Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociabanda pisze:
Iwonko, to raczej nie seks, tylko wspomnienia z najwcześniejszego dzieciństwa. Kociaki ugniatają sutki kotce, żeby mleko lepiej leciało i niektórym ten odruch pozostaje do końca życia. Podobno tak zachowują się koty zbyt wcześnie odstawione od matki. Z moich 7 kotów 3 udeptywało co tylko się dało. Przy czym Klara udeptywała każde miękkie miejsce jakie spotkała na drodze, nigdy mnie. Kacperek uwielbiał siedzieć na kolanach - mógł udeptywać rękę czy udo godzinami. A Zosia każde wejście na kolana (czy jakiekolwiek inne miejsce, bo dla niej nie ma różnicy czy to kolana, głowa, plecy czy brzuch) rozpoczyna od udeptywania. Mam podobnie wyglądające różne części ciała.![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Mam podarte wszystkie ubrania przeznaczone do spania. Bo Florka udeptuje i powstają... najpierw małe dziurki... potem większe... potem coraz większe. A że Florka nie ma często obcinanych pazurków (ta sprawa jest jedyną, której nie pozwala sobie robić), więc tnie ubrania równo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, muza_51, zuza i 1142 gości