Raciu uciekający przed małymi łapkami
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Właśnie nie wiemy.
Za parę dni zostanie zważona zobaczymy czy waga się zmieniła.
Jak sobie dobrze przypominam to w lutym ważyła 4,2 kg, a teraz 3.8 niby nie duża różnica, a zawsze widać zmianę.
Generalnie to my staram się aby Pysia ważyła około 4 kg, bo to jest lepsze dla jej tylnych łapek.
Apetyt ma.
Karmie "mojego" Kemi http://tablica.pl/oferta/kemi-ze-schron ... DxEC1.html
pomóżcie mi go nakarmić.
MalgWroclaw pisze:Nelly pisze:Estian[/i]
Ale Ty masz fajne imię![]()
Ja jestem Fasolka
MalgWroclaw pisze:Po co mieliby Ci zmieniać? Skąd masz takie?
Mnie duża nazwała Fasolka, bo jak przyszłam do domu, to byłam chuda jak szparag, tak mówi duża![]()
Fasolka
Haker1 pisze:Najadłem się, balkoning zaliczony to teraz mogę pospać.
Nelly pisze:To powinnaś może mieć na imię Szparadrzka czy jakoś takChoć Fasolka jest ładniejsze
Ja imię dostałem po urodzeniu, w moim pierwszym domu jakby to powiedzieć rodzinnym. Moja pierwsza Duża nadaje imiona wszystkim, którzy się urodzą, wymyśla je i na mnie wypadło Estian. Mam siostrę, przyszywaną - bo z tego samego domu rodzinnego choć po paru latach i ona dostała imię Xiana. Też tak zostawili. Tylko Maurycemu zmienili bo od urodzenia miał Amon, ale ponieważ mieszkał z nimi wtedy pies Amos to nie chcieli zostawić bo za podobne były
![]()
A ja nie mogę dziś nic ale to nic pospać. Najlepiej jest jak Duża bierze książkę i idzie pod kocyk, wtedy ja też na łóżko i śpię, jak siedzi przy kompie czy oglada TV wtedy też nie jest źle, lub po prostu wyjdzie. A dziś? Ciągle coś robi, a ja przecież muszę wszystko widzieć, wszystko wiedzieć i wszystko obejrzeć nosem i miotam się za nią z kuchni do pokoju, do łazienki znowu do pokoju i tak w kółko o spaniu nawet nie ma co marzyć. Maurycemu to dobrze, on śpi bo jego domowa krzątanina nic ale to nic nie obchodzi. Mowy nie ma, żeby cokolwiek przeszkodziło mu w spaniu. Takiemu to dobrze.
Estian
Haker1 pisze:Inusiu, a co zrobił prezydent miasta twojej Dużej.
Ciociu Moś pozdrowienia przekazane.
Kita to ty![]()
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, januszek i 23 gości