AnnAArczyK pisze:Waga aktualna Rambolka to 1,25 kg - wet go ważył osobiście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Waga aktualna Rambolka to 1,25 kg - wet go ważył osobiście
AnnAArczyK pisze:Jak ja się cieszę z malucha![]()
Rambo zrobił qpkę do kuwety, saaamooodzielnieeee!![]()
![]()
![]()
I siu też tam było, zbudował wielki kopiec, mały ma CZUCIE![]()
![]()
![]()
![]()
To dobra nowina dla weta....
Bohater!!!!!AnnAArczyK pisze:Jak ja się cieszę z malucha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Juz po wizycie u weta, wet o mało nie pękł ze śmiechu, jak usłyszał imię naszego kici i pogratulował wyboru![]()
a Rambo popłakał się przy drugim zastrzyku, pierwszy przetrzymał z honorem....
Pojawił się cien szansy na pozostawienie ogonka, ale to tylko cień, nawet nie nadzieja...
Kociaczek po zastrzyku sam wszedł do kontenerka, a wet zauważył, że kocio odchylił górę ogonka leciutko na bok...ale mogło to być tylko złudzenie, bo Rambo przekręcił się pysiem do drzwiczek, mógł go oprzeć o ściankę...
Temperatura w normie, jutro na kolejną wizytę...
Po całym dniu obserwacji kociaka, wiem napewno, .nie jest dzikuskiem, wystarczy się pokazac, a on już miałkoli i to jak głośno, tuli się do stóp, cały czas ma wyciagniętą główkę w oczekiwaniu na głaski, mruczy i nie boi sie obcych ludzi, uszka czyste, wie do czego służy kuwetka, zrobił do niej siku, qpy nie spotkałam... Wczoraj się zmartwiłam moczem na jego tylnich łapach, umyłam go przed snem, wet dzisiaj go obejrzał i powiedział, że kot mógł popuścić z bólu, bo dzisiaj miał łapki czyste, dooopka czysta, posłanko po nocy suche....kocio nawet sam próbował się myć![]()
Waga aktualna Rambolka to 1,25 kg - wet go ważył osobiście
A moje Kropkowo-Gapciowe towarzystwo...obrażone, po południu poszło spać do naszej sypialni, nawet odgłos sypanych chrupek do misek, nie wzruszył obrażalskich...nie przyszły na jedzonko...no jeszcze o małym nie wie Lunka, ale to tylko chwila nieuwagi i też się obrazi...
Szczotkowi jeszcze nie pokazaliśmy malucha...ma czas...
RAnia pisze:AnnAArczyK pisze:Waga aktualna Rambolka to 1,25 kg - wet go ważył osobiście![]()
![]()
Alez z niego wielkolud!!!!
Lilka Mrau pisze:AnnAArczyK pisze:Jak ja się cieszę z malucha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super
trzymamy kciukasy
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Lilka Mrau pisze:AnnAArczyK pisze:Jak ja się cieszę z malucha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super
trzymamy kciukasy
![]()
![]()
Dziękujemy za kciuki, będą potrzebne przez cały okres leczenia
halinka1403 pisze:
Rambo wygląda jak miniaturka mojego Czarnuszka.Śliczny jestI choc to dopiero waga piórkowa,ani się nie obejrzysz,jak wyrośnie na pieknego kota,wagi ciężkiej
.Czarne koty są fascynujące.Mają w sobie coś takiego tajemniczego,magicznego.
Może to przez te ich oczy
rudy kociak pisze:szczęściara z ciebie dwóch brunetówno chyba,że szanowny małżonek też brunet
to wtedy trzy
fajny czarnulek
jasia0245 pisze:
Dobrze, że ma czucie.![]()
![]()
![]()
taizu pisze:Pozdrawiam![]()
Czytałam o Rambusiu, życzę zdrowia! Jakby wet musiał amputować ogonek, to zwróćcie uwagę, żeby nie obciął go zbyt wysoko czyli zbyt blisko środka kota, bo kot może przestać kontrolować wydalanie, tak się zdarzyło z kotem, którego potem przygarnęła forumowa kamari
taizu pisze:Pozdrawiam![]()
Czytałam o Rambusiu, życzę zdrowia! Jakby wet musiał amputować ogonek, to zwróćcie uwagę, żeby nie obciął go zbyt wysoko czyli zbyt blisko środka kota, bo kot może przestać kontrolować wydalanie, tak się zdarzyło z kotem, którego potem przygarnęła forumowa kamari
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 25 gości