drgnęło. to może dalej będzie lepiej....
Jak Marek???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 24, 2012 18:40 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:Tak Reniu-dzieje się, tylko nic z tego nie wynikło :(
Mam nadzieję,że jak już coś drgnęło. to może dalej będzie lepiej....
Jak Marek???

Też mam taką nadzieję...Napiszę pw...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro paź 24, 2012 20:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

No to sobie poczekałam :lol:
Pani Ania aż zadzwoniła do mnie, bo obiecałam maila-ona wysłała-ja nie dostałam
Beatko-czy podałaś maila do kontaktu?-bo Pani Ania na jakiś mail gumtree wysłała -dlatego do mnie nic nie doszło 8)
Jesteśmy z Panstwem w kontakcie-podałam linka do wątku-
Pani Aniu, Panie Wojtku-witam serdecznie!!!
Allle fajny domek by był!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 24, 2012 20:30 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

To może ja już :ok: :ok: :ok: zacznę trzymać za ten fajny domek...Moje dziewuszki pazurki też zacisną...Kasiu zapomniałam Ci napisać, Milunia wreszcie zaczęła jeść jak porządny kot...Chyba zima za pasem...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro paź 24, 2012 20:37 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Trzymaj Reniu trzymaj!!!!!
Pani Ania tak ciepło pisze o Maciusiu, tak bym chciała, by wszyscy byli razem przeszczęsliwi!!!!
Warszawa znów chyba bedzie miała kotka z Mazur :D

Strasznie się cieszę,że mała anorektyczka zaczeła jeść!-najwyższa pora do licha-ja juz sadełko zbieram na zimę :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 24, 2012 20:42 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Maciek do domu :!:
:ok: :ok: :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro paź 24, 2012 20:47 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Warszawa znów chyba bedzie miała kotka z Mazur

Moja Dzidzia też rodowita Warmiaczka..A jak słodka... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro paź 24, 2012 21:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

cytryna pisze:Maciek do domu :!:
:ok: :ok: :ok:

Weroniś-wszystko wskazuje na to,że do domu!!!!!
Państwo rozumieja potrzebę zaadoptowania balkonu-będzie zrobiony na wiosnę, bo teraz i tak za zimno na wychodzenie, drapak i kuwetka, oraz transporter wypatrzone teraz oczekiwanie na Maciusia-umowe wypełniona prześlę pocztą, a Państwo swoją wypełnią i oddadzą Kapryskowi wraz z transporterem, bo prawdopodobnie Kasieńka do mnie przyjedzie-nareszcie się spotkamy!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Teraz trzeba trzymac kciuki za transport, żeby wszystko wyszło, a jak nie, to bede Grażkę Arcanę prosiła o pomoc-tez wreszcie będzie okazja się poznać :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: -Grażka wiozła Braciszków do Łodzi!
Dziewuszki-odpadam-kręgosztanga mi nawala-muszę się położyć-Trzymajcie za nas kciuki!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 24, 2012 21:26 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

:D :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 24, 2012 21:34 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko, trzymam z całych sił z całą rodzinką i burasiami :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Oj ciągnie te Kotomaniaczki do stolycy :lol: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 24, 2012 21:39 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 24, 2012 22:03 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Ja też dokładam swoje kciukasy razem z łapusiami moich kocich dzieci!!
Oby wyszła przede wszystkim adopcja, bo my z Kasią wierzymy, że w końcu dane nam się będzie spotkać, czy to później czy wcześniej :D Choć oczywiście - cudownie byłoby wcześniej niż później!
Poza tym - jak tak strasznie kocham Warmię i Mazury, że i bez powodu mogę tam jechać choćby co dzień, choćby na godzinę :lol:

Pani Aniu, Panie Wojtku - cieszymy się, że będziecie w naszym gronie :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]